• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sorum evli hanımlara!

nazelmassaati

sıcacık bir gülümseme
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
613
16
18
35
Bayburt
ya hanımlar bir şeyi çok merak ediyorum evli ve çocuklu hanımlar seks yapmada sıkıntı yaşıyorlarmı? çocukdan gizli nasıl yapabiliyormusunuz? her zaman fırsat bulabiliyormusunuz? nasıl oluyo ya:44:

ya hanımlar bir şeyi çok merak ediyorum evli ve çocuklu hanımlar seks yapmada sıkıntı yaşıyorlarmı? çocukdan gizli nasıl yapabiliyormusunuz? her zaman fırsat bulabiliyormusunuz? nasıl oluyo ya:44:

Henüz çocuk yok bizde ama ben de düşünüyorum onu :) Çocuğun uyku saatlerini düzenlemenizde fayda var bence.. Gerekirse ogle uykusuna yatırmayın akşam 9 oldu mu yatsın uyusun. Bir sure alıştırmakta sıkıntı yaşarsınız ama olur diye düşünüyorum.

Henüz çocuk yok bizde ama ben de düşünüyorum onu :) Çocuğun uyku saatlerini düzenlemenizde fayda var bence.. Gerekirse ogle uykusuna yatırmayın akşam 9 oldu mu yatsın uyusun. Bir sure alıştırmakta sıkıntı yaşarsınız ama olur diye düşünüyorum.
erkeklerin istek saati belli değil onu ne yapmak lazım ?

oluyor arkadaşlar oluyor...her zaman bi şekilde zaman bulunuyor.benim iki çocuğum var.biri 2,5 diğeri 6 yaşında.gerçekten istiyorsanız çift olarak birbirinize vakit ayırabiliyorsunuz:16: yoksa 2. 3. hatta 4. çocuklar nasıl oluyor:ssz:

oluyor arkadaşlar oluyor...her zaman bi şekilde zaman bulunuyor.benim iki çocuğum var.biri 2,5 diğeri 6 yaşında.gerçekten istiyorsanız çift olarak birbirinize vakit ayırabiliyorsunuz:16: yoksa 2. 3. hatta 4. çocuklar nasıl oluyor:ssz:
doğru söylüyorsun demekki bizim bu kadınlar isteksiz kadınlarda iş yok
adamlara böyle yaparlarsa elleriyle dışarı itmiş olurlar dimi?

bende bi tanıdığımdan biliyorum
çocuk uyusada yapamıyolar,uyanır korkusu var içlerinde. o iş ocağı zaman çocuğu kaynanasına götürüyo evleri yakın allahtan. sonrada alıyo:D ama muhakkak başka yolu vardır.herkes çocuğunu bırakcak biri bulamayabilir.

Çocuğa ayrı oda yapmak lazım herhalde..
Zamanı gelince de yatırmak:)
ay lisedeyken arkadaşım anlatmıştı bir şey sormak içnmiydi istemek içnmiydi neydi onu tam hatırlamıyorum neyse yatak odasına giriyor bi bakıyorki babası annesinin üstünde yatıyor yorgan üstlerinde kız ilk anlamamış anlam da verememiş tabi zaman geçince çözmüş olayı ay ne fena bir durum:1:

çok şükür ben görmedim yoksa unutamazdım kesin

bende bi tanıdığımdan biliyorum
çocuk uyusada yapamıyolar,uyanır korkusu var içlerinde. o iş ocağı zaman çocuğu kaynanasına götürüyo evleri yakın allahtan. sonrada alıyo:D ama muhakkak başka yolu vardır.herkes çocuğunu bırakcak biri bulamayabilir.
doğru söylüyosun canım
bizim türk kadını uyanıktır kim bilir ne çareler buluyorlar:44:
ay düşünsene sevgili annecim sen bizim ufaklığa biraz bak da biz de mercimeği fırına verelim :1:
öf büyük olmak ne zor iş miş:ssz:

doğru söylüyosun canım
bizim türk kadını uyanıktır kim bilir ne çareler buluyorlar:44:
ay düşünsene sevgili annecim sen bizim ufaklığa biraz bak da biz de mercimeği fırına verelim :1:
öf büyük olmak ne zor iş miş:ssz:

büyük olmak değilde anne baba olmak zor galiba :)

çocuğun uyku saatleri ile oynayacağına az sabret :)

benım kızım 1 yasında..buyuyunce durum nasıl olur bılemem ama sımdı uyuyunca yapmak zorundayız..
vede uyanmasın dıye dua ederek:)

çocuğun uyku saatleri ile oynayacağına az sabret :)

Çocukların büyüme hormonları hava tamamen karanlık olduğunda uyuduklarında salgılanıyor. Yani çocuğun 9'da uyuyup sabah 5-6 gibi uykusunu tamamlaması idealdir. E biz çalışan kadınlar da 12 gibi yatıp 6'da uyanıyoruz zaten. Çocuk uyuduktan sonra 2-3 saat başbaşa zaman geçirmek önemli evlilikte. Tek amaç seks değil..

Ama genelde anneler sabah daha fazla uyumak için çocuklarını geç yatmaya alıştırıyor. Hem seks hayatları bitiyor hem de çocuğun dengesi bozuluyor. bu durumda uyku saatiyle oynayan ben miyim ? :)

Back
X