Bu sorunumu nasıl çözerim ? yardım

sevdimama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
781
2
26
Bolu
Arkadaşlar normalde çok cana yakın konuşan biriyim içtenim ama erkek arkadaşımın çevresinde nedendir bilinmez bir durgunluk suskunluk oluyor erkek arkadaşıma sürekli 'çok soğuk biri,hiç konuşmuyor,çok suskun,samimi ve içten değil' gibi sözler söylüyorlarmış benim için sevgilimde bu durumdan şikayetçi normalde çok rahat alışırım ortama ama onun arkadaşlarının yanında çekiniyorum neden bilmiyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar normalde çok cana yakın konuşan biriyim içtenim ama erkek arkadaşımın çevresinde nedendir bilinmez bir durgunluk suskunluk oluyor erkek arkadaşıma sürekli 'çok soğuk biri,hiç konuşmuyor,çok suskun,samimi ve içten değil' gibi sözler söylüyorlarmış benim için sevgilimde bu durumdan şikayetçi normalde çok rahat alışırım ortama ama onun arkadaşlarının yanında çekiniyorum neden bilmiyorum ne yapmalıyım?

Sevsinler onların karakter analizlerini.:19::ssz:

Kadın olmak ne zor.

Konuşmazsın böyle derler,konuşursun hafif derler oynak derler.:24:

Başka kız olmuyor mu peki ?:26:

canım suskunlugun erkek arkadasının soguklugundan kaynaklanıyor,bende cok cana yakınım ama soguk ınsanların ıcınde bende onlar gıbı olurum.eeeeeeee nedemısler uzum uzume baka baka kararır:18:

Sevsinler onların karakter analizlerini.:19::ssz:

Kadın olmak ne zor.

Konuşmazsın böyle derler,konuşursun hafif derler oynak derler.:24:

Başka kız olmuyor mu peki ?:26:

oluyor erkek arkadaşım ben arkadaşı ve sevgili 4 kişi oluyoruz genelde sorma ya konuşsan suç konuşmasan suç ama abartısız takıldığımız herkes öyle diyor takmıyor gibi görünüyorum ama artık dur demeli yani

canım suskunlugun erkek arkadasının soguklugundan kaynaklanıyor,bende cok cana yakınım ama soguk ınsanların ıcınde bende onlar gıbı olurum.eeeeeeee nedemısler uzum uzume baka baka kararır:18:

arkadaşlarının ve sevgililerinin soğukluğu hiç ısınamadım

aman hiçbişeyden memnun olmazlarki. benimki de tam tersine ne çok konuşuyon bırak biraz da başkası konuşsun der ne yapsak suç :ssz:

Asıl onlar soğuk, içten değil. :ssz:
İnsanları yargılamak ne kolay.
Boşver istediklerini desinler. Konuşur konuşur susarlar.
Sen de rahat ol kasma kendini.
Ne bekliyorlar ? Boyunlarına atlamanı mı ?

Çok konuşunca geveze, konuşmayınca soğuk.. O da iyi. :27:

Son düzenleme:
olabilir sonuçta yabancı bi ortama giriyosun onların sana yakın davranmaları gerekirdi ki sende alışabilesin
erkek arkadaşın o sana soğuk diyenlere cevaplarını verseymiş
kendileri çok mu samimiymiş acaba
sinir oluyorum böyle insanlara

Asıl onlar soğuk, içten değil. :ssz:
İnsanları yargılamak ne kolay.
Boşver istediklerini desinler. Konuşur konuşur susarlar.
Sen de rahat ol kasma kendini.

Çok konuşunca geveze, konuşmayınca soğuk.. O da iyi. :27:

benim yanımda makara yapıyorlar başkası hakkında ben hiç sevmem öyle şeyleri.sonra haliyle laflarıma dikkat edicem hareketlerim komik mi acaba diye diye ne bir şey deme hevesim kalıyor ne başka bir şey zaten sevmiyorum arkadaşlarından haz etmem sevgililerine yapmacık davranıyorlar ya iyice soğuyorum

olabilir sonuçta yabancı bi ortama giriyosun onların sana yakın davranmaları gerekirdi ki sende alışabilesin
erkek arkadaşın o sana soğuk diyenlere cevaplarını verseymiş
kendileri çok mu samimiymiş acaba
sinir oluyorum böyle insanlara

işin kötü tarafı da o ya erkek arkadaşım da konuşmuyorsun hiç gülmüyorsun tebessüm yok falan diyor hani onları geçtim kendine de öyle davranıyormuşum elimde değil ki

benim yanımda makara yapıyorlar başkası hakkında ben hiç sevmem öyle şeyleri.sonra haliyle laflarıma dikkat edicem hareketlerim komik mi acaba diye diye ne bir şey deme hevesim kalıyor ne başka bir şey zaten sevmiyorum arkadaşlarından haz etmem sevgililerine yapmacık davranıyorlar ya iyice soğuyorum

Onlar gibi olmak zorunda değilsin, sen böyleysen böyle kabul edecekler. Kusura bakmasınlar bi zahmet. :ssz:

Onlar gibi olmak zorunda değilsin, sen böyleysen böyle kabul edecekler. Kusura bakmasınlar bi zahmet. :ssz:
bende öyle diyorum erkek arkadaşıma istemeyen konuşmaz napıyım diyorum ama onların akrabaları çevreleri falan hep neşeli konuşkan ben ayak uyduramam ya hep

Allah allaaaa zorundamıymışsın onlarla kaynaşmaya?????

sakın erkek arkadaşına şikayet etme onları...

sen kendini nasıl görüyorsan o sundur...boşver gerisini.....

herkesin samimiyet algısına yetişemezsin....kimisi küfürlü konuşmayı içtenlik olarak algılarken kimi de yılışık olmayı....

erkek arkadaşın onların bu tarz şeyler düşündüğünü söylediğinde ise de ki " öylemiiii garip...bn öyle olduğumu düşünmüyorum...hee bu arada şikayet eder gibi sana söylemeleri de ayrı bi ilginçlik çocuk gibi..." diyebilirsin.....

Bana da eski sevgilim derdi arkadaşlarının yanında ona karşı soğukmuşum daha yeni tanışmışım onunla mı kaynaşayım arkadaşlarıyla mı bilememiştim ben de arkadaşlarıyla takılıyordum denge kuramamıştım baya :) bir de daha yeni tanışmışız napayım nasıl sıcak davranayım hangisine öncelik vereyim kafam karışmıştı bir türlü yalnız kalamıyorduk ama yine de güzeldi be :))

Bende öyleyim ama normal olarakta çok konuşmayan sakin biriyimdir sadece ailemin ve sevgilimin yanında çenem bi açılır kapatamazlar :1:
Onun dışında çok konuşmayı sevmem zaten millet yorum yapmayı sever konuşsan bi susmadı derler konuşmasan sus pus derler.

ben de genel olarak arkadaşlara katılıyorum, sevgilinin arkadaşları sıcak ortam yaratamamışlar sana hitap edememişler bi şekilde ya da . sen de rahat olamamışsın takma o kadar :=)

canım bence sen kendini onun çevresine yakın hissetmiyosun. çünkü kafa yapısı senden farklı olan insanların yanında çok fazla aktif olamıyosun ki onlar konuşuyo sen fazla giremiyosun lafa kendini o ortama ait hissetmediğin için. gerçi senin kafan yapın da onlara uygunsa sorunun kaynağı bilemem.ama onların da seni eleştirmesini takma sonuçta sevgilin biliyodur senin nası biri olduğunu

Back
X