bu sorunun cevabı var mı? ten uyumu

beyazbaron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
43
13
88
Bursa
kızlar..bunları buraya yazmak istemezdim ama biliyorum ki aranızda tecrübeli veya tecrübesiz fikir sahibi olanlar var..farklı fikirler duymak her zaman iyi gelir insana o yüzden yazıyorum ve lütfen yorumlarınızı esirgemeyim şimdiden teşekkürler..
şimdi bir kız ve bir oğlan düşünün..ikisi de birbirini çok seviyor..maddi olarak aile yapısı olarak kariyer olarak uygunlar..birbirlerini tip olarak beğeniyorlar ve herşeyden önemlisi ahlak olarak birbirlerini çok beğeniyorlar..kafa yapısı olarak son derece uyumlular..oğlan kibar nazik kız da anlayışlı olgun vs. ikisi de günün birinde evlilik istiyor...ama anlaşamadıkları tek bir konu oluyor...oğlan diyor ki "evet ben kesinlikle evliliğe tek eşliliğe inanıyorum ama evlenmeden önce sevdiğim kadınla ten uyumu olup olmadığını anlamak için birlikte olmak isterim, günümüzdeki evliliklerin pek çoğu ten uyumu olmadığından mutsuz hale geliyorr"..kız ise böyle bir fikre sıcak bakmıyor hem inançları sebebiyle hem de kafasına bu fikir yatmıyor...sonuç olarak bu kız ve oğlan ayrılma kararı alıyorlar birbirlerini seve seve..sizlere sorularım şunlar: ten uyumu tamamen şans mı? yani evlenmeden önce birlikte olmayı tercih etmeyen kişiler birbirleriyle ten uyumu olup olmadığını piyango gibi bir oyuna mı bırakıyorlar? bunun anlaşılmasının bir yolu yok mu?

Ten uyumu yoksa, ne olcakmış peki?
Allah aşkına bana iki taraf da severek ayrıldı demeyin de...

Şimdi bu erkek o kadar çakal ki ten uyumunun arkasına sığınıp o çiçekten polen toplamak istemiş.

Evlenmeden :23: sonra o çok seven adam :10::10::10: o çok seven kız :43::43::43:

Ten uyumu vardır evet ama el ele tutuşunca anlarsın. sarılınca öpünce.
illa fink funk yapmak gerekmez anlamak için..

Ten uyumu olmasa da ayrılmayacakmıydı ? Sevgi bu değil severek ayrılıyorlar demeyin asla

kızlar..bunları buraya yazmak istemezdim ama biliyorum ki aranızda tecrübeli veya tecrübesiz fikir sahibi olanlar var..farklı fikirler duymak her zaman iyi gelir insana o yüzden yazıyorum ve lütfen yorumlarınızı esirgemeyim şimdiden teşekkürler..
şimdi bir kız ve bir oğlan düşünün..ikisi de birbirini çok seviyor..maddi olarak aile yapısı olarak kariyer olarak uygunlar..birbirlerini tip olarak beğeniyorlar ve herşeyden önemlisi ahlak olarak birbirlerini çok beğeniyorlar..kafa yapısı olarak son derece uyumlular..oğlan kibar nazik kız da anlayışlı olgun vs. ikisi de günün birinde evlilik istiyor...ama anlaşamadıkları tek bir konu oluyor...oğlan diyor ki "evet ben kesinlikle evliliğe tek eşliliğe inanıyorum ama evlenmeden önce sevdiğim kadınla ten uyumu olup olmadığını anlamak için birlikte olmak isterim, günümüzdeki evliliklerin pek çoğu ten uyumu olmadığından mutsuz hale geliyorr"..kız ise böyle bir fikre sıcak bakmıyor hem inançları sebebiyle hem de kafasına bu fikir yatmıyor...sonuç olarak bu kız ve oğlan ayrılma kararı alıyorlar birbirlerini seve seve..sizlere sorularım şunlar: ten uyumu tamamen şans mı? yani evlenmeden önce birlikte olmayı tercih etmeyen kişiler birbirleriyle ten uyumu olup olmadığını piyango gibi bir oyuna mı bırakıyorlar? bunun anlaşılmasının bir yolu yok mu?

Canım Ona sorsaydınız ya ...! Ten uyumu için birlikte olduk tamam okey ya sonra diyelim ki olmadı ten uyumu ne olcak ??? Sen arkana bakmadan kaçıp giderken ben ne yapacağım ? Senin kız kardeşine aynı şey teklif edilse makul bulur muydun ??? Bunların cevabını versin bir bakalım !!!? Tamamen cinsel içerikli bir istek bu adam ne aşık ne insan ne ahlaklı kusuruma bakmayın düşünceelerim ..!:47::36:

Ben boyle bir sinsilik gormedim. Resmen kizi kandirmaya calisiyor. E diyelim ki cinsel birlesme oldu, sonra `ten uyumu yokmus` raporu cikti erkekten, o zaman ne olucak? Sacma. Ben ten uyumuna inaniyorum ama bu ten uyumu dediginiz seyi onu koklarken anlarsiniz daha, opusurken anlarsiniz, ruhuna bakip anlarsiniz. Bir delige girince ten uyumu var miymis yokmuymus anlasilmaz. Ne alaka, cok uzucu :(

böyle bırseyıde ılk kez duydum bu resmen çakallık.
ten uyumu bence erkek arkadaşınızın tamamen numarası kusura bakmayın ama lütfen kafa yapısı olarak son derece uyumlular demeyin.boyle bır seyi ilk din anlayışı olarak uygun degıl zinaya girer,ikincisi kafa yapısı olarak gerçekten bırbırınıze uygun olsaydınız bırlıkte olurdunuz ama siz uygun değilsiniz iyikide uygun degılsınız ki erkek arkadaşınız cok sevıyesızmış kusura bakmayın.sevmenın,değer vermenin uzuvuna uygunlugu ile ölçebilecek kadar terbiyesız..

uygun degılse napcakmiş ki boyle bır testi uygulayan kişi uygun degılız raporu verır kesin :27:

Ten uyumu diye bişey tabiki var.. Fakat, hadi kanka gel deneyek- hadi bakak görek diyecek kadar da değil.
Resmen çakal carlosluk yapmaya çalışıyor..:20:

Ten uyumu tabiki var ama bunu elini tuttuginda,optugunde,sarildiginda bile anlarsin..is bu noktaya gelirse cakallik yatar derim altinda...erkege kolay tabi oldu bitti ten uyumu yok hadi ben kacarrr der,olan hep biz kadinlara olur zaten...

onlar severek ayrılmamış, çocuk boş atıp-dolu tutturmaya çalışmış, olmayınca da şansını başkasında denemek için kızı bırakmış :ssz:

ten uyumu sarılarak öperek anlaşılır zaten kaldı ki ten uyumu dediğimiz şey çekimdir bence. karşındakini arzuluyorsan, ten kokusu seni rahatsız etmiyorsa, seni öptüğünde iğrenmiyorsan ten uyumu zaten vardır. aksi takdirde sadece eli eline değse bile huylanırsın.

Ten uyumumuz var mi gel bi deneyelim diyen bi insanin ahlakindan suphe ederim zaten ten uyumu diye bisey var evet ama bunu seks yapmadanda anlasilabilir

Herife bak be iyi götürme yolu bulmuş:ssz:
Ahlaka gel :)

Ten uyumu olup olmadığını şurdan anlarsın canım.
Kokusu, elleri her şeyi itici gelir sana, içinden sarılmak elini tutmak bile gelmez.
O zaman o kişiyle sürmez zaten.

Ama böyle hissetmiyorsun.
Özlem duyuyorsun. Sarılıp içine sokasın geliyor.
Kokusu arzu uyandırıyor.
Tamamdır yani.. Bence
:26:

Ten uyumu diye bir şey tabi ki var ama elini tutmak bile yeter bunu anlamak için.
'Hadi gel sevişelim, ten uyumumuz varsa oh ne ala, birlikte oluruz ama yoksa kalkar gideriz o yataktan.' Oldu canım yaa :)

Canııım, yerim yaa çok zekiymiş :)

ten uyumu ?

çekim yasasıdır sanırım..

Kibarca sen beni çekmiyorsun ama denemekte fayda var. Evlenmeden önce bir deneme yapalım gibi birşey demiş. Çünkü erkek dediğin böyle bir düşünceye giriyorsa hiç kusura bakmasın niyeti sadece cinsellik... tuzak kurmuş kıza...:31:

Birde garantisi yok bu işin istediğini aldıktan sonra evliliğe ne luzum var da diyebilir.

Son düzenleme:

imdiii bu çocuğun amacı öyle evlilik falan değil ten uyumu demek yatmak kalkamak ilşki demek değilki o kişinin ağzındaki lokmayı bile yiyebilmektir yani bunu anlamak için yatağa girmeye gerek yok !!! birde bence bu ayrılmaya karar vermiş bir deneyeyim eğer yatak olayını çözersem devam ederiz böyle diye düşünüş olabilir insan sevdiği kişide böyle bir yüzdeyi denemek istemez kıyamaz düşünsene yattın sen bekaretini kaybettin eee ten uyumumuz yok olmadı eee ne olacak sonra ha bekaret çok öenmli değil tabi ama böyle bir deneme yanılma olayı için gerek yok kaybetmeye çocuğun amacı ortada bence

Back
X