• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU SORUYA NE CEVAP VERİRSİNİZ?

Dün akşam misafirlikte yine dedi eşimde şişirme beni bu kadar anne ya dedi gülesim geldi ya o an :D

arkadaşlarımın yanında (hepimizin cocugu ortadayken) nasıl kendiminkini övmezsem, onun da yapmaması gerekir. hatta tam tersi diğer çocukları pohpohlarım. benim annem de ''damadım, şöyle/böyle'' der. Olması gereken budur, diğeri yanlış bir yaklaşım (oğlum yakışıklı ama gelinim değil manası var gibi, değilse de öyle anlaşılabilir) Geçende bir tanıdığım abla oğlunun ve gelinin fotoğrafını gösterdi, kız çok güzeldi, oğlan sıradan biriydi, istem dışı ''aaa abla maşallah gelinin cok guzelmiş'' dedim, o da '' oğlum yakışıklı değil mi'' dedi, valla haklıydı, oğlu sönük kalmıstı:KK16:

Böyle bişey olsa ben bişey düşünmezdim ama sen bozuluyorsan evet aynı babasına benzetiyorum ben de.:KK50:

Hiçbir şey düşünmez, hiçbir şeye yormazdım.

İlla benden karşılık bekliyorsa da onaylardım, yakışıklı sonuçta kocam.

Belki kotu niyeti yoktur icinden geliyordur ama eger art niyet seziyorsanız yalnizken dediginde ask olsun anne ben cirkin miyim falan de . Ya da bosunami evlendim cok sanliyim falan de :KK59:

Benim başıma gelmişti benzeri.
Eşimin akrabası eşime yakışıklı diye hitap etti, ben de`evet benim yakışıklım` diye atlamıştım:KK53: istemsizce söyledim, şaka yolluydu yani, ama kadına gıcığım zaten iyi oldu:KK45:
Kayınvalidem dese bişey demem ama, cunku o hep benim de güzelliğimi ekler. Düşünceli kadın ama anlaşamadık işte bi türlü:KK51:

Benim kayınvalidemde öyle. Ben gülüp geçiyorum ama benim eltican oğlunuzu güzellik yarışmasından aldım zaten ben diyor imalı imalı

Kayinvalidem de der ama ben gururlaniyorum oyle deyince. Kadin hakli, bence de cok yakisikli bi herif. Iste onu ben kaptim. :KK8:

SAçma bişey olur, yakışıklıysa yakışıklı ne övüyosun be kadın?

Sanki pazarda mal çıkarmışta müşteri arıyomuşsun gibi te allam ya :D

Bu kadar yakışıklı adama da benim gibi güzel bir kadın yakışırdı zaten. Kurban olduğum Rabbim ne güzel yaratmış tam bana gore:KK53:

Mutlu olurdum. Evet eşim çok yakışıklı Allah özene bezene yaratmış derdim. Kv ye çok sinirlenirsem Allah onun gibi yakışıklıya benim gibi dünyalar güzelini nasip etmiş derdim ve gülerdim. Benim kv dem bundan anlaması gerekeni anlardı. Hahahaaa

Tek erkek çocuklarinda böyle sey oldugunu duymustuk tekmi sizin esiniz erkek olarak
Canım sen kiskansan cekilmez hâl alabilir ve araniz biraz limoniyse kayinvalidenle içinde sinsilik var derim eger öyle birşey yoksa hic takma derim.

Hanımlar bir soru sormak istiyorum görüşlerinizi merak ediyorum.

Bir kayınvalide gelinide o ortamdayken insanların içinde oğluna bakarak sürekli benim oğlum çok yakışıklı yaa demesi sizi nasıl etkilerdi ya da ne düşünürdünüz?
Teşekkürler.
Sizde eşinizin yanında kv de varken işte ben hayatımda kocam kadar iyi şoför görmedim vb. şeyler söyleyin sebebini bilmiyorum ama kv lere batıyor bu tür şeyler

Back
X