• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU SORUYA NE CEVAP VERİRSİNİZ?

Mutlu olurdum. Evet eşim çok yakışıklı Allah özene bezene yaratmış derdim. Kv ye çok sinirlenirsem Allah onun gibi yakışıklıya benim gibi dünyalar güzelini nasip etmiş derdim ve gülerdim. Benim kv dem bundan anlaması gerekeni anlardı. Hahahaaa
Oda bunun farkında olsa gerek sürekli söylüyor :)

Nisanlımın ailesi hep söyler cok yakısıklı yavrum iyiki dogurmusum aslanımı vs. Bende gurur duyarım nisanlimla:)
Alınmam gocunmam

Adam yakısıklı anneside eseriyle gurur duyuyor yapcak bişi yok:)

KV öyle diyince sizde " evet maşallah kocaman benim için doğurmuşsun doğuran yerlerine sağlık " diyin :KK70:

Benim kaynana da aynen öyle yılışık yılışık ko üşür çok sinir olurum Bi daha kurban olurum kuzuum diye severse doğru sen kurban ol ,ol ki oğlun da sağ sağlim bana kalsın diyesim var valla :KK53:
Ama diyemem ki :rolleyes:

bırakın doya doya sevsin oğlunu..benim de 15 yaşında bi oğlum var bazen ''' yavruuuuuuuuummmmm''' diye bağırıyorum canımın içine sokasım geliyor...yan komşum çok güler bu halime ...bence size nispet yapmıyor,,rencide olmayın bence sadece ana yüreği işte

Ayy benim kayınvalidemde diyor arada bende evet çok yakışıklı benim kocam diyorum :)) :KK22:

'' Eeee kimin kocası '' der ; doğurduğu adamın yakışıklılığını bile kendime yontardım :confused:

Hanımlar bir soru sormak istiyorum görüşlerinizi merak ediyorum.

Bir kayınvalide gelinide o ortamdayken insanların içinde oğluna bakarak sürekli benim oğlum çok yakışıklı yaa demesi sizi nasıl etkilerdi ya da ne düşünürdünüz?
Teşekkürler.

benım kı hep oyle yaptı. benı de oldum olası begenemedı. ama kzıyla oglunu yere goge sıgdıramıyor. sevgı bagırıp cagırıp gösterıs yapmakla olmuyo bılseler keske.benı de annem cokk sever ama hıc kımsenın ıcınde boyle bırsey yapmaz.ben bu insanları ozellıklede cadı kaynanaları hıc anlayamadım.

Annesinin çocuğunu nasıl, nerede ve ne zaman seveceğine karışacak değilim ya... İkisinin arasında bir mevzu. Eşim rahatsız oluyorsa, kendi annesiyle halletsin, bana ne. Bana saçma gelen bir şekilde de sevgisini gösteriyor olabilir, hiç umursamam, beni ilgilendirmez der geçerim, öyle de yapıyorum.

saçma sapan bi sevgi gösterisi bence hiç samimi ve olgun bi davranış değil bence hiç bişey deme eşine çaktırmadan öyle deyince ters ters bak :KK48:

kayınvaliden kaşınıyor ve bunu bence bilerek yapıyor. bazen canları sıkılınca ne yapsamda şu gelinin moralini bozsam diye saçmalıyorlar. bende de var bir tane. beni görünce oğlunu yalap şalap öpüp gözümün içine bakıyor ne tepki veriyorum diye.

Back
X