- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
İyi geceler herkese, aklıma bir şey takıldı ve görüş almak istiyorum sizlerden. Aslında nişanlımın sosyalliğinden bahsediyordum ve birinin "flörtöz galiba" demesi ile aklıma takıldı bu durum. Nişanlım böyle nasıl desem yeni insanlarla tanışmayı seviyor. Mesela biz ilk tanıştığımızda da toplulukta kimse kimseyi pek tanımazdı fakat nişanlımı genelde tanırlardı. Benimde pek sohbetim yoktu ama tanıyordum yani. Çünkü girişken ve konuşkan biriydi, herkesle tanışmışlığı vardı az çok. Neyse işte şu anda da öyle, hatta bana geçen bir iş arkadşından bahsetti. Şöyle; "bir tane hanımefendi var iş arkadaşım, kendisi hamile ama çalışıyor yine de. Az evlilikten konuştuk eşinden falan bahsetti, bende senden bahsettim. İnşallah durumumuzu iyice düzeltince bizimde bebişimiz olur, çok da yorucu bir işte çalışıyoruz biliyorsun ki, bende ona sen çok ağır kaldırma dedim sonuçta hamile bir kadın" gibisinden anlattı. Bende hani iyi yapmışsın dedim, böyle düşünceli olması iyi benim için. Başka bir gün de yine bir müşteri ile tanışmış, onuda şöyle anlattı; "bugün bir hanımefendi geldi onunla tanıştık az sohbet ettik" falan dedi. Bende nelerden konuştunuz diye sordum, oda; "modellik yapıyormuş, birkaç reklamda oynamış yakında da bir tane kısa filmde rol alacakmış. Ben nezaketen bişey içer misiniz diye sordum sonra içerim diyince kahve ikram ettim bende, öyle sohbet ettik yani nazik bir hanımefendiydi" falan diye anlattı. Yani o an o kadınla sohbet etmesine çok gerek var mıydı, tabi ki yoktu. Ama dediğim gibi sosyal biridir, yeni insanlarla tanışmayı sever kadın olsun erkek olsun fark etmez. Bazen çiftlerle tanışır konuşur, onuda anlatır ara ara. Bazen de böyle erkek veya kadınlarla tanışır, arada sosyal medyadan takipleştikleri de oluyor. Ama sizce bu benim düşündüğüm gibi sosyallik mi yoksa flörtözlük mü? Şimdi o kişi flörtöz ne gerek var bunlara diye bahsedince aklıma takıldı. Bir de herkes ne derse çok çabuk etkilenen, hemen insanlara kanan biriyim. Bu huyumdan hala vazgeçemedim, beynim hemen olumsuza odaklanır, ona inanmaya meyilli. Neyse, görüşlerinizi bekliyorum