• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sözleri nişanlımı bırakmam için mi söylüyor?

melekkk89

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
1
0
6
35
İzmir
Arkadaşlar benim iki yıllık bir ilişkim var her çift gibi ara sıra tartışsak da aramız genelde çok iyidir..Şu an nişanlıyız,geçen hafta öğrendiğim haberle dünya başıma yıkıldı.Benim yumurta kanallarımdan birisi kapalıymış,doktorum yakın bir arkadaşım,diğerinden de pek bir şey beklemememi söyledi.Nişanlımın annesi duydu bunu.Dün beraber evlilik hakkında konuşurken nişanlıma 'İyi düşünün,önünüzde uzun zaman var,acele etmeyin' gibi şeyler söylemeye başladı, eskiden gayet yakındık şimdi buz gibi davranıyor.Yine dün eltim,o,ben oturuyoruz eşiyle kavga etmiş 'Bebeksiz aileye aile demem sizin bebeğiniz var o sizi birleştirir,bebeksiz aile kurulmaz çabuk dağılır kızım.' dedi.Hem de benim yanımda.Durumumu öğrendiğinde nişanlım da çok üzüldü,bir sürü tedavi yöntemi olduğunu kendimi üzmemem gerektiğii söyledi.İnanın sabahtan beri ağlıyorum,nişanlımın annesinin söyledikleri o kadar kalbimi kırdı ki,şu hayattaki en büyük hayallerimden biri çocuk sahibi olmaktır.ileride bebeğim olmazsa evliliğimde yaşayacağım sorunları düşünüyorum sürekli.Ben çocuk diyetisyeniyim,çocuklar bebekler benim her şeyim.Kimseyle derdimi paylaşamadım,burada bu derdi çeken çok kişi olduğunu biliyorum,burda paylaşmak istedim.

Siz sağlık sektöründe calistiginiz için böyle bi muayene geçerdiniz belki.belki de sikayetleriniz vardi bilemem.ama evlenmeden bu sekilde doktora giden pek duymadım. Demek istediğim böyle bi teshis koyulmadan da evlenmis olabilirdiniz.ki bi cok insan muayene olmuyo evlenmeden.kaynananiz o zaman da bosanin mi diyecekti acaba.bu ne sacmaliktir yaa.hic birimizin cocuk sahibi olma garantisi yok.kaldi ki sizin de % 100 cocuk sahibi olamazsiniz gibi bi durumunuz yok.allah büyük. Insallah nisanlinizla evli mutlu cocuklu olursunuz ama cok kizdim kaynananiza...

Geçmiş olsun canim öncelikle sikma canini nişanlin yanindayaa sorun etme..hem gercekten tıp o kadar ilerlediki çözümü vardir.sen hiç bilmeden ya da böyle bir sorun olmadanda evlenebilirdin o zamanda boşatacak mıydı. Allah isterse herşey olur ol desin yeter üzülme canım

hiiiç canını sıkma. o zihniyetteki bi kadın sana er ya da gec o yüzünü gösterecekti zaten,mesele çocuk ya da değil, bu farketmez. tek kelimeyle 'basit' insanlar. nişanlın yanındaysa bu sorunu onunla aşabileceğine inanıyosan hiç kimseyi kafana takma.Allah yardımcın olsun. sadece bi ihtimalle hiç bi şeklde yol almadan, çaba sarfetmeden bilemezsin hiç bişeyi. yol arkdasına güveniyosan yolundan dönme canım:34:

Allah şifa versin sana canım. İnş istediğin gibi bi çocuğun olur. Dünyanın sonu değil üzme o kdr kendini. Evt sevgilinin annesinin böyle demesi hoş değil. İnsan bu durumu yaşamadıkça anlamıyor ne yazıkki. Çok patavatsız konuşmuş. Yinede sevgiliniz yanınızda. Biran önce o kadında kendine çeki düzen verir bence. Evliliği yürüten bebek değil aşk ve sevgidir. Çok gördük bebeği olupta yuvası bozulan insanları.

-.- sirf hastaliklardan dolayi bu sekilde baskasini rencide eden insanlara nedenir ki ? Sen hic takma tip cok ilerledi benm bir tanidigim 17 yil ugrasmis ve bir gun oluvermis yani kimse gelecegin nasil olucagni bilemez kaldiki tipta cok ilerledi nasil emin olablr ve sizi kirablr ne kadar ayip... hic uzulme herseyin caresi var olum disinda ^.^

böyle laf sokmalar ,iğnelemeler, imalar.... fikirlerini açıkca söyleyemeyecek kadar aciz insanlar yüzünden kırılmaktan bende bunaldım .ama yapacak pek bişey yok malesef .
nışanlınızın annesı kırılabılecegınızı onemsemeden boyle konuştuguna göre sizi gerçekten benımsememış .hoşuna gitmeyen ılk olayda hemen karşınıza gecmış .nışanlınız bunu sorun olarak gormuyosa O da bunu kabul edicek .

çocuk olmadan aile olmaz görüşüne hep gülmüşümdür.evliliklerini yurutemiyen ama bitirmek istemeyen insanların sığındığı bi yalan sadece.hem çocuk evliliği kurtarsaydı etrafımızda bukadar boşanmış ebeveyn olurmuydu ?

son olarak lisedeki 2 sınıf arkadaşım da yumurtalıklarıyla ilgili çok buyuk problem yaşadı hatta birine asla çocugun olmaz dendi ama ikisininde evlenir evlenmez çocuk sahıbı oldu .ablam 5 yıl tedavi olmasına ragmen ( hamile kalmaması için bi sebep bulunamazken ) hamile kalamadı tedavıyı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldı 3 oğlu var şimdi .böyele anlatabıleceğim bir sürü tanıdıgım var. Allah ol dedimi herşey olur imkansız dıye bışey yok .önemli olan hayrıyla gelmesi.
inşallah herşey güzel olur :16:

Ezan okunuyo şu dakika Allah inşallah sana da her isteyene de sağlıklı birer evlat nasip etsin. Hiç canını sıkma şimdiden, bizim komşumuzun akrabı 10 yıl bekledi tüp bebek vs uğraştı 10 yıl sonra normal yoldan kendi geldi bebeği.

Nişanlının annesine "Allah çok büyük evladı veren de Allah alanda anneciğim" deyiverseydin:19:.

Terbiyesiz, ya kendi oğlunun başına gelseydi!!!!

Neyse üzülmeyin siz şanslısınız, sadece tek taraf tıkalı. Normal yolla çocuğunuzun olma ihtimali var. Eğer olmazsa tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olabilirsiniz.

Şans tek yumurta ile yarıya yarıya inse de. Hiçbir şans yok değil. Olmaz olmaz değil diye düşünüyorum ? Olmayacak diye bir şey var mı ?
Şans , kısmet bu. Tek yumurtadan bile tutabilir yani.

Öncelikle rabbim şifanızı versin sakın insanların söylediklerine kulak asıp üzülmeyin Allah’tan umut kesilmez bir bakarsınız yavrunuzu kucağınıza almışsınız. Siz nişanlıymışsınız benim hastalığımı beni istemeye gelecekleri hafta öğrendik. Gelmediler. En kısa zamanda evlenmemiz için ilişkimizin daha ilk ayında bizi zorlamaya başlayan ailesi gelmedi. Tabi sundukları bahaneleri sevgilim fark etmedi oysa o kadar barizdi ki bir anda değiştikleri. Çok değil daha 3 ay geçti önümüzdeki ay sevgilimin annesinin rahmini alacaklar 3ay önce hiçbir hastalığı yoktu. Ah etmedim ama canımı nasıl yaktıklarını ben bilirim. Ben istemez miyim sevdiğim adamla bir çocuğum olsun. O zamanlar ayrılmaya kalktım sevgilim belki benden değil kendinden kaynaklı bir nedenden bebek sahibi olamayacağımızı bunu kimsenin bilemeyeceğini söyledi. Sizin gibi sürekli evlenince ne olacak diye düşündüm sonra bir gün sevgilime söz ver dedim benden dolayı olmazsa çocuğumuz boşanacağımıza kendine yeni bir yol çizeceğine söz ver. Tabi en büyük tartışmalarımızdan birini o sözlerden sonra yaşadık. 2 ay sürekli doldurdular sevgilimi aramızı bozmayı başaramadılar şimdi de zaten kendi dertlerine yanıyorlar. Annesi benim halime üzülmedi ama ben onun sağlığına kavuşması için her gün dua ediyorum kötü biri olduğuna da inanmıyorum her insan evladının yavrusunu görmek ister tepkileri bu yüzden. O benim sevdiğim adamın annesi her şeyden önce böyle bir evlat yetiştirdiği için ona saygım sonsuz. Sizde bir süre uzak kalın kendinizi toplamaya ihtiyacınız var sonra emin olun nişanlınızla birbirinize daha sıkı sarılacak söylenenleri duymayacaksınız bile.

Tek bişey söyleyeceğim
Bekardim ve iki doktorumda hiç bir zaman hiç bir şekilde çocuk sahibi olamayacağımi söyledi
Dünya başıma yıkıldı
Eşimi tanidigimda bunu onunla paylaştım
O da bana sen lazimsin
Desene iki yaşlı dede ve nine olarak hayatimi seninle gecirecegim dedi
Önemli değil dedi

Yıllar geçti

Hiç korunmadik
On yıllık evliyiz
Şimdi tuplerim bağlı

Çünkü biri 18 aylık
Biri 36 aylık
Biri 60 aylik
Biri sekiz yaşında

Dört tane altın topum var...

Arkadaşlar benim iki yıllık bir ilişkim var her çift gibi ara sıra tartışsak da aramız genelde çok iyidir..Şu an nişanlıyız,geçen hafta öğrendiğim haberle dünya başıma yıkıldı.Benim yumurta kanallarımdan birisi kapalıymış,doktorum yakın bir arkadaşım,diğerinden de pek bir şey beklemememi söyledi.Nişanlımın annesi duydu bunu.Dün beraber evlilik hakkında konuşurken nişanlıma 'İyi düşünün,önünüzde uzun zaman var,acele etmeyin' gibi şeyler söylemeye başladı, eskiden gayet yakındık şimdi buz gibi davranıyor.Yine dün eltim,o,ben oturuyoruz eşiyle kavga etmiş 'Bebeksiz aileye aile demem sizin bebeğiniz var o sizi birleştirir,bebeksiz aile kurulmaz çabuk dağılır kızım.' dedi.Hem de benim yanımda.Durumumu öğrendiğinde nişanlım da çok üzüldü,bir sürü tedavi yöntemi olduğunu kendimi üzmemem gerektiğii söyledi.İnanın sabahtan beri ağlıyorum,nişanlımın annesinin söyledikleri o kadar kalbimi kırdı ki,şu hayattaki en büyük hayallerimden biri çocuk sahibi olmaktır.ileride bebeğim olmazsa evliliğimde yaşayacağım sorunları düşünüyorum sürekli.Ben çocuk diyetisyeniyim,çocuklar bebekler benim her şeyim.Kimseyle derdimi paylaşamadım,burada bu derdi çeken çok kişi olduğunu biliyorum,burda paylaşmak istedim.

kanalları açma işlemi çok basit bir işlemdir

5 dakika sonra verdikleri nefesi geri almayı garanti veremeyecek tipler neler neler planlar. Sadece üzülüyorum, bu kadar mı sığ olunur? Allah akıl fikir versin başına ibretlik birşey gelmeden...

çocuk olmadan aile olunmazmış! peh...

Kayınvaliden bir geri zekalı.
geri zekalı insanların sözlerine önem verip canını sıkmak ne kadar doğru?
Bırak konuşsun dursun...
Ne örnekler var, asla çocuğun olmaz deyip tüp bebek yapan, ardından boy boy çocuk sahibi olmuş kişiler...

ni$anlin yaninda ise hiç uzulme
kaynana konu$ur konu$ur susar ogluyla ba$edemez, anca kendi kendine homurdanir
sende duymazdan gel artik iki kulaginida tika, sadece sevdiginin soyledikleri seni ilgilendirsin
erkegin çocugu olur senin olmaz denen insanlarin bile çocugu oluyor,senin neden olmasinki

mesleginide çok sevdim, iki çocugum var, ba$edemzsem kapini çalarim haberin olsun :)

O işler hiç belli olmaz Allah'ın izniyle olur inşallah çocuğunuz . Benim dayımların da 15 yıl çocukları olmadı hatta annemlerle bir ay arayla evlenmişler bir yıl sonra ben doğmuşum çocukları hemen olsaydı benim gibi 24 yaşında olacaktı ama kısmet o zamanmış ikiz bebekleri oldu şimdi 10 yaşındalar. Herkes artık onlardan umudu kesmişti çocukları filan olmaz bu yaştan sonra diyorlardı yengem 38, dayım 46 yaşındaydı.

kaynanan hem cahil hem kötü ruhluı bir kadınmış, o şlmdi kanser hastası olsa sen şimdi sadece kötü lnsanlar kamsere yakalanır desen yeri mi , böyle cahillerle uğraşmak zor herhalde böyle birşey başıma gelse yüzüğü atardım nişanlımada bye,bye derdlm sırf o kadını görmemek ve üzülmemek lçin, böyle diyen birinl ben ömür boyu idare edemezdlm, büyükse büyük gibi davransın, beni idare edemiyecek sürekli eksikliğimi yüzüme vuracak sırf nişanlımın anası dlye bende sineye çekecek, ben yapamazdım zaten kötü günde insanlar gerçek yüzlerini gösterir ,o yönden şanslısın

Bu sabah bi kanalda izlemiştim kadının çocuğu olmuyor oda çocuk doktoru kadının yapmadığı şey kalmıyor
Bi cafeye gidiyor arkadaşıyla bi falcı geliyo fal bakıyor falan herşeyi biliyor ama aslınrda oturdukları masadaki çiçekte ses kayıt cihazı varmış iş birliği yapıyorlarmış falcıyla cafe sahibi sonra büyü var falan diyo gidiyor büyücüye.
Garip bişey veriyor 5 bin tl veriyor üstüne bideeşi içemezsin diyo
Sen akıllanana kadar ben gidiyorum diyo gidiyo eşi kadın tek kalıyor sonra bi şekilde dine dönüyo
Hamile kalıyor falan hamileliğinin 2. ayında doktoru diyor çocuk doğar ama down sendromlu olur aldırabilirsiniz falan diyo
Kadın istemiyor alanda verende ALLAH diyo
Aradan 5 yıl geçiyor bu kadın çocuk doktoruydu ya hani bi hastası vardı ölmüştü o hastanında abisi down sendromlu bununda bebeği öyle olucaktı ya hanı bunlar down sendrolmuların eğitim merkezlerinden birinden çıkıyorlar bu kadın bunun ölen hastasının down sendromlu abisi ve bu hasta çocuğun annesi.
Kadının çocuğu ortada yok daha
Neyse sonra o binanın kapısından 2çocuk çıkıyor
Kadın diyor yahya bulmuş kendine bi arkadaş yine
Gelen 2 çocuk var biri bunun çocuğu down sendromlu olan diğeri sapa sağlam çok tatlı bi çocuk.
Sonra ne mi oluyo bu normal olan çocuk babasına koşuyo baba bak bu cem yeni tanıştık diyo

Yani o down sendromlu olan çocuk onların değilmiş o sapa sağlam tatlı olan çocukmuş onlarınki
İzlerken o anda ağladım.
O kadınında olmuyordu çok uğraşıyodu ne yollara başvurdu..

Tamam bu film ama olabilir ki oluyorda zaten

Son düzenleme:
Back
X