Arkadaşlar benim iki yıllık bir ilişkim var her çift gibi ara sıra tartışsak da aramız genelde çok iyidir..Şu an nişanlıyız,geçen hafta öğrendiğim haberle dünya başıma yıkıldı.Benim yumurta kanallarımdan birisi kapalıymış,doktorum yakın bir arkadaşım,diğerinden de pek bir şey beklemememi söyledi.Nişanlımın annesi duydu bunu.Dün beraber evlilik hakkında konuşurken nişanlıma 'İyi düşünün,önünüzde uzun zaman var,acele etmeyin' gibi şeyler söylemeye başladı, eskiden gayet yakındık şimdi buz gibi davranıyor.Yine dün eltim,o,ben oturuyoruz eşiyle kavga etmiş 'Bebeksiz aileye aile demem sizin bebeğiniz var o sizi birleştirir,bebeksiz aile kurulmaz çabuk dağılır kızım.' dedi.Hem de benim yanımda.Durumumu öğrendiğinde nişanlım da çok üzüldü,bir sürü tedavi yöntemi olduğunu kendimi üzmemem gerektiğii söyledi.İnanın sabahtan beri ağlıyorum,nişanlımın annesinin söyledikleri o kadar kalbimi kırdı ki,şu hayattaki en büyük hayallerimden biri çocuk sahibi olmaktır.ileride bebeğim olmazsa evliliğimde yaşayacağım sorunları düşünüyorum sürekli.Ben çocuk diyetisyeniyim,çocuklar bebekler benim her şeyim.Kimseyle derdimi paylaşamadım,burada bu derdi çeken çok kişi olduğunu biliyorum,burda paylaşmak istedim.