üzülmeyin nolur.tek yumurtaylada bebegınız olabılır bak benım bi arkadasım vardı kisti vardı bir tane yumurtalıgını aldılar evlenmeden ikinciside kis vardı ama kisti küçüktü evlendi 2 sene cocugu olmadı bu sene 3 aylık hamile suanda.demek istedigim allah ol derse olur dua et bol bol .allah yardım eder.ama şu sizicocugunuz olmuycak gözüyle bakıp küçük görenlerede agzının payını verin allahtan umut kesilmez ben ona sıgınıyorum sizide ona havale ediyorum bu zor zamanlarımda beni üzdügünüz içinde diyin bi zahmet.sizde böyle olsun istemezdinz ama olmus bu yüzden iyi düşün ne demek gerekirse ayrılın bu insnlardan değerinizi bilen biri olur mutlaka.
Tek bişey söyleyeceğim
Bekardim ve iki doktorumda hiç bir zaman hiç bir şekilde çocuk sahibi olamayacağımi söyledi
Dünya başıma yıkıldı
Eşimi tanidigimda bunu onunla paylaştım
O da bana sen lazimsin
Desene iki yaşlı dede ve nine olarak hayatimi seninle gecirecegim dedi
Önemli değil dedi
Yıllar geçti
Hiç korunmadik
On yıllık evliyiz
Şimdi tuplerim bağlı
Çünkü biri 18 aylık
Biri 36 aylık
Biri 60 aylik
Biri sekiz yaşında
bu okadar özel bir saglık sorunu ki neden tüm aileyle paylaşıldı bu bilgi ben burada kaldım.Nişanlın mı söyledi ve ne gerek vardı ?
anladıgım kadarıyla çok eski kafalılar.bence de çocugu olmayacak görüşüyle sizi ayırmaya yönelik gibi konuşmalar.yazık çok yazıkçve ne ayıp ...kendi oğlunda bir problem olmadıgı ne malum.ahhh bu kv ler...
Benim teyzem 50 küsür yaşında 30 sene evlilikte çocukları olmadı artık ümidini kalmamıştı ki kendiliğinden geliyor bebek şimdi
Haberlerde de izlemiyor muyuz 60 küsür yaşında anne olan var
Bunu tabi o yaşa kadar bekle demiyorum
Rabbimin ne mucizeleri var yeter ki gönlündeki inancını, umudunu kaybetme
İnşallah olur evladın rabbim isteyen herkese versin