Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BU SÖZÜ ÇOK BEGENDİM.Allahım isyan etmiyorum.sadece sana sığınıyorum...sen büyüksün..
😟😟cok guzel soylemis.hayatta insanin umudu da olmasa ne yapar ki hep umut ederek yasiyoruz ta ki son nefese kadar.uzuluyorum ama ne gelir elden.yazgi kader kismet her ne haltsa artik bize de gulsun artik😟
😟😟cok guzel soylemis.hayatta insanin umudu da olmasa ne yapar ki hep umut ederek yasiyoruz ta ki son nefese kadar.uzuluyorum ama ne gelir elden.yazgi kader kismet her ne haltsa artik bize de gulsun artik😟
Cok iyi anliyorum seni ben de ayniyim😟elimden bisey gelmiyor .geceleri uykum on bin parca sayiklamalarim artti.huzurlu degilim.rabbim huzur versin icimize ne diyim yoruldum ben de
Cok iyi anliyorum seni ben de ayniyim😟elimden bisey gelmiyor .geceleri uykum on bin parca sayiklamalarim artti.huzurlu degilim.rabbim huzur versin icimize ne diyim yoruldum ben de
Aaaaaaa ezgi yemin ederim aynıyiz. .2 gün önce gece kalkmisim eşimi uyandirmisim yazık oda efendim demiş. ..bir hayal kurdurmuyorsun demişim konusmusum esım anlamış uykuda olduğumu tamam tamam hadi yat demiş. ..ruyalar ima bile giriyor artık. ..
bugün gece rüyamda doğum yaptiriyordum bir kadina ezgi bebek kızdı gözleri kocaman elaydi okadar tatlı temizdiki. .