Bu şüpheler beni tüketiyor lütfen yardımcı olun!

elifdilara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
41
14
38
3 aydır bir birlikteliğim var..sevgilime güvensizliğim hat safhada ama bır okdrda asığım..birkere bi kzla bı stedn msjlastgnı falan okumustum işte cok guzelsın falan flan..ama benim asıl sorunum şu..swglımın londrada yaşayan Murat dıye bır arkadası var..ilk bana Muratı anlatrken gay diye anlatmstı sonradan bn saka yaptım falan dedı..bu murak hr ay 2 gnlugunede olsa turkıyeye gelıo..ve swgılımle bu cocugun arasında bısey olabılır mı dıye korkuyorum..Muratın swgıllıme attıgı msj lar aşkım senı sewıorum falan flan..otele yrlstm cok sexı ıc camasrlrı aldım..ben bunları ılk grunce cıkdrdım ama swgılım makarasına yapıorz sacmalama falan dedı..ama 2 erkek arasnda boyle seylerın makarası olabılır mı kı .. lutfn dgruyu bulmamda yardmcı olun..

Eeeee daha önce sizi aldatmış adam zaten şu an nasıl güveniyorsunuz?
Muratla aralarındaki dostluk da pek sıcakmış maşallah!

ilk cıkmaya basladgımz donemde olan bı konusmaydı kızla yaptgı..ve sonra ozrdledı bnde affttım..
amaşimdi bilmiyorum.. bır cogumuz hem cınsımzle aldatılmıstrda..karsıcınsle aldatılma korkusu bıle kat kat fena ya..

Sessiz harflere kiran mi girdi yahu? Bu ne bicim yazim tarzidir. Vallahi yarisina kadar cebellestim harfleri yerine koya koya okumak icin ama gozume, beynime yazik

Eeeee daha önce sizi aldatmış adam zaten şu an nasıl güveniyorsunuz?
Muratla aralarındaki dostluk da pek sıcakmış maşallah!

ilk cıkmaya basladgımz donemde olan bı konusmaydı kızla yaptgı..ve sonra ozrdledı bnde affttım..
amaşimdi bilmiyorum.. bır cogumuz hem cınsımzle aldatılmıstrda..karsıcınsle aldatılma korkusu bıle kat kat fena ya.. bu aralarındaki sadece arkadaslık olabılır mı sizcede ?

Bu Murat gerçekten Murat mı acaba ? Erkek ismiyle kaydettiği bir kız olmasın ?

keşke öyle olsa..ama çocukla tanıştım..numarası bende var ve msj ların geldiği numara Murata ait..çıldırcam ya..bide devamlı pahalı hediyeler falan..Sevgilime sorsam uzun süreli ve sıkı bir arkadaşlık..ama iç güdülerim hiç öyle demiyor..ayrıca murat beni nasıl kıskanıyor anlatamam..

3 aylık beraberliğe bu kadar dert fazla değil mi ?
Bu 3 ayı tatlı heyecanlarla,hoş kıpırtılarla geçirmek varken,tatsız kuşkular,endişelerle geçirmişsin zaten.
Güvenmiyorsan bırak gitsin,ne düşünüyorsun.Kime giderse gitsin,ne hali varsa görsün.

haklısınız ama ben anlayamıyorum kendimi bu kadar kısa sürede nasıl böyle aşık oldum yaa hem bunları düşündükçe iğreniyorum hemde bir okadar da seviyorum.ama iğrenç bir şey bu ya..

sevgiliniz çok renkli bir kişilik. :)
ama size bu kadar renk fazla...
güvenemediğiniz biriyle sürdürme çabanız yorucu olacak..
ya güvenmeye çalışın (herşeye rağmen ) yada çok uzatmayın.

sevgiliniz çok renkli bir kişilik. :)
ama size bu kadar renk fazla...
güvenemediğiniz biriyle sürdürme çabanız yorucu olacak..
ya güvenmeye çalışın (herşeye rağmen ) yada çok uzatmayın.

Resmen renk curcunası =D
ilk dediğinizi yapmaya çabalıyorum aslında herşeye rağmen güvenmeye..ama zor bir durum ya..
kendime şaşırıyorum bazen..keşke sewgilimin beni bir kızla aldattığından şüphelensem diye...karşı cinsle aldatılmak ne demek ya..Halime gülüyorum..

Bence kesinlikle muratla ilişkisi var sevgilinizin
Toplum baskısıi aile ne der derken sizin gibi kızları da kılıf olarak kullanıyor.
Hatta ilişkinizin başında da bilerek size bir kızla yakalanmış olabilir.
Sırf siz eşcinselliği ona konduramayasınız diye.
Böyle bir olay yaşamıştık biz.
Arkadaşımın sevgilisi sürekli yakalanıyordu kıza başka kızlarla.
Bazen mesaj bazen fotoğraf.
Meğer gizli gaymiş çocuk.
Bir de bir insan her ay sırf 2 günlüğüne londradan niye gelir?
Hadi yol masrafını otel masrafını geçtim de her ay her ay 2 gün için valiz topla boşalt çekilir mi?
Murat beni kıskanıyor diyorsunuz
Sürekli pahalı hediyeler dönüyor ortada diyorsunuz
Mesajları da okumuşsunuz
Sizce bunlar tesadüf mü?
Bence bu çocuk resmen sizi eşcinselliğini örtbas etmek için kullanıyor.
Kullandırtmayın kendinizi!

ne diyimki ya.. ne gülünür ne üzülünür.. trajikomik bi durum..
aynı şey bir arkadaşımın başına geldi, adam kendini aklamak için bide kızla evlendi..
kardeş kardeş 3-5 ay idare edebildiler..nihayetinde kız durumu anladı elbette :) ve bitti..
düşünsene ; hayallerle evleniosun çeyizlerini hazırlıosun evini kuruosun bi bakıosunki adamın tercihi diilsin.. :26:
önce emin ol , ondan sonrada kararını ver ve o yolda ilerle...

o kızla konuşmalarını face'inin sifresini kırarak okumuştum..yüzünede vurdum bu düşüncelerimi..öleceğimi bilsem bir erkekle hayatta olmam dedi 20 kere..ama hissediyorum ya! eşcinsellerede saygım var ama bisexuel'lik iğrenç bir şey..ve ben 2 cinsiyettende hoşlanan bi sevgiliyi kaldıramayacağım artık ve haklısınız bitmeli..kendimden iğrenmeye başladım resmen..

beterin beteri var derlerdide bukadarını aklımın ucuna getiremezdim.. arkadaşınızın durumu kötüymüş ama birde düşünsenize hem tercihi sensiz hemde erkekler.. adamı kimden kıskanacağını şaşırıyorsun ya

murat'ın gönderdiği msjlar hiç de hoş değil. bu işin peşini bırakma. sevgiline bir tercih yapmasını söyle. ya o ya ben de. murat'ın msjlarından midem bulandı. şakası bile hoş değil.

Minareyi çalmış, kılıfı da uydurmuş

murat'ın gönderdiği msjlar hiç de hoş değil. bu işin peşini bırakma. sevgiline bir tercih yapmasını söyle. ya o ya ben de. murat'ın msjlarından midem bulandı. şakası bile hoş değil.

evet haklısınız bugün görüşüp konuşacağım bu konuyu son kez eğer hala beni inandıracağı bir açıklama yapmazsa bitirmek en mantıklısı..ama süper bir deneyim oldu ilerde bir kızla aldatılırsam pekte canım yanmayacak normal karsılayacağım hatta sevinme ihtimalim bile var! oly sewgilim Heterosexuel!! diye =D

Bana bu durum pek komik gelmedi de neyse..
Siz takılın madem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…