- 19 Şubat 2011
- 41
- 14
- 38
- Konu Sahibi elifdilara
-
3 aydır bir birlikteliğim var..sevgilime güvensizliğim hat safhada ama bır okdrda asığım..birkere bi kzla bı stedn msjlastgnı falan okumustum işte cok guzelsın falan flan..ama benim asıl sorunum şu..swglımın londrada yaşayan Murat dıye bır arkadası var..ilk bana Muratı anlatrken gay diye anlatmstı sonradan bn saka yaptım falan dedı..bu murak hr ay 2 gnlugunede olsa turkıyeye gelıo..ve swgılımle bu cocugun arasında bısey olabılır mı dıye korkuyorum..Muratın swgıllıme attıgı msj lar aşkım senı sewıorum falan flan..otele yrlstm cok sexı ıc camasrlrı aldım..ben bunları ılk grunce cıkdrdım ama swgılım makarasına yapıorz sacmalama falan dedı..ama 2 erkek arasnda boyle seylerın makarası olabılır mı kı .. lutfn dgruyu bulmamda yardmcı olun..
Eeeee daha önce sizi aldatmış adam zaten şu an nasıl güveniyorsunuz?
Muratla aralarındaki dostluk da pek sıcakmış maşallah!
Bu Murat gerçekten Murat mı acaba ? Erkek ismiyle kaydettiği bir kız olmasın ?
sevgiliniz çok renkli bir kişilik. :)
ama size bu kadar renk fazla...
güvenemediğiniz biriyle sürdürme çabanız yorucu olacak..
ya güvenmeye çalışın (herşeye rağmen ) yada çok uzatmayın.
Resmen renk curcunası =D
ilk dediğinizi yapmaya çabalıyorum aslında herşeye rağmen güvenmeye..ama zor bir durum ya..
kendime şaşırıyorum bazen..keşke sewgilimin beni bir kızla aldattığından şüphelensem diye...karşı cinsle aldatılmak ne demek ya..Halime gülüyorum..
Bence kesinlikle muratla ilişkisi var sevgilinizin
Toplum baskısıi aile ne der derken sizin gibi kızları da kılıf olarak kullanıyor.
Hatta ilişkinizin başında da bilerek size bir kızla yakalanmış olabilir.
Sırf siz eşcinselliği ona konduramayasınız diye.
Böyle bir olay yaşamıştık biz.
Arkadaşımın sevgilisi sürekli yakalanıyordu kıza başka kızlarla.
Bazen mesaj bazen fotoğraf.
Meğer gizli gaymiş çocuk.
Bir de bir insan her ay sırf 2 günlüğüne londradan niye gelir?
Hadi yol masrafını otel masrafını geçtim de her ay her ay 2 gün için valiz topla boşalt çekilir mi?
Murat beni kıskanıyor diyorsunuz
Sürekli pahalı hediyeler dönüyor ortada diyorsunuz
Mesajları da okumuşsunuz
Sizce bunlar tesadüf mü?
Bence bu çocuk resmen sizi eşcinselliğini örtbas etmek için kullanıyor.
Kullandırtmayın kendinizi!
ne diyimki ya.. ne gülünür ne üzülünür.. trajikomik bi durum..
aynı şey bir arkadaşımın başına geldi, adam kendini aklamak için bide kızla evlendi..
kardeş kardeş 3-5 ay idare edebildiler..nihayetinde kız durumu anladı elbette :) ve bitti..
düşünsene ; hayallerle evleniosun çeyizlerini hazırlıosun evini kuruosun bi bakıosunki adamın tercihi diilsin.. :26:
önce emin ol , ondan sonrada kararını ver ve o yolda ilerle...
murat'ın gönderdiği msjlar hiç de hoş değil. bu işin peşini bırakma. sevgiline bir tercih yapmasını söyle. ya o ya ben de. murat'ın msjlarından midem bulandı. şakası bile hoş değil.
Resmen renk curcunası =D
ilk dediğinizi yapmaya çabalıyorum aslında herşeye rağmen güvenmeye..ama zor bir durum ya..
kendime şaşırıyorum bazen..keşke sewgilimin beni bir kızla aldattığından şüphelensem diye...karşı cinsle aldatılmak ne demek ya..Halime gülüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?