Bu şüpheler beni tüketiyor lütfen yardımcı olun!

Bu nasıl bir yazım tarzıdır..Türkçeyi katletmişsiniz resmen!Biraz daha özen gösterebilirsiniz yazarken!

valla durum gayet açık ortada düşünmek bile anlamsız bence. böyle şeyler filmlerde olur gibi geliyodu gerçek hayattada oluyormuş demekki filim demişken küçük sırlarda olmuştu böyle bişey izleyenler bilir adam gay olduğu anlaşılmasın diye kızdan hoşlanıyo gibi yapmıştı neyse uzatmayayım sen bir an önce kurtul bu adamdan arkadaşım

Kızlar dün Murat (bu murat londradaki değil spordan arkadaşıymış) benimkiyle yemeğe çıktılar..Ben aradığımda bana adamın yanında nasıl soğuk konuştu anlatamam..sanki ben onun askerlik arkadaşıyım!
Neyse ben telefonu kapattım..o akşam eve gidince beni aradı bimbir yalanla aşkımmmm bilmemlemmm napıooo diye..bende hiç ses yok tabi..Kaan o adamla ne işin vardı senin neden onun yanında benle öyle konuştun? falan diyince..buda bana bağırmaya başladı.. -Sen beni neyle sucladığının farkındamısın başkası yapsa neler olurdu biliyomusun..Bir değil iki değil beni nasıl bir erkekle bişeyler yaşamaktan suçlarsın falan filan! bildiğiniz üste çıkma politikası..bende ona güvenmediğimi ve ayrılmamızın en mantıklı olduğunu söyledim bitirdim..Ama hala arıyo.. =S (bu arada bağzı seyler vardır ki çok zor şeylerdir..Hiç gülünmeyecek şeyler..ama insan bu acılara aşina olur bir saatten sonra bakar kendine acılarına gülmeye başlamış..benimki de o misal)

Biri beni böyle birşeyle suçlasa kendimi aklamaya bile çalışmazdım!
Sen nerden çıkardın da böyle birşey uydurdun kusura bakma kimse beni böyle bir şeyle suçlayamaz der çeker giderdim.. Hele ki bu erkekse tepkisi çok daha ağır olabilirdi.. Sevgilimi bırak arkadaşlarımı bile böyle birileriyle mesajlaşırken düşünemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…