Bu süreçler nasıl geçer ?

KeediciK

Miyawww
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.775
19.536
158
Kızlarr :KK14:

Şu ara kendimi çok yorulmuş ve bitkin hissediyorum. 4 aya yakın ayrıldım sevgilimden.İlk başta çok yakın arkadaş olup sonra sevgiliye dönüştü herşey.Sevgililik dönemi başlarda çok eğlenceli bana çok değer veren biriydi.Bende aşık oldum ama sonrasında yürümedi ikinci kişiler oldu onun hayatında ve ayrıldık.Ben sonrasında yeni kişilere şans verdim ama içimdeki hisler öldü sanki.İlk başta birini beğenip heyecanlansam bile eve geldiğimde tekrar eski sevgilimi hatırlıyorum.Yeniden aramaya başladı beni öylesine konusuyoruz bir beklentim de yok olmaz artık ama hala ağlama krizlerine giriyorum.Kimseye gerçek anlamda şans veremiyorum.Bu belki kimine göre dert bile değildir ama hayatıma hiçbir şekilde yön veremiyorum.

Onla olması da imkansız içime yediremiyorum yaptıklarını.Başkası bunları anlatsa aptallık yapma uzak dur derim ama dönüp dolaşıp aynı noktada kalıyorum.Ben ona hissettiğim duyguları çok özlüyorum.Nasıl kurtulabilirim ki ?

eski sevgilinizle irtibatta oldukça yenı kısılere şans verme olasılığınız olmayacaktır en kısa zamanda onu hayatınızdan cıkarıp bır sure kendınızı dınlemelı sonra yenıbır ılıskıye hazır olmalısınız boyle çıvı çıvıyı soker mantıgını pek tasvip etmıyorum ben

Sen carry misin sevgilin big mi :D çok sex and the city gördüm sizi :D
Kimin eli kimin cebinde belli değil.
Belki bir süre kimseyle görüşmemeli normal bir hayat sürmelisin?

eski sevgilinizle irtibatta oldukça yenı kısılere şans verme olasılığınız olmayacaktır en kısa zamanda onu hayatınızdan cıkarıp bır sure kendınızı dınlemelı sonra yenıbır ılıskıye hazır olmalısınız boyle çıvı çıvıyı soker mantıgını pek tasvip etmıyorum ben

Zaten 4 aylık ayrılık kısmında ulaşmaya çalıştıgında tamamen baglantıyı koparıp uzak durmuştum.Haklısınız en doğrusu tamamen bittiğini kabullenmem kendime zaman vermem :KK51:

Onun arkadasligini kim ne yapsin ? Tabiki kotu hissedersiniz hayal kirikligi olmus icinde kalmis oylece su ara kimseyle gorusmeyin civi civiyi soker mantigi yok sizde o cocuklada gorusmeyin acmayin tlflarini bakmayin tarafina ne dusunurse dusunsun siz konustukca yaptiginun cpkta onemli olmadigini dusunecek bu ne saygisizlik ya

Onun arkadasligini kim ne yapsin ? Tabiki kotu hissedersiniz hayal kirikligi olmus icinde kalmis oylece su ara kimseyle gorusmeyin civi civiyi soker mantigi yok sizde o cocuklada gorusmeyin acmayin tlflarini bakmayin tarafina ne dusunurse dusunsun siz konustukca yaptiginun cpkta onemli olmadigini dusunecek bu ne saygisizlik ya

Ben önem vermediğimi göstermek istedim sanırım konusarak ama bu beni daha kötü yapıcak çok haklısın yine kendimi kötü hisseden ben olucam :KK14:

Ben önem vermediğimi göstermek istedim sanırım konusarak ama bu beni daha kötü yapıcak çok haklısın yine kendimi kötü hisseden ben olucam :KK14:
Olmuyor o bende denedim gurura bagliyorsun katsi tarafa karsi iyi ama sonra ic dunyan altust oluyor hem yeterince yapmissin zaten anlamistir artik ama gorusme bence hemde hic kalakalsin oylece ortada aciklamda yapmana gerek yok bosver

Olmuyor o bende denedim gurura bagliyorsun katsi tarafa karsi iyi ama sonra ic dunyan altust oluyor hem yeterince yapmissin zaten anlamistir artik ama gorusme bence hemde hic kalakalsin oylece ortada aciklamda yapmana gerek yok bosver

Çok haklısın canım en azından kendim için uzak durmak en mantıklısı hakkımızda hayırlısı :cry:

Siz o kişiyi değil aşık olmayı, o duyguları hissetmeyi özlemişsiniz. Ama emin olun bir araya geldiğinizde kaldığınız yerden başlama ihtimaliniz çok düşük. Size o duyguları yaşatacak başka biri için bekleyin derim.

Siz o kişiyi değil aşık olmayı, o duyguları hissetmeyi özlemişsiniz. Ama emin olun bir araya geldiğinizde kaldığınız yerden başlama ihtimaliniz çok düşük. Size o duyguları yaşatacak başka biri için bekleyin derim.

Bunları sanki bi onda yaşıcakmısım gibi geliyor kesinllikle kaldığımız yerden başlama ihtimalimiz bile yok zaman herşeyin ilacı olucak yine :KK42:

Aynı duyguları yaşıyoruz, ben alışıyorum yavaştan. :KK55:

Sadece başlığa istinaden,ağlaya zırlaya,tepine kudura,içine ata ata ,sonra da kabullenerek..

Back
X