sizce kıskanç mıyım nasıl davranmalıyım

pembelilyummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
dün gece kocamın wp mesajlarında bir arkadaşıyla konuşmasına denk geldim
arkadaşının kardeşinin sevgilisi için oo hatun ne ya kardeşin zevkli bi çocuk demiş....çok sinir oldum kocama,dövsem tam istediğim gibi dövemem ama burnundan getirmek istiyorum nasıl davranmalıyım abartıyor muyum...

Kusura bakma kocan tam bir dal yaprak. Demek ki sokakta gorduklerine de boyle ici gidiyor.
pfff cidden çok üzüldüm sözlü iletişim kırarsam çok pis küfredip bagırıcam diye evde tartışmadım sabah işe gittikten sonra mesaj attım o hatun sana sandviç yapıp göndersin ayıla bayıla yersin ve biraz kendin düşün igrenç bi hareket dedim
yaa arkadaşımı sinir etmek için yazmıştım dedi mal erkekler ya cidden

Mantıklı olmayabilir ama ben olsam kısasa kısas yapardım. Başka erkeklerin yakışıklılığını överdim. Okurken ben bile sinir oldum.

Mantıklı olmayabilir ama ben olsam kısasa kısas yapardım. Başka erkeklerin yakışıklılığını överdim. Okurken ben bile sinir oldum.
dün gece ögrendim....ne yapacağımı o an ne yapacağımı bilemedim ama burnundan getirmek istiyorum ve geçen tv de bi oyuncunun sakallı halini beğenmişti aa evet yakışmış dedim diye bana sana ne oluyo ya dedi....mal ya cidden bunu öğrenince sabah yazdım bi de geçen yanımda kıskanma triplerine girip şimdi böyle bi konuşma yapman igrenç midem bulandı dedim

Back
X