Canım çok kullanışlı ve çok güzel görünüyor. Nereden aldın bu tabakları öğrenebilir miyim?
çok güzelmiş gerçekten ağır misafire (anne, baba v.s) belki çıkartılmaz ama diğer tüm misafirlere olur bence
Çok beğendim..Nerden aldınız bu tabakları?
kesinlikle katılıyorummmm hele kayınvalideye hiç olmaz
onlarada ver yemek takımının büyük tabaklarında olsun bitsin :)
benim gibi evlilik hazırlığında olan hangi arkadaşım varsa gösterdim resmen kahvaltı takımı aldıklarına pişman oldular. o ne öyle porselen yumurtladık falan. misafirliğe İngiltere kraliçesi mi geliyor :)
benim için en önemli öğün kahvaltı olduğu için ben hem eşimle kahvaltı yapmak için 2 kişilik bir takım, misafir için başka bir takım aldım
benim şahsi düşüncem ama ben bu tarz şeyleri özenerek yapmayı daha çok seviyorum
özenmenin başında da sunum geliyor doğal olarak
huzurla kullan canmda bana pek kullanışlı gelmedi 3 tane zeytin zor sığmış tekrar zeytin koyman için ortaya gene tabakta zeytin koyman lazm ki tabagına alasın tabagında bişey kaldımı reçel bal vb buzdolabına koymak sıkıntı ekstradan gene çay fincanı alman lazm misafir içinde ufak yerlere ne konur ki elde tutmasıda zor gibi büyüklüğü açısından 12 taneye 15 liradan 180 lira parada çok bence 24 parça kahv. takımını 60 liraya falan aldım gürallardan
ben çok beğenerek aldım. bu yüzdende tabaklarımdan çok memnunum :) teşekkürler
tabi senin içine sindiyse sorun yok canm huzurla kullan inşallah
umarim severek ve gule gule kullanirsin.
Fakat bende tecrubelerime istinaden dusuncemi paylasmadan edemeyecegim, bana da pek kullanisli gelmedi.
Benim esim ve esimin aile tarafi `yemek icin yasayan`lardan. O yuzden boyle bir tabakla cevremde sunum yapacak olsam `ne cimri, 2-3 zeytinin peynirin hesabini yapmis` gibi bir izlenim yaratabilirim
Ama dedigim gibi, benim icin kullanissiz, umarim sen severek kullanirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?