bu tabaklar herkesin çeyizinde olsunnnnnn

moralime moral, hevesime heves kattın :)) teşekkür ederimmmm. o zaman sakın içinde kalmasın 2 tanecik de olsa al çünkü tabakları elime alınca daha çok beğendim :)

moralime moral, hevesime heves kattın :)) teşekkür ederimmmm. o zaman sakın içinde kalmasın 2 tanecik de olsa al çünkü tabakları elime alınca daha çok beğendim :)

Aldım kiiii altı tane aldım 12 çok gibime geldi ama belli olmaz bi ara belki bi 12 daha alabilirim ya çok güzeller çok hoş kahvaltı masası hazırlanır bunlarla ben neleri takım yapacam neleri bayıldım kahvaltı takımı falan da almıcam işte Çok isteyen günlk yemek takımının pasta tabaklarını kullansın onlar da çok cici

Buda biraz otel işi olmuş :) Tamam ingiltere kraliçesi kahvaltıya gelmiyor da pansiyonada gelmiyorlar heralde :)

bende arkadasıma katılıyorum sahsen :) kararınıza saygım sonsuz zevk meselesi ama o tabaklarda bana unıversıtedeki yurdumdumki kahvaltıyı hatırlattı :)

Bence güzel. Ama 12 degil de 2-4 tane alma taraftariyim kendi adıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…