• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu takıntı yüzünden hicbirseyden zevk alamıyorum

Kocaman bir dünyadayız evrende ufacık bir toz zerresi kadarız. ve siz dört duvarın içinde bir yerleri sürekli temizliyorsunuz gezilecek o kadar yer, uğraşılacak hobiler, sevdiklerinizle geçireceginiz zaman… yarın ölmeyecegimizin garantisi yok kendinizin, yaşamınızın kıymetini bilin lütfen. Rutin temizliğini yap kalan zamanı kendin için ayır sen her şeyden daha degerlisin

2 yas bebesinin evin icinde tornado gibi gezmesi gerekiyor.Belirli alanlarda mi hareket mesafesi birakiyorsunuz bebege? Ki 2.si de ayaklanir az kalmis.Bunu cidden merak ediyorum ben 3 bucuk yasinda 2 cocukla evi salmis durumdayim da.

Ya evi temizliyorum ama yine heryeri kontrol ediyorum acaba yerde bişey varmı acaba halıların altıni görmediğim yer var mı gibi saçma sapan takıntılarim var her dakikami evin içini kontrol ederek geçiriyorum temiz olduğunu bile bile halıların altına kadar bakıyorum yerde nokta kadar bişey var mı diye eşim odadan bişey almaya gitse direk o çıkınca arkasından bakıyorum düzenli bıkarti mi diye ben bu durumu yenmek istiyorum ilaç kullanmadan bebek emziriyorum 2 bebeğim var biri 2 yaşında diğeri 4 aylık çok yoruldum artık nolur bana mantıklı bişey söyleyin de belki beynim söylediğiniz şeyleri mantıklı bulur da yapmam
O kadar cok sacim dokuluyor ki evi iki defa supuruuorum, makineyi yerine koyuyorum, bir bakiyorum yerde upuzun bir sac. Off diyorum hayatima devam ediyorum bacim. Temizle temizle nereye kadar. Zaten belim agriyor. Senin de simdi agrimiyorsa bir kac sene sonra agriyacak. Ben bel fitigi/fitiklasmasi olmayan cok az kadin gordum yenge/teyze esrafindan. Kendine aci. Bir daha supurgeyi cikartacagin zaman hayir de kendine. Boyle duracak. Yarin temizleyecegim. ;)

Ya evi temizliyorum ama yine heryeri kontrol ediyorum acaba yerde bişey varmı acaba halıların altıni görmediğim yer var mı gibi saçma sapan takıntılarim var her dakikami evin içini kontrol ederek geçiriyorum temiz olduğunu bile bile halıların altına kadar bakıyorum yerde nokta kadar bişey var mı diye eşim odadan bişey almaya gitse direk o çıkınca arkasından bakıyorum düzenli bıkarti mi diye ben bu durumu yenmek istiyorum ilaç kullanmadan bebek emziriyorum 2 bebeğim var biri 2 yaşında diğeri 4 aylık çok yoruldum artık nolur bana mantıklı bişey söyleyin de belki beynim söylediğiniz şeyleri mantıklı bulur da yapmam

Ciddi anlamda destek almanız lazım. Okb olduğu gibi kalmaz daha da derinleşecek çünkü. Birlikte yaşadığınız insanlara da kendinize de zulümdür bu.

Teyzem sizin gibiydi iki de oğlu vardı. Onlara da hayatı cehennem etti. Çocuklar öyle bir anneyle büyüyünce bir garip oldular (özgüvensiz, beceriksiz, eğitim hayatında başarısız).

En kısa zamanda dr a gitmeniz gerekiyor.

Back
X