- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
- Konu Sahibi Jeanne darc_
Kızlar nasıl anlatayım bilmiyorum.
Benim için artık takıntıya dönüşen.
Ve insanlardan tiksinip uzaklaşmamı sağlayan bir hale döndü bu durum.
Nedense çok fazla rahatsız olmamdan dolayımıdır bilmem, hepte ilk ben farkederim,
Böyle nasıl anlatayım,
Afedersiniz ama burnunu karıştıran, yellenen, geğiren insanlardan hemen tiksinip soğuyorum.
kim olursa olsun, o saattten sonra ya bir düğünde yada allah korusun bir ölümde bir araya gelmeye onun dışında binbir bahaneyle uzak durmaya çalışıyorum.
Atıyorum yere biri tükürsün peşinden koşup kavga edesim var onu geçtim bırakın yere tükürmeyi, lavobayada aynı şekilde tükürülse böyle genizden, kendimi bi yerlere atasım geliyor.
Tuvaletten sonra karşımdakinin eline bakıyorum, yıkamışmı hadi yıkadı sabun kullandımı diye aklımdan geçmeden yapamıyorum.
Bu benimmi rahatsızlığım, ne yapmalıyım, düşününce yemeden içmeden kesiliyorum.
Benim için artık takıntıya dönüşen.
Ve insanlardan tiksinip uzaklaşmamı sağlayan bir hale döndü bu durum.
Nedense çok fazla rahatsız olmamdan dolayımıdır bilmem, hepte ilk ben farkederim,
Böyle nasıl anlatayım,
Afedersiniz ama burnunu karıştıran, yellenen, geğiren insanlardan hemen tiksinip soğuyorum.

Atıyorum yere biri tükürsün peşinden koşup kavga edesim var onu geçtim bırakın yere tükürmeyi, lavobayada aynı şekilde tükürülse böyle genizden, kendimi bi yerlere atasım geliyor.
Tuvaletten sonra karşımdakinin eline bakıyorum, yıkamışmı hadi yıkadı sabun kullandımı diye aklımdan geçmeden yapamıyorum.

Bu benimmi rahatsızlığım, ne yapmalıyım, düşününce yemeden içmeden kesiliyorum.