• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu takıntımı nasıl yenicem?

Jeanne darc_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
837
731
23
39
Kızlar nasıl anlatayım bilmiyorum.
Benim için artık takıntıya dönüşen.

Ve insanlardan tiksinip uzaklaşmamı sağlayan bir hale döndü bu durum.

Nedense çok fazla rahatsız olmamdan dolayımıdır bilmem, hepte ilk ben farkederim,

Böyle nasıl anlatayım,
Afedersiniz ama burnunu karıştıran, yellenen, geğiren insanlardan hemen tiksinip soğuyorum.:kusmuk: kim olursa olsun, o saattten sonra ya bir düğünde yada allah korusun bir ölümde bir araya gelmeye onun dışında binbir bahaneyle uzak durmaya çalışıyorum.

Atıyorum yere biri tükürsün peşinden koşup kavga edesim var onu geçtim bırakın yere tükürmeyi, lavobayada aynı şekilde tükürülse böyle genizden, kendimi bi yerlere atasım geliyor.

Tuvaletten sonra karşımdakinin eline bakıyorum, yıkamışmı hadi yıkadı sabun kullandımı diye aklımdan geçmeden yapamıyorum.:kızgın:

Bu benimmi rahatsızlığım, ne yapmalıyım, düşününce yemeden içmeden kesiliyorum.:KK14:

Aynı durum bende de var. Hatta biraz daha fazlası da sayılabilir. Temizlik hassas bir konu, çok özür diliyorum ama yere tüküren öküzden tiksinmek bizim suçumuz değil, az evvel dediğim gibi onun öküzlüğü...

Aynı durum bende de var. Hatta biraz daha fazlası da sayılabilir. Temizlik hassas bir konu, çok özür diliyorum ama yere tüküren öküzden tiksinmek bizim suçumuz değil, az evvel dediğim gibi onun öküzlüğü...
Yolda bişeye basarım korkusuyla yere bakarak yürüyorum. insanlar neden tepki göstermiyor onu anlamıyorum.
Ha pet şişe atılmış ha tükürmüş bana farketmiyor.
Aslında diğerinede kimsenin bir laf ettiği yok ya.
Neyse

bebekler çok sık gaz çıkarıyor kaka yapıyor ve siz onu elinizle temizliyotsunuz ha birde kusuyorlar ellerin her yerlerine sokuyorlar umarım bu takıntılarınız sadece yetişkinler içindir

Takıntı değil ki bu olması gerekendir bu zaten.
Normal karşılasan garip olurdu :)
Peki nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum
Geçen gün biri arabada nasıl burnuyla oynuyor aman allahım:kusmuk::kusmuk::kusmuk:
Nerdeyse kaza yapacaktım.
Genelde ters ters bakıyorum
Ama karşı taraf alışmış çaktırmamaya çalışarak yapmaya devam ediyor:KK57:

Geçen gün biri arabada nasıl burnuyla oynuyor aman allahım:kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Benim de midemi çok bulandırıyorlar.
Bende yere bakarak yürüyorum genelde bir gün bir direğe rast gelicem ama ne zaman bilmiyorum :KK70:
Keşke hoş olmayan davranışları sergileyenlere ceza kesilse.

Sokağa tükürmek bir şey değilmiş kızlar..
ben 5 yıldızlı bir otelde çalışıyordum.
Bir müşteri vardı gayet de iyi görünümlü hani görsen hiç demezsin ki pislik :KK70:
Odadan çıktıktan sonra girdiğimizde halıda tükürük gördük :kusmuk:
Ben çok düşünmemeye çalışıyorum iğrendiğimde, ama normal bir durum bence
Takıntı değil, hatta keşke herkes böyle iğrense

bebekler çok sık gaz çıkarıyor kaka yapıyor ve siz onu elinizle temizliyotsunuz ha birde kusuyorlar ellerin her yerlerine sokuyorlar umarım bu takıntılarınız sadece yetişkinler içindir
Bebeklerin kakası yetişkin kakası bir değil
Temizlerim ama çok dikkat ederim.
Bazısı alt açma bezini koymadan orda burda koltukta yatakta heryerde açar dellenirim.
Atıyorum elbisesine bulaşmış çocuğun değiştirmiyor, kazağın altına sıkıştırıyor:silah:

Yolda bişeye basarım korkusuyla yere bakarak yürüyorum. insanlar neden tepki göstermiyor onu anlamıyorum.
Ha pet şişe atılmış ha tükürmüş bana farketmiyor.
Aslında diğerinede kimsenin bir laf ettiği yok ya.
Neyse
Bir konuya bu kadar sevinmemiştim. Yalnız değilmişim! Günde defalarca el yıkadığım oluyor... :)

Hepimiz tiksiniriz bunlardan da sizin durumunuz biraz daha ekstrem. Günlük yaşamınızı etkileyen boyuta gelmiş ve evet buna takıntı deniyor. Şimdi bunun için kısa süreli terapiler mevcut, o terapilere katılabilirsiniz. Çabuk çözüme ulaşır yani, bu sizin için bir stres kaynağı haline geldiyse terapi öneririm ben.

Bebeklerin kakası yetişkin kakası bir değil
Temizlerim ama çok dikkat ederim.
Bazısı alt açma bezini koymadan orda burda koltukta yatakta heryerde açar dellenirim.
Atıyorum elbisesine bulaşmış çocuğun değiştirmiyor, kazağın altına sıkıştırıyor:silah:
Bazıları bebeğin altını değiştirip elini yıkamiyor yaa.. İğrenç insan.. Veya aynı kasikla kendi yiyor,çocuğuna yediriyor yine aynı kaşıgi sofranin ortasında duran herkesin yiyecegi ortak bir mezeye daldırıyor.. Igrenclik

Bir konuya bu kadar sevinmemiştim. Yalnız değilmişim! Günde defalarca el yıkadığım oluyor... :)
Bende defalarca yıkarım.
Yanlız olmadığıma sevindim, çevremde titizim deyip hergün evini köşe bucak temizleyip elini doğru düzgün yıkamayan insan var.
Tamam bende evime dikkat ederim, çünkü içinde yaşıyorum, ama kendi elimi yıkamadıktan hijyenime dikkat etmedikten sonra ne anladım bu titizlikten:KK43:

Banyodaki tuvaletteki kovayı temizlik malzemelerini mutfak tezgahına koyup orayı temizliyorlar:KK57:

Hepimiz tiksiniriz bunlardan da sizin durumunuz biraz daha ekstrem. Günlük yaşamınızı etkileyen boyuta gelmiş ve evet buna takıntı deniyor. Şimdi bunun için kısa süreli terapiler mevcut, o terapilere katılabilirsiniz. Çabuk çözüme ulaşır yani, bu sizin için bir stres kaynağı haline geldiyse terapi öneririm ben.
Gerçekten çok kafaya takıyorum.
Yani annem yapsa bir daha ömür boyu yanına gidip gelmem uzak dururum.
Ve çok sık rastlıyorum.
İnanlardan tamamen uzaklaşıyorum öyle bir durumdada.

Hadi arabada gormusun, ben ekmekcide gordum. Allahtan baska ulkedeydi :KK70:

Gerçekten çok kafaya takıyorum.
Yani annem yapsa bir daha ömür boyu yanına gidip gelmem uzak dururum.
Ve çok sık rastlıyorum.
İnanlardan tamamen uzaklaşıyorum öyle bir durumdada.

İşte günlük hayatı etkileme boyutuna gelmiş. Adamın burnunu karıştırdığını gördüm kaza yapacaktım az kalsın demişsiniz mesela, bu mesela günlük hayatı etkileyen ciddi bir kısım. Burada tiksinenlerin çoğu bu boyutta değildir. Siz kafanızdan atamıyorsunuz o görüntüyü ve dikkatiniz dağılıyor. O yüzden terapi öneririm. Fazla masraflı da olmaz, seans sayısı azdır.

Back
X