• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Bu tam olarak hangi göz rengine girer?

cosmobird

tomorrow will be another day
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
788
41
118
.........................................

Son düzenleme:
yoğun gün iışığında dediğin o iki fotoğrafta çok etkileyici çıkmış gözlerin ve bakışların :) ayrıca o sevgilinden nefret ediyorum ne salak bence sen ayrılmalısın ondan :( göz renginde açık kahverengi gibide gözüküyor bal rengi gibide ama elada olabilir ben tam bilemedim açıkcası

ayy salak şey. insan sevgilisine ısrarla gözün şu renk diye kavga eder mi ya. ne malmış. :47: çok kızdım. ayrıca gözün ela, bal yeşil olur da kahverengi olmaz. nasıl bir şey o sevgilin ya ben burd deli oldum. güzelim gözlerin var otursun şükretsin.

ayy salak şey. insan sevgilisine ısrarla gözün şu renk diye kavga eder mi ya. ne malmış. :47: çok kızdım. ayrıca gözün ela, bal yeşil olur da kahverengi olmaz. nasıl bir şey o sevgilin ya ben burd deli oldum. güzelim gözlerin var otursun şükretsin.

ya kavga değil hayatım inatlaştı işte illa onun dediği doğru boşu boşuna iddia ediyor. Bende dedim ona sevglimin gözleri renkli diye sevineceğin yerde şu yaptığına bak dedim :9:

hahahha cok alemsınız ya goz rengını napcak bakışa baksın o bence goz rengine gelınce ablamınkiyle aynı goz rengın su yesılı dıyoruz bız kendı aramızda :))))):9::9::9::9::9::9:

Evet gözlerin ela ama sanırım koyu bir yeşili var ondan erkek arkadaşın inatlaşıyor:)

Ay maşşalllaaah kıııızzzz ne güzel gözlerin var :nazar:
Senin gözlerin ela, bal rengi, hurma karışımı bir şey sanırım. Işığa göre değişiyor, ama kesinlikle kahverengi değil :9:

bi göz doktoruna götur sen onu :D co kguzel gözlerın var ayrıca masallah

Bu goze kahverengı dıyen mı var baska konu var heralde bn okumadımda:26:

tatlım senin gözlerin kesinlikle kahverengi değil :20:

bal sarısı-yeşil-ela karışımı bişey :34:

yani ışığa giydiğine göre değişiyo kendimden biliyorum :37:

bana da kahverengi diyenler oluyordu hem de ısrarla :33::33::33:

ben de çalıştığım dönemde iş arkadaşlarıma sormuştum oy birliğiyle kahverengi olmadığına kanaat getirdik :1:

ayrıca bakışların da gözlerin de çok etkileyici :23::23::23:

benim göz rengimin aynısı.....gözlerin bal rengi cnm .......ela yanı.......annem bana bal gözlüm derdi:16:
ama bazıları kahve zannediyor....
ağlayınca da yeşil oluyorlar:ssz::ssz:

tatlım senin gözlerin kesinlikle kahverengi değil :20:

bal sarısı-yeşil-ela karışımı bişey :34:

yani ışığa giydiğine göre değişiyo kendimden biliyorum :37:

bana da kahverengi diyenler oluyordu hem de ısrarla :33::33::33:

ben de çalıştığım dönemde iş arkadaşlarıma sormuştum oy birliğiyle kahverengi olmadığına kanaat getirdik :1:

ayrıca bakışların da gözlerin de çok etkileyici :23::23::23:

ya bu kahverengi diyenler neyin kafasını yaşıyor ben anlamıyorum :ssz:

ozaman erkek arkadaşın yeşil gözede ela diyordur . az ışıkta kahve hatta siyah bile görünebilir bu normal. çünkü içind ekahve rengi pigmentler var fakat kesinlikle kahve görünsede kahve değil ela

bu göz rengi eladır. tümüyle yeşil değil çünkü. ela gözde yeşilimsi renkler de olabilir alacalı bir şekilde.

yeşil göz ise tamamen yeşil olur.

bu arada adı yeşil veya ela ne olursa olsun, çok hoş bir göz rengin var.

Son düzenleme:
Back
X