Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 816108 Eki Görüntüle 816109 Eki Görüntüle 816110 Eki Görüntüle 816111 Eki Görüntüle 816112 Eki Görüntüle 816113 Eki Görüntüle 816114
ilişki acılımı yaptırmıstım internetten fakat bakılan fal gercekten beni tatmin etmedi belli belirsiz net olmayan seyler soylendi yorumlayabilen varsa sevinirim
sen fal bakabiliyormusun
çap pat canım sekilleri anlayabiliyorum kendimce yorum yapıyorum bazen tutturabiliyorum ama belli olmuyor:)
istersen ben sana kendim tarot açıp yorumlayım sende banim kahve falıma bakarsın![]()
ayy olur canım![]()
ayy olur canım![]()
merak ettiğin birşey varmı fazla bahsetmeden sorarmısın ve burcun ne
canım akrep burcuyum 1 ay once biten ilişkimle ilgili merak ettiklerim var doncekmi ne olucak oda kova burcu
merak ettiğin birşey varmı fazla bahsetmeden sorarmısın ve burcun ne
canım sen bu kova burcu erkek arkadaşını yazmışsın ama bence toprak grubundan başka biri var yani bu senin düşündüğün yada hayatında olan seni etkileyen biri senin söylediğinle uymuyor ama falında böyle bir erkek çıktı.hatta senin falında birkaç erkek çıktı çevrende beğenilen bir kızsın heraldebu kişi sana karşı bir girişimde bulunmuş yada bulunmayı düşünmüş olumsuz sonuçlanmış yani ya vazgeçmiş yada sen istememişsin.eski erkek arkadaşın annesine düşkün birimiydi bu aranızda sorun mu oluyordu.birde senin kendine daha fazla güvenmen gerek.ailenle ilgili sorunların mı var.sanki onlardan ummadığın birşey yapmışlar yada birşey öğrenmişsin.bugünlerde karşına bir fırsat çıkmış bu bir ilişki teklifi yada ilişkiyle alakalı birşey tam anlayamadım.yakın zamanda bir karar vereceksin hayatına daha akılcı bir yön vereceksin.burada yeni bir ilişkiye başlamanda rol oynayabilir.bu eski sevgilin mi bilmiyorum ama yeni bir ilişki olduğu için ben başka bri diye düşünüyorum.bu sebeple seni sıkıntıya sokan bazı düşüncelerinden de kurtulacaksın.evet bence yeni biri.bence bu kişi su grubundan biri olacak.bu erkek arkadaşınla ilişkini ara ara gözden geçirmende yarar var.sezgileri güçlü birisin sezgilerini dinlemen sana doğruyu bulmanda yardımcı olur.canım sen biraz toplumun çoğunluğundan farklı birimisin toplumda fikirlerin pek kabul görmüyor gibi geldi.ama fikrinde iddia ediyorsun çoğunlukla kendini bir şekilde ispatlıyorsun.hmm bak şimdi senin kovayı gördüm bununla ilgili bir haber alacaksın.bir şekilde orta yolu bulmak isteyecek.canım bilemiyorum bu senmisin erkek arkadaşın mı karar veremedim ama ikinizden biri güvenilmez nedense başkası olacağını düşündüm ama belki o sana geldiğinde senin hayatında başka biri olursa o da çıkmış olabilir falında.
canım bende pek anlamıyorum faldan kendimce bakmaya çalışıyorum.
canım benim içinde kart çeker misin. Kartları yazar misin. Birde yorumlarsan sevinirim. Sende kartlarıni çek yorumlayım.Ben boğa burcuyum.
bu anlamadıgın halinmiydi canım emin ol baktırdıgım bircok ben bilirim diyen falcıdan cok daha iyi tespitlerin oldu başak burcundan bir erkek var cevremde gercekten dedigin gibi girişimde bulundu ama ben istemedim evet aile konusunda da ben onlara ummadıkları birsey yaptım aslında belki odur:) toplumun cogundan farklı dusuncelerim oldugu kesin pek kabul gormuyor oda dogru:) eski erkek arkadasım guvenilmezdir canım o ayrılmak istedi ve acıklama yapmadan sonradan ben ogrendim bunu genelde soylediler o dondugunde ben istemiycekmisim valla canım bence sen bu yetenegini kullan derim gercekten cok iyi tespitlerin oldu cok tesekkur ederim![]()
kendim için çektiğim kartlar
1 değnek 8lisi ters
2 değnek ası düz
3 tılsım şövalyesi düz
4 tılsım kralı ters
5 kupa 5lisi ters
6 kılıç 4lüsü ters
7 kupa 9lusu ters
8 tılsım 2lisi ters
9 değnek 2lisi düz
10 azize düz
canım seninkinide birazdan yazıcam
canım sevgilin var mi yok mu bilmiyorum. Sen birisinden haber bekliyorsun. Beklediğin haber gelmeyecek ya da çok geç gelecek. Hayatında yeni gelişmeler olsun istiyorsunn.geçmişte Toprak grubu biri varmış.yine Toprak grubu senden yaşça büyük biri olabilir ya da mevki olarak senden üstün birisi ile bazı şeyler istediğin gibi gitmemiş.anlaşmazlık olmuş. Seni hayal kırıklığına uğratmiş. bir dönem kendini iyi hissetmemişsin. Bekleme sürecin olmuş.hayatında dengeye kurmaya çalışıyorsun.gelecekte sabırlı olmalısın. Sana evlilik yeni bir birliktelik gözüküyor. Yalnız kiminle ilgili olduğu belli değil. Yanında başka kart çıkmamış.
Canim kahve falimi bakiyorsun,?? Bikiosan 2 gun once yuklediklerime bakar misiinncanım sevgilin var mi yok mu bilmiyorum. Sen birisinden haber bekliyorsun. Beklediğin haber gelmeyecek ya da çok geç gelecek. Hayatında yeni gelişmeler olsun istiyorsunn.geçmişte Toprak grubu biri varmış.yine Toprak grubu senden yaşça büyük biri olabilir ya da mevki olarak senden üstün birisi ile bazı şeyler istediğin gibi gitmemiş.anlaşmazlık olmuş. Seni hayal kırıklığına uğratmiş. bir dönem kendini iyi hissetmemişsin. Bekleme sürecin olmuş.hayatında dengeye kurmaya çalışıyorsun.gelecekte sabırlı olmalısın. Sana evlilik yeni bir birliktelik gözüküyor. Yalnız kiminle ilgili olduğu belli değil. Yanında başka kart çıkmamış.
yasamıs oldugun bir hayal kırıklıgı oldugunu dusunuyorum hatta hala bunun hakkında dusunuyorsun kafanın icinde buyuk bir yer etmiş bu surekli ne neden oldu nasıl oldu gibi dusunuyorsun kendi icinde bir seyleri yerlerine oturtmaya calısıyorsun bu konuyla ilgili bir erkekle gorusme yapıcaksın bu erkek sana karsı cok mahcup olucak bası onde yaptıgı bir hata var ve bu yuzden kendini kotu hissediyor cok buyuk bir sıkıntısı var bu insanın..cok fazla laf soyleyen cok fazla konusan insanlar var cevrende seninle alakalı olabilir ailenle ama bunları arkana almıssın gormuyorsun mesafeler koymussun bu tarz insanlarla arana kısa yollara gitmek istiyorsun ama bunların onunde engeller var sanki hani gitmek isteyipde sonrasında bir sorun cıkıyor devamlı gidemiyorsun aileden biri erkek cok korumacı sizi cevrelemiş kollarıyla belli bir takım sıkıntılar yasamıs bu insan daha uzerinden atamamıs sıkıntısını yasıyor bir erkegin yine kahve fincanında cıkan bir erkegin yuzu sana donuk fakat sen ona terssin yani o sana yaklasmak seninle konusmak istiycek fakat sen ona olumsuz olarak karsılık vericeksin birinin gozu ustunde yaptıklarını yasadıklarını surekli kollayan gozetleyen pekde iyi bakmayan biri var yakın cevrenden biri olabilir bu kişi birinden haber gelicek uzun boylu ince yapılı bir erkek iyi bir haber vericek sana..gorebildiklerim bunlar egerki tutarsızsa yasadıklarınla kusuruma bakma pek iyi degilim cunku bu fal isinde kendimce goreduklerimi ilettim :)
banada bakarmısın bende sana çingene toratı ve kahve falı bakayım