Nur siradan biri di, tarz ida davranislari da güzelligide cok kotu veya iyi degildi. Ancak Nur un ünlü olmasının tek sebebi bazı yarısmacılar tarafından magdur edilmesi ekranlarda. Aslan payı Aysegül dedir burada, o olmasa buyuk ihtimalle Nur yarismaya devam edip 4-8 hafta icinde normal sekilde elenicekti. Digerleri kadar konusulurdu en fazla, pek dikkat cekmezdi. Aysegül istemeden de, Nur icin inanilmaz bir firsat oldu. Eger Nur degilde mesela Gizem e ayni seyleri yapsaydi, ayni popularite yi Gizem yakalardi.
Özlem ise Nur dan cok farklı, asla magdur edilen degildi, zaman zaman magdur edendi. Istıkrarsız tazı ile gelebilecegi en ust noktaya geldi yarısmada, davranısları ile Nur ve Ezgi dahil herkeze cephe aldı agır sozler soyledi, hepsi kamoyundan destek almak icn taktikdi. Nur un magdur edilip destek almasını kendisine uyarlamaya calıstı. Son haftalarda "ben tekim onlar bana karsı birlesmis onlar zengin ben halk tanım" izlenimini yaymaya calısması sosyal medyayı takip edip stratejisini ona gore ayralaması bunların gostergesi. Özlem %15-20 lık kesimden destek almıssada, Aysegül gibi %60-75 lik kesiminde antipatisini kazandı cok sayıda sikayet aldı program Özlem yuzunden. Cogunluk neden halen yarısmada tutuldugu sorusunu sıkca sordu. Cevap Reyting oranlarında yatıyordu. Özlem reyting icin kullanıldı ancak Özlem de kendi reyting icin herkezi herseyi kullandı yarısmada.
Bu yarısmada en basarılı kisi Aysenur olmustur aralarında en genc (19) yasında sıradısı tarzı ile gelip 3. olması büyük basarı dır.