Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Nur siradan biri di, tarz ida davranislari da güzelligide cok kotu veya iyi degildi. Ancak Nur un ünlü olmasının tek sebebi bazı yarısmacılar tarafından magdur edilmesi ekranlarda. Aslan payı Aysegül dedir burada, o olmasa buyuk ihtimalle Nur yarismaya devam edip 4-8 hafta icinde normal sekilde elenicekti. Digerleri kadar konusulurdu en fazla, pek dikkat cekmezdi. Aysegül istemeden de, Nur icin inanilmaz bir firsat oldu. Eger Nur degilde mesela Gizem e ayni seyleri yapsaydi, ayni popularite yi Gizem yakalardi.
Özlem ise Nur dan cok farklı, asla magdur edilen degildi, zaman zaman magdur edendi. Istıkrarsız tazı ile gelebilecegi en ust noktaya geldi yarısmada, davranısları ile Nur ve Ezgi dahil herkeze cephe aldı agır sozler soyledi, hepsi kamoyundan destek almak icn taktikdi. Nur un magdur edilip destek almasını kendisine uyarlamaya calıstı. Son haftalarda "ben tekim onlar bana karsı birlesmis onlar zengin ben halk tanım" izlenimini yaymaya calısması sosyal medyayı takip edip stratejisini ona gore ayralaması bunların gostergesi. Özlem %15-20 lık kesimden destek almıssada, Aysegül gibi %60-75 lik kesiminde antipatisini kazandı cok sayıda sikayet aldı program Özlem yuzunden. Cogunluk neden halen yarısmada tutuldugu sorusunu sıkca sordu. Cevap Reyting oranlarında yatıyordu. Özlem reyting icin kullanıldı ancak Özlem de kendi reyting icin herkezi herseyi kullandı yarısmada.
Bu yarısmada en basarılı kisi Aysenur olmustur aralarında en genc (19) yasında sıradısı tarzı ile gelip 3. olması büyük basarı dır.
Herkez değil herkes...

Böyle uzun süreli ve yüksek bütçeli ve gelirli bir yarısmaya yapilan final aynı erken final yapan dizilerdeki son bolümdeki aceleye gelen apar topar vasat sonlara benzedi.
Güzellik moda yarısmaları hatta Popstar BBG evi gibi hararetli stresli yarismalarda canli yayın ile yapildi hep eleme geceleri ve oylamalar günlük veya hafta boyu sürdü. 10 yıl oncesi Türkiyede yıl olmus 2014, milyonluk bütceler var ve ortaya cikan sonuc: 10 gun önceden cekilmis bant yayınlar.
Oysaki 3. 2. 1. ler sıra ile acıklanır kutlanır ya asamalı ödül yada bir plaket alırlardı bütün büyük yarısmalarda canlı yayında kalabalık önünde.
Tabi burada, canli yayin olursa kerkez konustuguna daha dikkat edecek, daha az kavga kotu laf olacak, sunucu pas atip kizistiramiyacak sonra tehlikeli yerleri kayittan eleyip bant hazirlama gibi bir durum olmayacak. Yapımcılar aynen bir dizi film ceker gibi onceki haftadan cekiyorlar su anki formatta.
Yapimcılar secimlerini bu yonde yapmislar, daha heyecanli ve güncel bir yarısma yerine. Kontrol altında tutulan bol polemikli ve sansasyonel bir yarisma.

Birde yayıncı kurulus ve kanal arasında baslayan savas Türkiye de halen televizyonuculuk film ve oyuncu sektorunun ne halde oldugunu goruyoruz. Dogru dürüst bir sozlesme bile kendi aralında yapmıyorlar baslarken ondan sonra hukuk sureci baslıyor. Elbette baska yerden cazip teklif alan herkezin cekip gitme olasılıgı var, ancak bunlar sozlesmede olası tek taraflı fesihde belirtilir tazminatin ne olacagı. Oyunculara geldiklerinde herkeze imzalatıyorlar 5 yıl baska yapımcı ile calısamaz diye, ancak kendi aralarında profosyonel anlasmalara geldiklerinde hala duvara tosluyorlar.
Haftalar once biliniyordu bu yarısmaya ya teklifler gelecek ve tartısmalar altında ayrılacak kanaldan. Bunu, sözde o profosyonellerin ön group en basta ona gore sözleşme imzamamaları bizim gibi seyirci kaldıklarını gösteriyor.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Nur Bozar ve Özlem Özden e karşı imza kampanyası başlatılmış.

Daha önce bir süre oyunculuk yapmış ancak şarkıcılık konusunda bir tecrübesi olmayan Özlem Özden'in şarkı yarışmasında nasıl jüri üyeliği yapacağı tartışma konusu.

www.radikal.com.tr/hayat/nur_bozar_ve_ozlem_ozden_icin_artik_yeter_tepkisi-1260532
gerçekçi olursak ve doğru olan nedir dersek evet özlem özdenin şarkı yarışmasında jüri üyesi olması saçmalık ama şöylede birşey var;bu memlekette hangi ünlü tek bir iş yapıyorki,mankenlerin çoğu şarkıcı oluyor yada dizilerde oynuyor,futbolcular vs...da öyle.hangisi temelden eğitim almış?sonra mesela bu tarz benime katılan konuk jürilerin hepsi şarkıcıydı,modayla ne alakaları vardı ki?eğer tüm bu yazdıklarım garip değilse özlem özdeninde şarkı yarışmasında jüri olması o kadar normal.

Kariyerine yeni baslayan birisinin juri olmasi yeni universiteden mezun olan birisinin bir bankada genel müdür olarak ise baslamasina benzeyen birsey. Birkac ay öncesıne kadar kimsenin tanımadıgı birisinin de olması baska bir tuhaflık. Herneyse kendileri bilir, cok hızlı yukselen cok cabuk iner genelde, izleyiciler cabuk bıkar.

Bu Tarz Benim in en popüler yarısmacılarının kendi hesaplarında takipci sayıları 200 bin i gecmis herbirinde.

instagram.com/aycansencan
instagram.com/nurcansencann
instagram.com/ezgibaylar
instagram.com/aysbalc
instagram.com/gzmglr1
instagram.com/aysglmdogan
instagram.com/tugceergisi
instagram.com/nurbozar

kizlar yeni sezon kesin olarak ne zaman basliyor bileniniz varmi acaba ? ne reklami var nede konusu geciyor tv8 de.

Show TV yeni bir ekiple yarismaya devam etmek icin 1 aydir calisma icindeymis, yapimcilarin ayrilacagi belirginlestikten sonra B plani olarak yeni juri ariyorlarmis final bolumu cekildikten sonra. Yapimci firma tek tarafli sozlesmeyi fes etmesinden sonra Show Tv hukuki surec baslaticagini aciklamisti, tazminat konusunda anlasilarsa yeni kanal resmi aciklanir. Mahkemeye kalirsa daha cok uzar. Ancak sonuc ne olursa olsun show tv Bu Tarz Benim adi altinda yine yarismaya yeni bir yapimci ve juri ile devam etmeyi planliyor en kisa zamanda.

Bu sabah belli olmus ve net aciklama yapilmis yarisma hakkinda.
Yeni Juri ve yapim ekibi ile 19 ocak da ShowTV de baslayacak 2. sezon Bu Tarz Benim.
www.butarzbenim.net

bende bu sabah denk geldim nihayet tanitim videosuna.eski ekip tv8'e gecmis.iki kanalda ayni formatla yarisma yapiliyor.bence batirdilar bu tarz benimi.

Döndü dolasti yine ayni kaderi paylastilar. Popstar yarismasida ilk sezon sonu anlasmazlik sonucu, 2 ayri kanala dagilmisti, ayni anda 2 yarisma olmustu ikinci sezon.
Para tatli geliyor, sohret de bas döndürücü.

Ilk sezonun keyfi olmaz, canli eleme geceleri olmadikca heyecani olmaz.
Aralik ayi basi 2. sezonun ilk haftasi cekildi, bu hafta tv8 de sanirim o yayinlanicak. Sonrada isim degisikligine gidecek gibi gorunuyor, isim hakki showtv de oldugu surece kullanamazlar ayni ismi.
Tv8 den, 10 milyon yapimci lar, juri de 1 milyon lira nin uzerinde ucret alacak 3 ay icin.
ShowTv sanirim 3-5 milyon arasi anlasmis.

Back
X