kizlar azalinca programi uzatmak icin kavgalar reklamlar birazdanlar bayiyor artik yeni kizlar gelse artik.
Ben de Ayşenurun halası Nurellanın yanında çalışıyor diye duymuştumNe çok dedikodu dönüyor ortada
Doğru mu ya bunlar, valla şaşırmamak elde değilyeni birşey daha duydum facete
tuğçe oya aydoğanın yeğeniymiş ve o rica etmiş diyolar
programda nurella ağzından kaçırmış oya yarışmadan önce beni aradı diye ve öykü hemen toparlamış sanırım duymuşlar
nurellanın yeğeniyle çıkan da ayşegülmüş
alişanın programında tuğçe ağzından kaçırmış bunu
Olaylar olaylar bunlar bilerek cikarilmislar buraya kesin yaniyeni birşey daha duydum facete
tuğçe oya aydoğanın yeğeniymiş ve o rica etmiş diyolar
programda nurella ağzından kaçırmış oya yarışmadan önce beni aradı diye ve öykü hemen toparlamış sanırım duymuşlar
nurellanın yeğeniyle çıkan da ayşegülmüş
alişanın programında tuğçe ağzından kaçırmış bunu
Bgnki vtr de agliyodu nurella bagiriyordu ona bakalim ne olacakAyy ayşenur elensin artik, bu nasil bir gicikliktir
Bgnki vtr de agliyodu nurella bagiriyordu ona bakalim ne olacak
Zaten orada en rukus olan kisi aysegul ve ozlem hala nasil oradalar anlamiyorum aysegul hep ayni tarz giyiniyor ya kısa elbise ya kot yada kalem etek tarzi bişey ozlem bile ondan iyi yaniEvet bende merak ediyorum. Birde dün dedi ya senin artik masken düştü diye. Aralari bozuk
Doğru mu ya bunlar, valla şaşırmamak elde değil
O Çağlanın Özlemin elendiğini ağzından kaçırdığı programı izledim, kıpkırmızı oldu valla, toparlamaya çalıştı bi de zar zornurellanın bunları biyerlerden tanıdığı kesin de bu dedikodular doğru mu bilmiyorum
ama programda çağla da özlemin elendğini ağzından kaçırmış yani canlı yayında olabiliyo böyle şeyler
onlar da unutup söylemiş olabilir
ben programı izleyemediğim için bilmiyorum
ki nurellanın sürekli ayşegül aslında çok iyi kalpli vs demesi çok saçma
hem hazırlanacak vaktimiz bile olmuyo diyo hem de ayşegülü bu kadar iyi nerden tanıyo ve sürekli savunuyo şirin göstermeye çalışıyo
bana şüpheli geliyo bu durum
Bugun oda nurellaya szn icin gelmistim buraya artik burdan nefret ediyorum dediayşenur yarışmanın başında sakindi bebek gibi konuşup duruyodu
kızın böyle şeytan gibi biri olduğunu bilmiyolardı
nurella sonradan farketti
o yüzden masken düştü diyo
O Çağlanın Özlemin elendiğini ağzından kaçırdığı programı izledim, kıpkırmızı oldu valla, toparlamaya çalıştı bi de zar zor
Ayşegülün temiz kalpli olduğuna inanmıyorum, sırf ordan burdan tanıdık diye Nurella da kolluyorsa çok yanlış yolda. Kızın güvendiği bişey var ki zaten bu kadar sesi çıkıyor. Bi de burda biz eziliyoruz demiş galiba bugünkü programda. Acitasyon sırası Ayşegüle geçti.
Bugun oda nurellaya szn icin gelmistim buraya artik burdan nefret ediyorum dedi
O Çağlanın Özlemin elendiğini ağzından kaçırdığı programı izledim, kıpkırmızı oldu valla, toparlamaya çalıştı bi de zar zor
Ayşegülün temiz kalpli olduğuna inanmıyorum, sırf ordan burdan tanıdık diye Nurella da kolluyorsa çok yanlış yolda. Kızın güvendiği bişey var ki zaten bu kadar sesi çıkıyor. Bi de burda biz eziliyoruz demiş galiba bugünkü programda. Acitasyon sırası Ayşegüle geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?