Ben Ayşegül,Melek ve Tuğçe üçlüsüne uyuz oluyorum. Ayrıca dün Öykü hanım(sunucu) tavrı hiç hoş değildi. Ortalığı karıştırıyor bide üstüne sesi çıkmayan kıza bağırdıben arada bakıyorum ölesine ama bazen çok sıkılıyorum kavgalarından sırf reyting için
Ah çok şükür böyle düşünen bir ben değilmişim.. O üçüne bende sinir oluyorum.. Öykü Serter resmen ortalığı karıştırıyor.. Konuyu apayrı yere çekip olayı daha da şiddetlendiriyor..Ben Ayşegül,Melek ve Tuğçe üçlüsüne uyuz oluyorum. Ayrıca dün Öykü hanım(sunucu) tavrı hiç hoş değildi. Ortalığı karıştırıyor bide üstüne sesi çıkmayan kıza bağırdı
Ayrıca birde topukluyla yürüyemeyen kızlar topuklu giyip tarz olmaya çalışıyor kopuyorummadem yürüyemiyosun giyme yani illa topuklu ile tarz oluncak diye bir kural var sanki
Kesinlikle katılıyorum. Nur podyuma çıktığı zaman nedense hep Ayşegül'e yorumlatıyor.Ah çok şükür böyle düşünen bir ben değilmişim.. O üçüne bende sinir oluyorum.. Öykü Serter resmen ortalığı karıştırıyor.. Konuyu apayrı yere çekip olayı daha da şiddetlendiriyor..
Düşüncelerimiz inanılmaz benziyor.. Ben Ayşegülü ilk gördüğüm andan itibaren sevemedim inanılmaz itici bir kız. Çok ukala biri konuşurken yaptığı o mimikleri çok sinir bozucu.. Ben en çok Nuru beğeniyorum gerçekten çok güzel bir kız yüz hatları çok düzgün ve kıskandıklarını düşünüyorum o üçlünün fakat neden bütün yarıçmacılar Nura cephe aldı anlamadım..Kesinlikle katılıyorum. Nur podyuma çıktığı zaman nedense hep Ayşegül'e yorumlatıyor.
Zaten Ayşegül'ün aynaya bakmadan Nur'u öyle yerden yere vurarak yorumlaması da ayrı bir olay. Keşke aynaya baksa azıcık. Durumu vahim bu kızın
Tuğçe zaten ekranlara oynuyor bildiğin. Hiç samimi bulmuyorum o kızı. Melek desen ilk başta sevmiştim ama şimdiki tripleri, halleri ondan tiksindim diyebilirim. Nur çıktığında arkadan yaptığı mimikler falan. Ayşegülü mü özeniyor nedir anlamadım
Bu yarışmada desteklediğim insan o evli çocuklu bayan kimdi onun adını unuttum. Onu samimi buluyorum ve tarzını da beğeniyorum açıkçası. Nur'un her ne kadar tarzını kendime çok yakın bulmasamda onuda sırf şu kıskanç üçlüye inat yarışmayı kazanmasını isterdim
Aynen bende baktım instagramına falan çok dürüst ve samimi bi bayanDüşüncelerimiz inanılmaz benziyor.. Ben Ayşegülü ilk gördüğüm andan itibaren sevemedim inanılmaz itici bir kız. Çok ukala biri konuşurken yaptığı o mimikleri çok sinir bozucu.. Ben en çok Nuru beğeniyorum gerçekten çok güzel bir kız yüz hatları çok düzgün ve kıskandıklarını düşünüyorum o üçlünün fakat neden bütün yarıçmacılar Nura cephe aldı anlamadım..
Evli mutlu çocuklu Ezgi Baylar.. Ben onu her gördüğümde imreniyorum hiç anne gibi durmuyor kayınvalidesinin marka çantasını alıp geliyor çok şanslıHatta merak edip faceden bile baktım bebişine falan çok güzel bir aile gördüğüm kadarıyla
Valla ne yalan söyliyeyim bende dedim bu kızla kimse anlaşamaz dışlanır diye.. Melek de çok yapmacık bana kalırsa ve sürekli bana onu yapma o zaman demesinler bunu yapmasınlar diyip duruyor.. Ben birde Kemali beğeniyorum gülüşü falan da hoş onun yorumlarını da seviyorumAynen bende baktım instagramına falan çok dürüst ve samimi bi bayaninsanların sorduğu soruları dolandırmadan net ve dürüst bi şekilde yanıtlayışı çok hoşuma gitti.
Ayşegül konusunda aynen, ilk gördüğüm zamandan beri sevmedim. Aslında düşüncem kimsenin o kızla anlaşamayacağıydı fakat tam tersi oldu. Ki bence o Ayşegül, Tuğçe ile Melek'i de gerçekten sevmiyor. Ekranlara oynuyor sadece. Nur'un güzelliğini basbaya kıskanıyor o yüzden nerden sataşsam diye düşünüyor yazık
Burayı okuyosan bil diye yazıyorum ekrandan aşırı komik görünüyosun
Nur hiç cevap vermemekle aslında onlara en büyük cevabı veriyor. İnşallah hiçbir zamanda Nur Yerlitaşın saçma sapan tavsiyesine uyup cevap vermez.
İvanayı bu konuda takdir ediyorum kadın neyse o yani. Ne görüyosa onu söylüyor
Evet bende jüriden Kemal ile İvanayı beğeniyorum onlar daha dürüst geliyolar bana.Valla ne yalan söyliyeyim bende dedim bu kızla kimse anlaşamaz dışlanır diye.. Melek de çok yapmacık bana kalırsa ve sürekli bana onu yapma o zaman demesinler bunu yapmasınlar diyip duruyor.. Ben birde Kemali beğeniyorum gülüşü falan da hoş onun yorumlarını da seviyorum
Nuru söyleseler bile jüri Nuru elemez bence.. Kim elenebilir ay isimleri de hatırlayamıyorum ki ama Özlem olabilir gibi sanki o kızı da dışlıyorlar çok..Evet bende jüriden Kemal ile İvanayı beğeniyorum onlar daha dürüst geliyolar bana.
Kesin yarın hepsi Nur'u söyler, sence kim elenecek?
Özlemde olmaz bence 4 yıldız aldı bu hafta. Ama Nur ile jürinin karşısına çıkarsa elenir tabi. Ama ben bitane kız var Gizem miydi adı hani 2 yıldız aldı sanırım o elenir diye düşünüyorum.Nuru söyleseler bile jüri Nuru elemez bence.. Kim elenebilir ay isimleri de hatırlayamıyorum ki ama Özlem olabilir gibi sanki o kızı da dışlıyorlar çok..
İki tane Gizem var biri daha sarışın o olabilir gibi.. Sevemedim onu da gidebilir. Özlem de çok saf gibi geliyor bana..Özlemde olmaz bence 4 yıldız aldı bu hafta. Ama Nur ile jürinin karşısına çıkarsa elenir tabi. Ama ben bitane kız var Gizem miydi adı hani 2 yıldız aldı sanırım o elenir diye düşünüyorum.
Aynen sarışın olanı dedim bence o gidecek gibi. Özlemi ben pek çözemedim. Geçen hafta giydikleri, bu hafta giydikleri arasında uçurum var. Biraz dengesiz biri bence. Kötü bir şeyini görmedim ama hareketleri biraz garibime gitti. Kafasını sallaması falanİki tane Gizem var biri daha sarışın o olabilir gibi.. Sevemedim onu da gidebilir. Özlem de çok saf gibi geliyor bana..
Podyumda yürürken demiAynen sarışın olanı dedim bence o gidecek gibi. Özlemi ben pek çözemedim. Geçen hafta giydikleri, bu hafta giydikleri arasında uçurum var. Biraz dengesiz biri bence. Kötü bir şeyini görmedim ama hareketleri biraz garibime gitti. Kafasını sallaması falan
Aynen onu bi kere Öykü hanımda söylemişti kafanı sallıyorsun diye orda kopmuştumPodyumda yürürken demibana çok tuhaf geliyor birde kendisi yaşıyormuş tek başına demek ki saf bir kadın değil.. Bence Ayşegül elensin.. ama onu da elemezler reyting onun sayesinde artıyor.
Aaa hadi ya ben instagram kullanmıyorum hiç haberim de olmadı iyi olmuş hiç üzülmedim.. O ağzını burnunu yamultması beni çileden çıkartıyor resmen.. Birde İvana da Nur çıktığında sürekli sen çok güzelsin en güzelleri sensin ondan kıskanıyor olabilirler diyorAynen onu bi kere Öykü hanımda söylemişti kafanı sallıyorsun diye orda kopmuştumbende saf olduğunu düşünmüyorum aksine bence çok akıllı. Susması gerektiği yerleri çok iyi biliyo en azından Ayşegül gibi terbiyesiz değil.
Valla bencede Ayşegül elensin ya zaten bizim gibi düşünen o kadar insan var ki, Ayşegülün instagramına hücum etmişler kız instgramını kitlemiş
Aynen İvanaya bayılıyorum ya kadın bildiğin dobra yaniAaa hadi ya ben instagram kullanmıyorum hiç haberim de olmadı iyi olmuş hiç üzülmedim.. O ağzını burnunu yamultması beni çileden çıkartıyor resmen.. Birde İvana da Nur çıktığında sürekli sen çok güzelsin en güzelleri sensin ondan kıskanıyor olabilirler diyor
Aynen İvanaya bayılıyorum ya kadın bildiğin dobra yani
Zaten o öyle dedikçe kızların arkada yaptığı şaşırma hareketlerini görmüşsündür kıskançlıktan ölüyolar
Bende hiç yorum yazmadım, o kızı muhattabıma bile almam çünküNur Bozar baya tutuluyor ama fan clubları açılmış hep. Ve hiç burnu havada değil bütün yorumları okuyup cevap vermiş.
İnstagramı nurbozar
Ayşenur çok iddaalı giyiniyor evet. Onda sevmediğim tek şey bazen eliştirmiş olmak için eleştiriyor. O özelliğini sevmiyorum..Evet gördüm hepsi çok sinir bozucu.. Ben birde ikizleri beğeniyorum çok güzel giyiniyorlar hiçte girmiyorlar tartışmaya ama ona kızıyorlar gerçiAyşenurda var sarışın o da çok açık giyiniyor gerçi ama onlar uzun süre kalırlar gibi geliyor bana
Kavgaya karışsından ziyade şey diyor herkese olumlu eleştiri yapıyorsunuz kimseye olumsuz tavır almıyorsunuz yani bu olaylara dahil olmak istemiyorlar kimse size cephe alsında istemiyorsunuz diyor.. yani herkes olumlu olumsuz eleştiri yaparken yapılanlara cevap verirken ikizler sessiz kalıyor buda göze batıyor haliyle.. Hemen hemen herkesi tanıdık ama sizin karakterinizi çözemedim diyor ki evet bencede haklı aslında çok dışta kalıyorlar.. 19 20 yaşında çoğu zaten benden küçükler ama benim yanımda ablam gibi dururlar ben çocuksu kalıyorum galiba giyiniş olarak yada onlar abartıAyşenur çok iddaalı giyiniyor evet. Onda sevmediğim tek şey bazen eliştirmiş olmak için eleştiriyor. O özelliğini sevmiyorum..
İkizler bencede güzel giyiniyorlar ama bazenleride beğenmiyorumdiyorum ya inşallah Nur Yerlitaş'ın tavsiyesine uyup olaylara karışmazlar Nurella da bi garip zaten kavgaya karışsınlar istiyor herhalde çözemedim onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?