- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Nur neden aysenura yardımcı olsun ki? daha dün ya nur ya ben diyen kıza neden yardımcı olsun? nura söylemedikleri kalmadı hep nurdan istiyorlar iyi şeyleri. Biraz da kendileri uğraşsın
Ayyy dün mevzu vardı arkada farklı die herkes aysenura saydırdı aysenurda ağladı nurellada masken düştü dedi falan ama bugün barıstılar bigün birini gömüyolar bigün birini sora gönül alıyolar yaa aman..Yav söylesenize ayşenura ne oldu dün izleyemedim
valla ben olsam asla yardım etmezdim aysenur neler söyledi. Nura yazık değil mi ya? hem yapsınlar hem nur mu arkalarını toplasınsonuna kadar katılıyorum bir tekme de onun vurması gerek aslında ayşenur olsa öyle yapardı ama nur hanımefendi yapmaz.
Ayyy dün mevzu vardı arkada farklı die herkes aysenura saydırdı aysenurda ağladı nurellada masken düştü dedi falan ama bugün barıstılar bigün birini gömüyolar bigün birini sora gönül alıyolar yaa aman..
Nedmek cnm tlfndan yazmasam daha da detay verip o anları yasatcaktm ama işteHay allah razı olsun canım yaa
geldiik ivana hoşgelgin nüür :)kızlarr haydi gelin reklam bittiii..........
korktu gidecek yoksa dün yıldız aldımıydı?Nurda bu hafta tarz konusunda bir ilerleme var.
evet tac da alır inşallahNurda bu hafta tarz konusunda bir ilerleme var.
korktu gidecek yoksa dün yıldız aldımıydı?
evet tac da alır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?