Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Komik de olsa kız şiir yazmış, okuyor.. iyi veya kötü..
Millet insan gibi dinlerken, Tuğçe ve Ayşegül sırıtıyor.. ne kadar irite oluyorum şunlara..!! Saygısızlar..!
Özlemin şiir okumasından değil de kendini illa öne çıkarmaya calısması rahatsız edici.

kizlar bence bu haftami bilmem ama tugce yakinda gidiyor hissediyorum paylasimlardan cözdüm instgramda aysenuru goremiyorum bilemedm

Kizlar bende ayakkabi yorumunu begendim fark var ortada

kizlar bence bu haftami bilmem ama tugce yakinda gidiyor hissediyorum paylasimlardan cözdüm instgramda aysenuru goremiyorum bilemedm
ya tugce twiitere mutlu gün musmutlu gün falan yazıyor. ben de diyorum acaba nur mu gitti ki bu böyle yazıyor.

Bende bu ayakkabı işinden hiç anlamıyorum ne zaman ayakkabıyı beğenmesem jüri beğeniyor

Bence bu hafta Özlem ve belki Nur taç alabilir.

Özlem gitse programın rengi kalmaz.. Onun için, gitmesin diye onu ordakiler giydiriyor olabilir sanki..?

nur ve özlem tac alsa bunlar da aysenuru söyler yüksek ıhtımal ama ıkısının tac almasını isterim onlara inat.

Bence Nur yarın güzel giyinirse taç alır. Elenmez de o zaman ama zaten haftaya kalacak cunku giydiği bir deri kıyafet var facete paylaşmıştı. Onu daha giymedi yarışmada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…