- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
yanyana 2 mekanda tarkan la bu çıkarmış tarkan megastar olmadan bunun mekan tıklım tıklım olurmuşÇok eğlendiriyomuş çıktığı mekanlarda gideler öyle diyor, valla ben de gidip eğlenmek isterdim Fatih Ürek' te ne yala söliim
Çok eğlendiriyomuş çıktığı mekanlarda gideler öyle diyor, valla ben de gidip eğlenmek isterdim Fatih Ürek' te ne yala söliim
Yani hiç izlemedim ama izlemeyi çok isterim bir gün de kısmet olursa gitmek istiyorum valla :) ne bileyim adam sanki safi eğlendirmek için var, öyle bi enerjisi var çok merak ediyorumyanyana 2 mekanda tarkan la bu çıkarmış tarkan megastar olmadan bunun mekan tıklım tıklım olurmuş
öyle jüriler gördü ki bu program ben fatihin jüriliğini begendm valla adam kimseyi kırmıyor.
kesinlikle ben de istiyorum ama hüzünlü okuyunca boğuldum resmenYani hiç izlemedim ama izlemeyi çok isterim bir gün de kısmet olursa gitmek istiyorum valla :) ne bileyim adam sanki safi eğlendirmek için var, öyle bi enerjisi var çok merak ediyorum
Bunu yazanlar da bi garip :)Stüdyoya gidenler aslında çok zeki biri olduğunu , hiç televizyondan gözüktüğü gibi biri olmadığını yazmışlardı.
hayatımda ilk defa bu kadar koyu tenli bir karadenizli görüyorum
onu demiş daha önce arkadaşlar yazmıştıNurella simdi de diyecek ben aslinda karadenizliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?