Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Bende kızın tarzını pek beğnmedim, vücuduna tam olmamış, saçlarını da kulak arkası yapmasaydı keşke.

Canim sen merak etme ben onlarida tutmuyorum ben ikizleri ve ozlemi tutuyorum sen nurunla sinsilenmeye devam et
sen nurunla sinsilesmeye devam et derken anlamadim? sinsilesmek bana ? sen yarismayi fazla ciddye aliyosun sanirim..makara yapiyoruz burda yorumlasiyoruz seviyeyi dusurmene gerek yok..neyse

Yarismanin birincisi ikizler olmali ya hak ediyolar yahu.

siyah saclı olan nurcan mıydı? ben de begenmedim onun sacı güzedi ya nolmus oyle ona

Aynen koyu saçlı olan Nurcan, kızlar genelde bence birkaç gömlek üstünde diğerlerinin. Bir tarzları var yani. Yarışmada arada kaynamazlarsa birinci olabilirler bence.

sen nurunla sinsilesmeye devam et derken anlamadim? sinsilesmek bana ? sen yarismayi fazla ciddye aliyosun sanirim..makara yapiyoruz burda yorumlasiyoruz seviyeyi dusurmene gerek yok..neyse
Benim kimi tuttugumu bilmeden sinsiler dokuluyo ortaya bak dersen bende oyle cevap veririm seviyeyi dusurmuyorum nuru begenmiyorum hep ayni giyiniyo ve ilk haftalardan beri kendini ust goruyo benim ailem benim okulum benim tarzim ben farkliyim falan filan sanki oteki kizlarin boyle meziyetleri yokmus gibi ama tugceyide begenmiyorum hareketleri yapmacik geliyo lutfen benim orda komi tuttugumu bilmeden laf sokusturmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…