Kiz da nuru begendigini soyledikızlar bu çıkan kız nura benzemiyor mu aynı?
evet yüz hatları andırıyrbiraz andırıyor sanki esmer ya saçlar falan da ama bu kızın yüzü nurdan çok farklı buda çok güzel maşallah
nur daha güzel dimiHayirr ben beğenmedim kizi.. nur nerde bu nerdee
tahminlerim doğru cıkıyorKiz da nuru begendigini soyledi
ay ben ivanayla jüri olmalıyımbelissa bak ivanada seninle aynı düşünüyor nura benzetti.
sen nurunla sinsilesmeye devam et derken anlamadim? sinsilesmek bana ? sen yarismayi fazla ciddye aliyosun sanirim..makara yapiyoruz burda yorumlasiyoruz seviyeyi dusurmene gerek yok..neyseCanim sen merak etme ben onlarida tutmuyorum ben ikizleri ve ozlemi tutuyorum sen nurunla sinsilenmeye devam et
hahahaahahahahGizemin boynuna nolmus ya isirilmis gibi
siyah saclı olan nurcan mıydı? ben de begenmedim onun sacı güzedi ya nolmus oyle ona
ahahah nerden gördün ben farketmedimGizemin boynuna nolmus ya isirilmis gibi
Benim kimi tuttugumu bilmeden sinsiler dokuluyo ortaya bak dersen bende oyle cevap veririm seviyeyi dusurmuyorum nuru begenmiyorum hep ayni giyiniyo ve ilk haftalardan beri kendini ust goruyo benim ailem benim okulum benim tarzim ben farkliyim falan filan sanki oteki kizlarin boyle meziyetleri yokmus gibi ama tugceyide begenmiyorum hareketleri yapmacik geliyo lutfen benim orda komi tuttugumu bilmeden laf sokusturmayinsen nurunla sinsilesmeye devam et derken anlamadim? sinsilesmek bana ? sen yarismayi fazla ciddye aliyosun sanirim..makara yapiyoruz burda yorumlasiyoruz seviyeyi dusurmene gerek yok..neyse
Eski sacinda ekleme mi vardı ya da kestirmis mi uzunken guzeldievet esmer nurcan hiç hoş değil kahkülleri
ahahah nerden gördün ben farketmedimvampir olmadan önce ısırmıslardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?