Bu tarz davranışı olan birine tavsiyeniz ne olur?

Benimhayatimm

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2020
25
3
1
Arkadaş çevresi olmayan hayatında doğru düzgün hiç sevgilisi olmamış genç bir kız, yeni bir ortama girince iş ortamı mesela, herkesle çabuk samimiyet kursa çabuk güvense, kimseye zararı olmayan bir kızsa bu kıza tavsiyeniz ne olurdu?

Pusuda bekleyen kurt dolu etraf kimseye güvenme :D

Saka bir yana... güvenmek iyidir hostur. Kimseye güvenmemek de insani ruhen yoruyor diye düsünüyorum.
Ama temkinli ol derim yinede.

Ayrica is ortaminda herkesle samimiyet kurmak pek profesyonel degil. Basin agrir sonradan.
Arkadas bulmaya gitmiyorsun oraya. isini yap gerisini önemseme bence.

Gayet güzel güven tabii korkma ama sırrını da herkese verme ve güvende belli bi düzeyde olsun hemen tüm her şeyi serme kimsenin önüne derdim

Aslında kendi yazınızın içinde saklı. Çabuk samimi olma, herkese hemen güvenme derdim. İnsanları tanımak için zaman tanıyın kendinize

Pusuda bekleyen kurt dolu etraf kimseye güvenme :KK70:

Saka bir yana... güvenmek iyidir hostur. Kimseye güvenmemek de insani ruhen yoruyor diye düsünüyorum.
Ama temkinli ol derim yinede.

Ayrica is ortaminda herkesle samimiyet kurmak pek profesyonel degil. Basin agrir sonradan.
Arkadas bulmaya gitmiyorsun oraya. isini yap gerisini önemseme bence.
Neden başım ağrısın ki

Dedikodulara yorum yapma, kaçamayacağın bir ortamsa dinleyici olmaktan öteye gitme. Sende yapma, birinden duyduğunu ötekine söyleme.
Niyetlerini, kişiliklerini öğrenmeden sıkı arkadaşlıklar kurma, sırlarını paylaşma.
İyiniyetli, güleryüzlü, sakin birisi ol ama pasif görünme.
İşinide savsaklamadan çalışırsan, korkacak bir şey yok.

Neden başım ağrısın ki

Sonucta is hayati bu. Orda arkadas edinsen veya sirlarini versen.. yarin öbürgün ya sen ya o isten cikma gibi bir durumu olsa seni harcar sonucta.

Daha baska ihtimallerde var ama tek tek sayamam.

Is yerinde fazla samimiyet iyi degil kisaca.
Kimseyle fazla yüzgöz olmamali.

Günün ve hayatinin büyük bir kismini da orda geciriyorsun ayrica. Small talk dan ötesi zararli olabilir.

Gerci ortama ve calistigin kuruma göre de degiskenlik gösterebilir..

Son düzenleme:
Arkadaş çevresi olmayan hayatında doğru düzgün hiç sevgilisi olmamış genç bir kız, yeni bir ortama girince iş ortamı mesela, herkesle çabuk samimiyet kursa çabuk güvense, kimseye zararı olmayan bir kızsa bu kıza tavsiyeniz ne olurdu?
Yapmayın derim

Hemen güven me. Zaman tanı. Akilli ol

Etrafındaki insanları tanımak için zaman ver. Dinle onları başkaları hakkında konuşuyorlar mi ya da başkalarının söylediklerini sana söylüyorlar mi diye. Sırrını paylaşma bence insanlara güven olmuyor. Iyiyken sorun olmaz ama kötü olursan seni küçük düşurebilir. Temkinli davran

Reis girdiğin ortam sobalı mı yoksa kombilimi bilemezsin o yüzden yani bil yanlışı doğruyu gör oyle açıl derdim...

Sizden tavsiye istemediyse, bu tip şeyler söylemeyin bence. Çünkü aşırı itici gözüküyor dışarıdan.

Daha herhangi bir iş ortamında güvenilir bir kadın görmedim. Sakin güvenip özel bir seu anlatma. Yuzeysel ol. Zaten iş bitince genelde arkadaşlıkta bitiyor. Bir iki naber mesajı falan atıyorsun ama o kadar. Herkes hayatına işine bakıyor. Is ortamında kimseye güvenme ve kendini ezik gösterme. Işlerini sana kitlemeue çalışanlar bile olur. O değil biz 2 3 genç kızdık eski iş yerimde. Çaycı kadında yaşlı diye genelde kendi çay kahvemizi kendimiz alırdık.
Kadın ondan kahve isteyince bir süre sonra kızlar kendiniz yapsaniza dedi bize. guleryuz gösterince böyle oluyor isini unutuyor.
Gerisini sen düşün:) mesafeli olmakta yarar var işyerinde. 5 vakit namaz kılan aşırı musluman görünen kız bile patrona duyduğu herşeyi yetiştiriyordu sozde aşırı musluman hani dedikodu falan günahtı ?? :)))
O yüzden kimseye güvenme. Hayatini aileni falan anlatma çok fazla.

Hah hah! Burdan devam etmiş. Bu üyenin 5 tane başlığı var, birbirinin aynısı. Sayfalarca aynı konuyu açıp yorum yazdırıp tekrar açıyor. Yazıktır cevap vermeyin.

Back
X