• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu tatilde geçti böyle

AnotherDream

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
184
144
23
35
Kizlar bi konuda fikirlerinizi almak için yaziyorum bu konuyu zira bazen tuhaf ve diğer insanlardan farklı bi mantık yapısına sahip olduğum doğrudur. Fakat bu aralar kendimi gercekten sorguluyorum ben mi enteresan bi insanım diye.. sorunuma gelecek olursak daha iki ay once eşimin ailesine geldik on gün kaldık kış içerisinde gelemedigimiz için sonra benim aileme gittik esimin ailesi köyde kalıyor bu arada eşim köydeki isler için tekrar döndü ben gitmedim annemde kaldim biseyler bahane ederek. Eşim bu arada gidip gelmiyoruz diye söylenir surekli gelmedim diye de söylendi biraz koyledikler sorarmis niye gelin gelmiyo diye. Neyse ben tabi sinirlendim ama bisey demiyorum. Simdide bayram dolayisiyla geldik bi haftadir burdayiz bayrama kadar ya çok sıkılıyorum bi yandan bi yandan da abisi evde dogru düzgün oturulmuyor yemek yenmiyor rahat rahat evin icinde gezemiyorum bu kadar kalınması doğru mu eşime bunu söyledim biraz savunmaya gecti sonra haklisin falan dedi ama biliyorum yine gidelim dicek dönünce. Biz niye herkes gibi tatilimizi evde geciremiyoruz ya ben gelmek zorunda mıyım surekli her tatilde bıktım artik arada laf sokmalarindan kayinvaldemin onu da geçtim evde abisi var siz gidip kalır miydiniz bu kadar uzun süre? Çalışıyorum bütün yil biraz kendi evimde dinlenmek benimde hakkim ya burda yabanci gibi kaldim gecmiyo günler.

bu durum size haksızlık ama
bu kadar suskun kalmayın bence
eşinize güzel bir dille anlatın rahatsızlığınızı

eşiniz anlayışlı biriyse konusun ona da söyleyin rahat edemiyorum böyle böyle diye. anlayışlı ise oda anlayacaktır size haksızlık yaptıgını. sizinde bi hayatınız var onun hayatını yasamk zorunda değilsin. ben olsamda kalmazdı bnm eşimde ailesine cok bağlıdır sürekli görüşmek ister ama ben bi çizgi koydum sınırlar koydum ona göre gelip gidiyrz. sizde bunu basarırsınız inş

Gitme,kendisi gitsin tek başına.Gelin nerde diye soruyorlarmış onu da eşin düşünsün,kendisi gitmek istiyorsa kendisi cevap versin ailesine sen kafaya takma.Ben kimsenin evinde rahat edemem,evimde dinleniyorum sen git de eşine.Bir süre sonra daha az gider o da böylelikle,çünkü her gittiğinde senin niye gitmediğinin cevabını veremez ailesine.

Böyle anlayissiz es olunca anlatamiyorum da dogal olarak sanki beni çok seviyolar da kalsam içime batmicak ama sevdiklerini de sanmıyorum surekli bi imali laflar su son iki gün kaldi ama gecmiyo hep eşimin yüzünden zaten bundan sonra 3 gunden fazla kalmiyorum kim ne derse desin umrumda da degil kendi defolup gitsin çok merakliysa

Tatilini evde geçirme isteğinde haklısın

Köyde sıkılmanı da anladım ama eşinin abisi evde olunca neden sorun onu anlamadım

Babası yok mu yani kp nin yanında yapılıp abinin yanında yapılamayan bir şey aklıma gelmedi

Evde de takma biraz rahat ol sen misafirsin ona göre davran hatta çalışıyorum bu da benim tatilim vs de dersin arada

Esiniz size destek olacak birisiyse bu probleminizi tekrar konusun.
En azindan birkac gun kalip, geriye kalan tatillerinizi esinizle beraber gecirin.
Seninle beraber olmak istiyorum deyin, tartismak bir sonuc elde ettirmez.

Tatilini evde geçirme isteğinde haklısın

Köyde sıkılmanı da anladım ama eşinin abisi evde olunca neden sorun onu anlamadım

Babası yok mu yani kp nin yanında yapılıp abinin yanında yapılamayan bir şey aklıma gelmedi

Evde de takma biraz rahat ol sen misafirsin ona göre davran hatta çalışıyorum bu da benim tatilim vs de dersin arada
Kp yok suan o da olsa ayni olurdu tv bile izleyemiyosun istedigin kanalda uzanamiyosun rahat seyler giyemiyosun o anlamda yani daraldim iyice zaten o ikinci planda kaliyo asil sorun evimde vakit gecirememem tatil olunca öğrenci gibi ailelerin yanina geliyoruz

eşinizle konuşup 10 gün izin verse ikiye bölelim 5 gün ailende 5 gün evde yoruluyorum dinlenmek istiyorum deseniz

Back
X