- 26 Mayıs 2015
- 184
- 144
- 23
- 35
- Konu Sahibi AnotherDream
Kizlar bi konuda fikirlerinizi almak için yaziyorum bu konuyu zira bazen tuhaf ve diğer insanlardan farklı bi mantık yapısına sahip olduğum doğrudur. Fakat bu aralar kendimi gercekten sorguluyorum ben mi enteresan bi insanım diye.. sorunuma gelecek olursak daha iki ay once eşimin ailesine geldik on gün kaldık kış içerisinde gelemedigimiz için sonra benim aileme gittik esimin ailesi köyde kalıyor bu arada eşim köydeki isler için tekrar döndü ben gitmedim annemde kaldim biseyler bahane ederek. Eşim bu arada gidip gelmiyoruz diye söylenir surekli gelmedim diye de söylendi biraz koyledikler sorarmis niye gelin gelmiyo diye. Neyse ben tabi sinirlendim ama bisey demiyorum. Simdide bayram dolayisiyla geldik bi haftadir burdayiz bayrama kadar ya çok sıkılıyorum bi yandan bi yandan da abisi evde dogru düzgün oturulmuyor yemek yenmiyor rahat rahat evin icinde gezemiyorum bu kadar kalınması doğru mu eşime bunu söyledim biraz savunmaya gecti sonra haklisin falan dedi ama biliyorum yine gidelim dicek dönünce. Biz niye herkes gibi tatilimizi evde geciremiyoruz ya ben gelmek zorunda mıyım surekli her tatilde bıktım artik arada laf sokmalarindan kayinvaldemin onu da geçtim evde abisi var siz gidip kalır miydiniz bu kadar uzun süre? Çalışıyorum bütün yil biraz kendi evimde dinlenmek benimde hakkim ya burda yabanci gibi kaldim gecmiyo günler.