Bu tatilde ne yapacaksınız? Biz ne yapsak?

Bayram olduğu için nereye giderseniz gidin bütçe ucu ucuna yetecek maalesef. Çakal turizmci dört gözle bizi bekliyor. Kaş' ı tercih ettik biz bu sene. Ama yer kalmış mıdır bilemem. Safari var, çamur banyosu falan yapıyorsun, tekne turu var epey eğlenceli. Booking'e bir bakın isterseniz.
Çamur banyosu ayyy bende istiyorum:halay:

Senin için en güzeli doğadayız ile kampa gitmek sanırım :)
Yamaç paraşütü dediğin için aklıma direkt o geldi.
Bol aktiviteli bir tatil olur.

Şimdi baktım da 3-6 temmuz dolmuş :)
Fethiye 3 günlük tatil programı vardı.
Tüplü dalış, safari, paraşüt. Fiyatida uygun.
C captain price

Son düzenleme:
Senin için en güzeli doğadayız ile kampa gitmek sanırım :)
Yamaç paraşütü dediğin için aklıma direkt o geldi.
Bol aktiviteli bir tatil olur.

Şimdi baktım da 3-6 temmuz dolmuş :)
Fethiye 3 günlük tatil programı vardı.
Tüplü dalış, safari, paraşüt. Fiyatida uygun.
C captain price

ben e baktım ona da bizim uygun tarihler dolmuş dediğin gibi.

önerebileceğin bi pansiyon var mı? bi bakayım.

Bikaç kez gittim, hepsinden de memnun kaldım. Hepsi de akraba zaten pansiyon sahipleri:) son gün çıkıp gitsen bile mutlaka yer bulursun. Türkmen pansiyon dışında hepsini öneririm. en büyüğü o ve çok kalabalık. Karmakarışık bir ortam. Deniz'e yakın olanlardan seç. Pazarlık etmeyi unutma:) çok şaşırtıcı ama gerçekten ciddi indirim yapıyorlar, biz balayından sonra gitmiştik. Eşim bekarken hep gitmek istedi ama gitmemiştim, Balayı sonrası arkadaşlarımızla gittik. Çoluk çocuk da yoktu çok eğlendik. Siz de iyi vakit geçirirsiniz inşallah.

Evet yeni öğrendim ben de arkadaşlar. Yurtdışında yaşıyorum onun için çok geç oldu öğrenmem.Çok acı. İçim yandı resmen. Üst üste yangınlar.. Böyle bir tesadüf olamaz herhalde. Nasıl bir acımasızlıktır bu. Neyin planındalar acaba.
Yangından sonra nasıl acaba orası ? :KK43:

Evet çok güzel ama yangın hala tam sönmedi

Son yıllarda yanıyor oralar her yaz nerede ise

Îki yaz önce adrasan şimdi de adrasan olimpos arası

Geçen sene 7 gün... 2 kişilik oda da dahil.. 7 gün içinde istediğimi yedim. gezdim.. 1000 lira para harcadım.. Yurtdışında birde..

1000 lira yeter diye düşünüyorum... 3 gün için.. Yada hiç tatile gitmediğim için bilmiyorum.. Türkiye çokmu pahalı.. bir yemek ne kadar olabilirki :110:

Back
X