Bu tavirlara karşı nasil davranmaliyim ?

magenta4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
24
10
3
Erkek arkadaşımla uzun zamandır konuşuyoruz.son zamanlarda fazlasiyla manipüle ettigini düşunüyorum.Mesajlarima geç bakiyor okur okumaz cevap veriyor ariyor da ama benim üzerimde hakimiyet kuruyor ona kurmama izin vermiyor bir şey deyince hesap mı soruyorsun oluyor.o böyle yapinca alttan alip sustugum icin alişti hep benden bekler oldu.Geçen gün saatlerce cevap vermedi bana.Sonra aradim diyor ki sen niye bu kdr kuçük şeyleri takiyorsun belki başima bir şey geldi gelse bilmeyecektin beni merak etseydin cevap vermemi beklemez arardin.Ertesi gün mesajina baktim yarim saat sonra aradim acar acmaz diyor ki sen bana niye görüldü yaptin hoşuma gitmiyor okuyorsan cevap ver dikkat ederim dedim.Dün sabah yazdim soguk birine dönüşmeye de başladim artik günaydin dedim günaydin bebegim işte misin dedi degilim aksam gidicem dedim o mesaja bugün aksam olmus hala okundu bile yok.sözde kardesi evleniyor onunla ugrasiyorlar.hep ustüne düşmemi bekliyor ben dünden beri ona hic yazmadim aramadim benden bekledigine eminim yazmama karari aldim.görüldü yapinca bile sinirlenen adamin bu yaptiklari pesinden koşturmak icin.Nasil davranmaliyim bu aşamada?Her konuda anlasiyoruz ama bu mesaj arama olayi böyle? Arayip bitirsem yine ben suçluyum kizsam ben suçluyum yazmasam da ben suçluyum hep

Böyle biriyle ugrasmazdim sürekli ben diyor birseyler karşılıklı olunca keyifli oluyor

Herşey kendi etrafında dönüyorsa demek...
Uğrasmaaa ömrünü çürütür..
Sana yazık olur.

Sen görüldü yapınca hesap soruyor ama kendisi saatlerce mesaja cevap vermeyince niye bu kadar küçük şeyleri takıyorsun diyor. Manipüle etmeye çalışıyor. Ayrılır hiç uğraşmazdım böyle biriyle. Bana değer vermeyen, ilgi göstermeyen, sohbet etmeyi bile çok gören biri hayatımda olmamalı zaten.

Direkt ben mi ariyim bitmesi için konuşayim yoksa o ararsa mi söyliyim?

Yüz yüze konuşarak bitirmek daha iyi bence. Uzun süreli ilişki yazmışsınız. Kaç yıl oldu?
3 yil oldu ama bi ara uzun bir süre konuşmadik.bikaç aydir yine başladik.şu an yanimda değil şehir dışinda kardeşi evleniyor onunla uğrasiyor.Bitirmistik bi ara ciddi bir şekilde ayrilmiştim ondan.O zaman bile bana yazmadi sonra ulaşti baya ugrasmis bana ulaşmak icin numarami degistirmistim sonunda ulaşti ama yine sevgi karşisinda arsizlaşti

Hımmm bu ilişki çok önceden yıpranmış zaten. Belki de tekrar barışınca düzelir sandınız bilmiyorum. Ama exten next olmuyor. Böyle bir durumda o zaman ben olsam o arar ya da mesaj atarsa ayrılmak istediğimi bu ilişkide mutlu olmadığımı söylerdim. Kendim mesaj atmaz aramazdım.

Peki neden bitirmiştiniz özel değilse , numarayı değiştirecek kadar uzak durmak istemişsiniz ondan belliki?

O arasın bekle Seni kaybetmekten korkmuyor gibi geldi. Bir kere hayatından çikarmissin düşün bakalım neden oldu? Çok üstüne düşme olayı nedir?Güven, sevgi varsa anlaşıyorsan da aradı aramadı sorun olmaz

Kimse bir mesaja saatlerce geç cvp verecek kadar meşgul olmaz. Telefon elimiz kolumuz gibi bişey oldu.Böyle biriyle uğraşmazdım. Anlamıyorum ben ya taktikle olcak iş değil.

Çok laçkalamış soru sahibi ya.
Onun ayrı bir özelliği mi var neden o istediğini gibi davranıyor da sen yapınca sorun oluyor?
Bence bitirmelisin.

O kadar saat bir bardak çay içmeye ya da çiş yapmaya bile fırsat bulamıyorsa demek...
Vakit kaybetmeyin derim ben aynı yollardan geçmiş biri olarak.
Zamanını paylaşana zaman harcanır.
Bir de yavuz hırsız ev sahibini bastırıyor pes.

İlişkiyi bitiriyorsam onun beni suçlu görmesi umurumda olmaz. Sanki sizi şuan "terbiyelendiriyor". Ay erkek de msjı aramayı hep kadından beklemesin ya. Peşinden koşturuyor

arama sorma ararsa açma, düşün ki ölmüş ona göre davran, öyle bir hiçlik olsun senin için, ayrıldık bile deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…