- 5 Nisan 2010
- 892
- 863
- 303
- Konu Sahibi kozmopolit
Hakkaten terbiyesizmis, sert ve kati bir sekilde isteyin telefonu, ne demek vermemek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok artık yuh ya ayıp be ne hakla ya terbiyesizler yaa alın bence ciddi dille söyleyinKızlar sinirden patlamak üzereyim, iş yerindeydim evrak imzalatmak için müdürün odasına girdim. Bi elde evraklar diğerinde de telefonum. Hiç de yapmak masaya koymuşum telefonu, unutmuşum sonra fark ettim. hatırlayınca her yere baktım yok aklıma geldi müdürün odasında bi arkadaş vardı bi ablaya onu arattırdım telefonum orda mı kalmış diye "şu renkte şu modelde mi, burda evet" dedi ben de gittim almaya odada misafir falan da vardı. Kusura bakmayın telefonum burada kalmış dedim, pis pis sırıtarak yok burda telefonun dedi.
Bana var diyen arkadaşa gittim sordum "ben de unutmuştum bişey ısmarlamazsan (dondurma, yemek vs.) vermez dedi.
Bu arada sarkıyodur falan diyecek olan arkadaşlar için söylüyorum eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz amacı sadece takılmak.
Bizim de iş yerindeki kızlarla grubumuz var bazen de müdüre laf falan atıyolar, gerildim hepsine haber verdim tek tek.
Bu çok terbiyesizce bişey değil mi ya. Özelim olamaz mı? Ya o anda mesaj gelse, alakasız biri arasa?
Sinirden kuduruyorum. Ne yapmalıyım sizce? bişey almak da istemiyorum, tersleyemem de![]()
ben olsam eşimi gonderırım alsın dıyeKızlar sinirden patlamak üzereyim, iş yerindeydim evrak imzalatmak için müdürün odasına girdim. Bi elde evraklar diğerinde de telefonum. Hiç de yapmak masaya koymuşum telefonu, unutmuşum sonra fark ettim. hatırlayınca her yere baktım yok aklıma geldi müdürün odasında bi arkadaş vardı bi ablaya onu arattırdım telefonum orda mı kalmış diye "şu renkte şu modelde mi, burda evet" dedi ben de gittim almaya odada misafir falan da vardı. Kusura bakmayın telefonum burada kalmış dedim, pis pis sırıtarak yok burda telefonun dedi.
Bana var diyen arkadaşa gittim sordum "ben de unutmuştum bişey ısmarlamazsan (dondurma, yemek vs.) vermez dedi.
Bu arada sarkıyodur falan diyecek olan arkadaşlar için söylüyorum eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz amacı sadece takılmak.
Bizim de iş yerindeki kızlarla grubumuz var bazen de müdüre laf falan atıyolar, gerildim hepsine haber verdim tek tek.
Bu çok terbiyesizce bişey değil mi ya. Özelim olamaz mı? Ya o anda mesaj gelse, alakasız biri arasa?
Sinirden kuduruyorum. Ne yapmalıyım sizce? bişey almak da istemiyorum, tersleyemem de![]()
O bişey istemedi ki ama arkadaşım dedi bişey almadan vermez diye. Telefonun yok deyince de afalladım kaldım diyemedim bişey. Ismarlamak da istemiyorum açıkçası.
Sonuç ?
Alabildiniz mi merak ettim?
bende mrak ettim sonucu