- 14 Mart 2025
- 474
- 62
- 13
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aynı markayla yaptım ve ikiside farklı zamanda yapılan test ikiside pozitifti bugün başka marka yaptım negatif hangisine inanıcağımı şaşırdım bence yalancı pozitif çıkardı bata 4 gün var benimdeArkadaşlar bu testi ilk kez kullanıcammm eşim bunu bulmuş sizce doğru çıkartır mı yoksa yalancı çıkartıyor mu yarın bata 3 kalıyor
Benimde yarın 3 kalıyor bata yarın sabah yapıcam bakalım ne cıkıcakkkBen aynı markayla yaptım ve ikiside farklı zamanda yapılan test ikiside pozitifti bugün başka marka yaptım negatif hangisine inanıcağımı şaşırdım bence yalancı pozitif çıkardı bata 4 gün var benimde
Buraya da resim atarmısın ne çıkıcak merak ettim sana da pozitif olucakmı bakalım 2 tane aldıysa eşin birini şimdi diğerini sabah yapman daha mantıklı olur aslındaBenimde yarın 3 kalıyor bata yarın sabah yapıcam bakalım ne cıkıcakkk
Yok 1 tane almış benim bu zamana kadar yaptığım testler hepsi negatif çıktı yarın bakalım bu ne cıkıcak ama benim yaptıklarım kaset testti erken gebelik 1 kere yaptım o da 5 gün kala o da negatiftiBuraya da resim atarmısın ne çıkıcak merak ettim sana da pozitif olucakmı bakalım 2 tane aldıysa eşin birini şimdi diğerini sabah yapman daha mantıklı olur aslında
Anladım canım ama buraya da resim atıp haber verirmisin bakalım hepmi pozitif veriyor onu anlamaya çalışıyorumYok 1 tane almış benim bu zamana kadar yaptığım testler hepsi negatif çıktı yarın bakalım bu ne cıkıcak ama benim yaptıklarım kaset testti erken gebelik 1 kere yaptım o da 5 gün kala o da negatifti
Tamam zaten kesin atarım ben şuan da alt tarafım ağrıyor ama ben adet belşrtilerimi çok yoğun yaşarım hatta bugün adet olcam derim ve olurum ama son 2 aydır öyle diyemiyorumAnladım canım ama buraya da resim atıp haber verirmisin bakalım hepmi pozitif veriyor onu anlamaya çalışıyorum
Çok saçma değilmi ya gebelik testlerinin yalancı pozitif vermesi neye inanıcağımı şaşırdım artık ya gerçekten hamileysem diyorum bir yandan da ilaç içemedim az önce kesin olsun diye test yapıyoruz güya daha beter karmaşa oluyorTamam zaten kesin atarım ben şuan da alt tarafım ağrıyor ama ben adet belşrtilerimi çok yoğun yaşarım hatta bugün adet olcam derim ve olurum ama son 2 aydır öyle diyemiyorum
Evet milletin hemen cıkarır bana gelince yok yalancı yok negatif valla darlandımÇok saçma değilmi ya gebelik testlerinin yalancı pozitif vermesi neye inanıcağımı şaşırdım artık ya gerçekten hamileysem diyorum bir yandan da ilaç içemedim az önce kesin olsun diye test yapıyoruz güya daha beter karmaşa oluyor![]()
Bende yalancı çıkarmıştıArkadaşlar bu testi ilk kez kullanıcammm eşim bunu bulmuş sizce doğru çıkartır mı yoksa yalancı çıkartıyor mu yarın bata 3 kalıyor
Bakalım yarın görücezBende yalancı çıkarmıştıinşallah sizde yalancı çıkartmaz doğru olur
![]()