- 30 Kasım 2019
- 114
- 136
- 103
- Konu Sahibi bendebilemedim
-
Iki dk içinde ciktiBenm testlerimde boyleydi ilk anlarda ciktiysa var olabilir. Ama cok beklettiyseniz yanilma payi var.
Ama var gibi duruyor. Kan verin
Yok bu 2 dk içinde çıktıBenm testlerimde boyleydi ilk anlarda ciktiysa var olabilir. Ama cok beklettiyseniz yanilma payi var.
Ama var gibi duruyor. Kan verin
Isterseniz koyulaşana kadar gitme bekleyebilirsen.Iki dk içinde cikti
Neden ama çok heyecanliyim koyulaşması ne demek oluyor reglime saha 2 gün var bu aradaIsterseniz koyulaşana kadar gitme bekleyebilirsen.
Benm koyulasti yarin gidicem insallah.
Bilmiyorum ne cikar sonuc tabi
Evet şimdi yaptimBunu yeni mi yaptın
Isterseniz koyulaşana kadar gitme bekleyebilirsen.
Benm koyulasti yarin gidicem insallah.
Bilmiyorum ne cikar sonuc tabi
Pozitif hayırlı olsun kan testi yap yarin sabahtan. Kaç aydır deniyordunuz ve neler yaptınız hamile kalmak için?Evet şimdi yaptim
Yok doğal yollarla 2 yıllık evliyim karar verdik ilk ay takvime göre düzenli ilişki sonucu oldu sanırımTransfer yaptirmistiniz değil mi 14. Gun cıktı mi çift çizgi
Yok doğal yollarla 2 yıllık evliyim karar verdik ilk ay takvime göre düzenli ilişki sonucu oldu sanırım
Bu sabah yani şimdi yaptıran olmaz mı daha bu ilk ay di ben iki yıllık evliyim yeni karar vermiştik çok saskinimPozitif hayırlı olsun kan testi yap yarin sabahtan. Kaç aydır deniyordunuz ve neler yaptınız hamile kalmak için?
ay kusura bakmayın heyecandan bakıyorum bilmiyorum allahım herkese yaşatsın bu duyguyu insallahYok ben diğer üyeye sormuştum:)
Canım umut da vermek istemem ama benim adetim 1 hafta gecikdi test yaptım seninkinin aynisi çıktı sonra hep negatif çıkmaya başladı kanda 1 ay gecikdi beta HCG de yeni yeni hamilelik çıktı ama düşükle sonuçlandı umarım Allah gönlüne gore verir adeti ne de daha 5 gün varmış he bu arada senin 5 dk sonra cikmis ben sabah test yaptım aksam anca seninki gibi olduIki dk içinde cikti
Evet canim. Transferden sora 4.gunde ilk testimde cikmisti 8.gunu koyulastu bugun 9.gun bilmiyorum tabi durum nedir yarin test gunum. Aksilik olmaz insallahTransfer yaptirmistiniz değil mi 14. Gun cıktı mi çift çizgi
Bu gün 2 gün kaldı adete bu iki dakika içinde çıktı ikinci testten bahsediyorum ... Inşallah sağlıkla beğeninize kavusursunuzCanım umut da vermek istemem ama benim adetim 1 hafta gecikdi test yaptım seninkinin aynisi çıktı sonra hep negatif çıkmaya başladı kanda da 1 ay gecikdi kanda yeni yeni hamilelik çıktı ama düşükle sonuçlandı umarım Allah gönlüne gore versin adeti ne de daha 5 gün varmış he bu arada senin 5 dk sonra cikmis ben sabah test yaptım aksam anca seninki gibi oldu
Evet canim. Transferden sora 4.gunde ilk testimde cikmisti 8.gunu koyulastu bugun 9.gun bilmiyorum tabi durum nedir yarin test gunum. Aksilik olmaz insallah
Yani erken gitmek strese sokuyor daha cok oylemi olcak boylemi olcak diye.Neden ama çok heyecanliyim koyulaşması ne demek oluyor reglime saha 2 gün var bu arada
Ilac etkisi cikmaz ben hcg iceren birsey icmiyorum canimInşallah canım ilaçların etkisinden de çıkıyor ama 14. Gün tam güzel sonuç çıkar inşallah kanda da idrarda da
Ben pilates egitmeniyim yarın işe başlamam gerekiyor eğer varsa ilk üç ay ara vermem gerek o yüzden emin olayım haber vereyim diye aceleci davranıyorum acikcasiYani erken gitmek strese sokuyor daha cok oylemi olcak boylemi olcak diye.
Herseyle karsilasabiliyorsun canim benm ilk poztifimde sorunlar cikti smdi daha temkinliyim. Suan bebegi hicbiseyi goremessn gitsende oyuzdeb bekliceksij zaten
Bu gün 2 gün kaldı adete bu iki dakika içinde çıktı ikinci testten bahsediyorum ... Inşallah sağlıkla beğeninize kavusursunuz
Sende canım umarım tez zamanda alırsın bebisini kucağına ama stres yapma bos ver yokmuş gibi davran stres gebeliğin düşmanı bi hastaneye gidip kan ver bizi de haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?