Bu test ne boyle ilk defa karsilasiyorum ? Bakar misiniz

Iki dk içinde cikti
Canım umut da vermek istemem ama benim adetim 1 hafta gecikdi test yaptım seninkinin aynisi çıktı sonra hep negatif çıkmaya başladı kanda 1 ay gecikdi beta HCG de yeni yeni hamilelik çıktı ama düşükle sonuçlandı umarım Allah gönlüne gore verir adeti ne de daha 5 gün varmış he bu arada senin 5 dk sonra cikmis ben sabah test yaptım aksam anca seninki gibi oldu

Transfer yaptirmistiniz değil mi 14. Gun cıktı mi çift çizgi
Evet canim. Transferden sora 4.gunde ilk testimde cikmisti 8.gunu koyulastu bugun 9.gun bilmiyorum tabi durum nedir yarin test gunum. Aksilik olmaz insallah

Bu gün 2 gün kaldı adete bu iki dakika içinde çıktı ikinci testten bahsediyorum ... Inşallah sağlıkla beğeninize kavusursunuz

Evet canim. Transferden sora 4.gunde ilk testimde cikmisti 8.gunu koyulastu bugun 9.gun bilmiyorum tabi durum nedir yarin test gunum. Aksilik olmaz insallah

Inşallah canım ilaçların etkisinden de çıkıyor ama 14. Gün tam güzel sonuç çıkar inşallah kanda da idrarda da

Neden ama çok heyecanliyim koyulaşması ne demek oluyor reglime saha 2 gün var bu arada
Yani erken gitmek strese sokuyor daha cok oylemi olcak boylemi olcak diye.
Herseyle karsilasabiliyorsun canim benm ilk poztifimde sorunlar cikti smdi daha temkinliyim. Suan bebegi hicbiseyi goremessn gitsende oyuzdeb bekliceksij zaten

Inşallah canım ilaçların etkisinden de çıkıyor ama 14. Gün tam güzel sonuç çıkar inşallah kanda da idrarda da
Ilac etkisi cikmaz ben hcg iceren birsey icmiyorum canim
Ben dondurulmus transfer oldum. Ilkimde poztifti dusuk oldu.
Hcg hic ictigim ilaclardan cikmadi
dojtorum 10.gun test gunu verdi yani yarin.

Yani erken gitmek strese sokuyor daha cok oylemi olcak boylemi olcak diye.
Herseyle karsilasabiliyorsun canim benm ilk poztifimde sorunlar cikti smdi daha temkinliyim. Suan bebegi hicbiseyi goremessn gitsende oyuzdeb bekliceksij zaten
Ben pilates egitmeniyim yarın işe başlamam gerekiyor eğer varsa ilk üç ay ara vermem gerek o yüzden emin olayım haber vereyim diye aceleci davranıyorum acikcasi

S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…