- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.869
- 798
- Konu Sahibi bendebilemedim
-
Sen bilirsin icin nasil rahat ederse oyle yap tabiki. Benm değerim 9 ken bile normal testte cikmisti :) varsa cikarBen pilates egitmeniyim yarın işe başlamam gerekiyor eğer varsa ilk üç ay ara vermem gerek o yüzden emin olayım haber vereyim diye aceleci davranıyorum acikcasi
Acile gitsen kan versen çıkar bugün canim hayırlı olsun Allah gönlüne gore verdi için tertemiz demekBu sabah yani şimdi yaptıran olmaz mı daha bu ilk ay di ben iki yıllık evliyim yeni karar vermiştik çok saskinim
Amin hepimizin gonlundekini versin Allah im çok teşekkür ederimAcile gitsen kan versen çıkar bugün canim hayırlı olsun Allah gönlüne gore verdi için tertemiz demek
Ilac etkisi cikmaz ben hcg iceren birsey icmiyorum canim
Ben dondurulmus transfer oldum. Ilkimde poztifti dusuk oldu.
Hcg hic ictigim ilaclardan cikmadi
dojtorum 10.gun test gunu verdi yani yarin.
Benim de son 5 günüm var kaynanamgildeyim carsamba günü eve gececem yoksa şimdiye 50 tane test yapmıştımAmin hepimizin gonlundekini versin Allah im çok teşekkür ederim
Amin tabiki insallah :)) ama temkinliyim elbette yarinki sonucta nasil cikcak bakalim adim adim ilerlicez :))Aaaaaaaa yaaaaaaaaa o zamannnn tebrikler diyebilir miyiz allahım.kucagina almayı nasip etsin :)
Valla 5 gün kala bu kadar net değildi yok diye düşünüyordum bekle en azından 2 gün kala dene ben yanağında sivilce çıktı ve hayatımda hiç cikmamisti ay Rica kaşığının sağ ve sol tarafından bisey beni çekiyordu dehşet bel ağrısı yaşıyorum bi kesinlersin haber veririm
Allahım ağlıcam ama bana şaka gibi geliyor halaEvet silik çizgi olmuyor diyenlere gelsin bu testmaşallah daha çok küçük annesi ❤ çok dikkat et kendine, uzanma, ani hareketler yapma yarın da kan testi verrrr
Bekliyorum canım güzel haberleriniValla 5 gün kala bu kadar net değildi yok diye düşünüyordum bekle en azından 2 gün kala dene ben yanağında sivilce çıktı ve hayatımda hiç cikmamisti ay Rica kaşığının sağ ve sol tarafından bisey beni çekiyordu dehşet bel ağrısı yaşıyorum bi kesinlersin haber veririm
Kan sonucu 28.01 pozitif çıktı canım sanırım dana çok küçük:)Bekliyorum canım güzel haberlerini
Yaaa ne güzel hayırlı olsun canım benim darısı banaKan sonucu 28.01 pozitif çıktı canım sanırım dana çok küçük:)
MaşallaaahhhhhKan sonucu 28.01 pozitif çıktı canım sanırım dana çok küçük:)
Amin inşallah hepimizin tez vakitte sağlıklı bebekleri olurYaaa ne güzel hayırlı olsun canım benim darısı bana❤❤
Benim testim de tam çıkmamıştı ikincisi silinik gibiydi adetim geçtikten 5 gün snra yapmıştım. Snra hastahanede goruldu cok şükür ki. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahEki Görüntüle 2572793
Dunku testm yarin artk ne olur blmiyorum tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?