Bu test pozitif mi

omor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
406
661
103
Kızlar adete bir gün varken bu test pozitif mi kuruma çizgisi mi anlamadım bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_3865.webp
    IMG_3865.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 207
Daha koyu olması gerekmez mi bir de geç çıktı çizgi kafam çok karıştı dün yapmıştım hiçbir şey yoktu
Markasi ne canim testin. Kuruma cizgisinde pembelik olmaz ben pembelik goruyorum kac dakikada cikti

Kac dakika icinde cikti 🙏

Ya duşa girmeden önce yapıp kenara koydum. 10 dk duş aldım çıktığımda böyleydi. O kadar umutsuzdum ki hiç
akip etmedim elimde başka test de yok valla delircem he😂

Markasi ne canim testin. Kuruma cizgisinde pembelik olmaz ben pembelik goruyorum kac dakikada cikti

Laquick kaset test internetten almıştım. 10 dk sonra çıktı diyebilirim. Öncesinde çok takip etmedim az önce de yazdım duştaydım 🙈

Ya duşa girmeden önce yapıp kenara koydum. 10 dk duş aldım çıktığımda böyleydi. O kadar umutsuzdum ki hiç
akip etmedim elimde başka test de yok valla delircem he😂
Siz duşkayken test banyodamiydi buharlasma olabilir en kesin sonuc yarin iki test alip ayni idrarla iki test yapmak sabah ilk idrarla ama bence var hayirli olsun ❤️

Laquick kaset test internetten almıştım. 10 dk sonra çıktı diyebilirim. Öncesinde çok takip etmedim az önce de yazdım duştaydım 🙈
Laboquick kuruma cizgisi cikarmiyo yalanci pozitif veren bi marka da degil guvenilir. Yarin sabah ilk idrarla tekrarlayin🤲🏻

Siz duşkayken test banyodamiydi buharlasma olabilir en kesin sonuc yarin iki test alip ayni idrarla iki test yapmak sabah ilk idrarla ama bence var hayirli olsun ❤️

Valla banyodaydı ya eğer yalancı pozitifse üzülürüm :( tüh keşke girmeseydim duşa umutsuzluk işte

Laboquick kuruma cizgisi cikarmiyo yalanci pozitif veren bi marka da degil guvenilir. Yarin sabah ilk idrarla tekrarlayin🤲🏻
Teşekkür ederim❤️❤️ ben de öyle okuduğum için almıştım, umudum da yoktu size danışmak istedim

Siz duşkeyken cok fazla sicak su buhari oldugu icin bi ihtimal diyorum cunku testler oda sicakliginda yapilmali .... sicaklik ve sogukluk testleri etkiler ..

Bencede pozitif canım belirtin varmı

Bu ay zor bir ay geçirdim açıkçası. Ara ara adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı, göğüs hassasiyeti koku hassasiyeti vs ama ben adet olmadan önce de böyle oluyorum ondan net bir belirti diyemem. Daha önceden bir kaybım var. Onda bebeğin yerleştiği yeri bile hissediyordum sadece tek bir bölge ağrıyordu alt karnımda.

teşekkür ederim mutlaka sonuçlanınca buraya da yazacağım. Duş alırken test yapılmaması gerektiğini öğreniriz belki

Back
X