Bu testte bisey var mı sizce açık bakar mısınız

Negatif kaç gün gecikti rengliniz
Gecikmedi hatta 9 gün var ama 20 şubatta yaşadığım korunmasız ilişkiden sonra kendim de bir kaç tuhaflık hissettiğim için yapma geregi duydum bi önce ki yaptığım test sabah ilk idrarlaydi onda silik çıkmıştı ertesi gün de akşam baya çay içtikten sonra yaptım böyle çıktı ekledim onu da

Eklentiler

• EB5F40ED-A123-41D4-AAC1-E1677ABB508D.webp
    138,6 KB · Görüntüleme: 121
Ben göremedim canım adete kaç gün var
Adete 9 gün var 20 şubatta yaşadığım korunmasız ilişkiden sonra kendim de bir kaç tuhaflık hissettiğim için yapma geregi duydum bi önce ki yaptığım test sabah ilk idrarlaydi onda silik çıkmıştı ertesi gün de akşam baya çay içtikten sonra yaptım böyle çıktı ekledim onu da

Eklentiler

• EEE0F61C-C072-41DF-9354-B4AFF26932EF.webp
    138,6 KB · Görüntüleme: 103
Var ama kuruma çizgisi gibi geldi bana, 5-10 dakika da çıkan sonucu dikkate alın
20 şubatta yaşadığım korunmasız ilişkiden sonra kendim de bir kaç tuhaflık hissettiğim için yapma geregi duydum bi önce ki yaptığım test sabah ilk idrarlaydi onda silik çıkmıştı ertesi gün de akşam baya çay içtikten sonra yaptım böyle çıktı ekledim bir önce ki testi

Eklentiler

• FD846BB8-41F9-4105-9966-C8476D88ED22.webp
    138,6 KB · Görüntüleme: 120
Çok erken yapmışsınız adetinizden 3 gunce yapsaniz gebelik varsa silikte olsa cikar ama bu kadar erken cikmaz kuruma çizgisi

Evet diğer testte gördüm bazen kuruma çizgisi de olabiliyor bu ay başıma geldi ama gebelik yokmuş

Dediğim gibi çizgiyi görüyorum ama ne desem yalan olun test yapmaya devam edin varsa koyulaşma devam edecektir, direk kanda verebilirsiniz

Sadece 20 şubatta korunmadigim icin eğer varsa çıkar diye düşündüm 15 gün geçti çünkü üzerinden
Gebelik varsa bile şuan beta da çıkmaz henüz çok erken yumurtaniz geç catladi ise ilk testeki çizgi ondan ola bilir bir kaç gün daha bekleyip tekrar yapin testi Allah gönlünüze göre versin

Pazartesi bir test daha yaparım insallah çarşamba da olmam lazım zaten varsa çıkar diye düşünüyorum
Pazartesiye kadar netleşir baya şimdi bile hafiften çıktıysa 4 güne de çıkar hakkınız da hayırlısı olsun inşallah

Yok yok 2 gün daha bekle
Belirtilerim ne biliyor musun son bir haftadır kasiklarimda kramplar oluyor yüz üstü yatarken dün gece bacağımı biraz geri atayım derken çok fena kramp girdi kasigima ağrıdı baya gün içinde de ara ara batmalar sızılar oluyor göğüslerim aynı şekilde sızlıyor benim hiç ne yumurtlama döneminde ne de adet yakınında göğüslerim de bisey olmaz kalçamın üstü kuyruk sokumun da ağrılar oluyor ve iki gündür de aşırı uyku modundayim gece 3 den önce yatmayan biriyim normalde bu yüzden kafam çok karışıyor

Hamilik belirtiside olabilir dedikleriniz çok umutlandırmakta istemem 2 gün daha bekleyip test yapmanızı tavsiye ederim çizgi daha net görünmesi açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…