Bu topiğe cevap yazan inşallah 2012'de hamile kalır:)))

31 temmuz

Rabbim kapındayım....................
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
713
184
323
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı, eli ayağı düzgün evlatlar versin, buraya yazanların hepsine her namazdan sonra dua edeceğim:)

Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı, eli ayağı düzgün evlatlar versin, buraya yazanların hepsine her namazdan sonra dua edeceğim:)

:):):):) canım ya topicin hayırlı olsun. iyi ya madem öyle ilkler unutulmaz ilk ben yazayım unutmazsın beni de...:)Allah herkese nasip etsin hayırlı dileklerini:10:

ehh benide unutma 7 senelik evlat hasretim biter inşallah dünya dua üsüneymiş allah razı olsun caınm
bu arada topiğim hayırlı olsun:72::72::72:

benım ıcın de hayırlısını dıle arkadaşım,ınşallah en uygun zamanda rabbım herkese nasıp eder..benım kafam cok karışık,bi istiyo bi istemiyo gıbıyım..
Hayırlısı olsun bakalım .. Eşim bana bırakmış durumda..duaların ıcın allah razı olsun arkadaşım..Dualarda buluşalım :)))

topiğiniz hayırlı olsunnn...güzel sevinçler yaşamak nasip olsun inşallahhh :nazar:

topiğin hayırlı olur inşallah ben de 4 yıldır bebek hasreti çekiyorum Allahıma sığındım ,sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah Allah seninde dualarını kabul eder inşallahlah

Amin inşallahhhhhh, bana ve tüm isteyenlere tez zamanda Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
ilginç bir topic olmuş.
1 başarısız aşılama, 1 başarısız tüp bebek tedavisi :14: inşallah nasipse önümüzdeki günlerde de dondurulmuşlar ile tedavi ve transfer süreci var önümüzde.
Dualarımda tüm isteyenler var hep, senden de Allah razı olsun, Allah kabul etsin dualarını ve dualarımızı. (Amin)

Benim de 7 aydır çocuğum olmuyor :43: İnşallah Allah bekleyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz...

allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.allahım hepimizin dualarını kabul etsin.allah herkezin gönlüne göre versin.allah hayırlı evlatlar tombik tombik ebeişler nasip etsin.AMİNNNN

Topiğin ismi çok ilgi çekici olmuş :1::1: Hemen çekti beni kendinee, eee herşeyi deniyoruz bunuda deneyelim bakalım :9::9: İnşallah 2012'de isteyen herkes sağlıcakla hamile kalıp bebeğine kavuşur amiiiiinnnn:49::49::49:

2 yıldır uğraşıyoruz bizde ama malesef hala gelmedi meleğimiz:) belki senin topiğin uğurlu gelir :))))

Ama sadece hamile olmakla bitmiyorki iş devamıda gelirde
Sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi:emir_bebek::49:

:27:
:nazar: belli olmaz, topiği açtığım zaman belki duaların kabul olduğu bir vakit olabilir.....
ben aslında öylesine yazmıştım ama baktımki aylar sonra rağbet olmuş, bende yazayım tekrar dedim, ben bile unutmuştum açıksözlü olmak gerekirse, birde bişey diyeceğim, nhamile kalan varsa yazsın lütfen....
bi arkadaşın dediği gibi çocuk sahibi olmak için heryolu deniyoruz:) damdan atla deseler atlayacağız yani o konuma geldik.
:27:

Back
X