Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu topiğe cevap yazan inşallah 2012'de hamile kalır:)))
Ben 2,5 hafta önce 7,5 haftalık bebeğimi kaybettim
Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah
Tez vakitte sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip etsin bana ve
tüm isteyenlere banada dua etmeyi unutma canım
inşallah dualarımızı Rabbim katında duyacak ümitli olmalıyız ve tüm hayırlı şeyler gibi evlat hasreti çektiğimizide Rabbimiz duyacaktır, Rabbim sen hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip et cümle Muhammet Ümmetiyle birlikte bizede ammiiiin...
Rabbim hepinize çocuk nasip eder inşallahhhh hamile annenin doğum yaparken duası kabul olurmuş hepinize dua edeceğim rabbim kimsenin evini neşesiz bırakmasın inşallah
dualarında benide unutma.. rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sahatli eli ayagı düzgün aklı fikri yerinde nur topu gibi bir evlat versin inşallah.. hayırlısıyla tez zamanda inşallah..
Rabbim açtığınız elleri geri boş çevirmesin.rabbim hepinize/hepimize katından sağlıklı sıhhatli güzel yüzlü onlara her baktığımızda rabbimize şükretmeden geçemeyeceğimiz evlatlar nasip etsin.