bu topiğe yazan her soruyu cevaplayacak :)

Derste sıra arkadaşım gaz çıkartıp patates çuvalı gibi aşağı gömülmüştü ve de herkes bana bakıp gülüyordu (öğretmen dahil).

Hayatındaki en komik anı neydi?
Eşimle metroya bineceğiz önden gidiyor
arkaya elini uzattı ben diye bir amcanın elini tutup metroya kadar el ele yürüdüler. Mahsus bekledim ne kadar gidecekler diye. Epey bir gittiler. Amca da hiç sesini çıkarmadı

En son kendine itiraf ettiğin şey?

Hayatı çok fazla ertelemişim. Sağlıklıyken sağlığımın değerini bilememişim.

Kendinde en sevmediğin özelliğin ne?

Hayatı çok fazla ertelemişim. Sağlıklıyken sağlığımın değerini bilememişim.

Kendinde en sevmediğin özelliğin ne?

Kendimde en sevmediğim özelliğim tembel olmam. Malesef uykuyu,boş boş durmayı vs seviyorum. Hırslı,azimli biri olmayı çok isterdim.

Hiç birisinden intikam aldın mı? Aldıysan nasıl aldın?

Kendimde en sevmediğim özelliğim tembel olmam. Malesef uykuyu,boş boş durmayı vs seviyorum. Hırslı,azimli biri olmayı çok isterdim.

Hiç birisinden intikam aldın mı? Aldıysan nasıl aldın?
İntikam sayılır mı bilmiyorum ama bir komik bişey anlatacam. Küçükken ablamla kavga ettik telefonumu aldı vermiyor. Bende onun telini aldim gizlice ekrandaki şifresini değiştirdim. ( Ayfon) oda uğraşıyor açamıyor tabi benim yaptigimida bilmiyor. Bende eğer telimi verirsen açabilirim. Ayfonlarda böyle şifre kendiliginden değiştiğinde özel numaraları var onu basarsan açılıyor. Telimi aldım böylece sonra babaanneme anlatmıştım baya gülmüştük

Dünyada en çok kimi seviyorsun

Annemi.

En çaresiz hissettiğin anlarda ne yaparsın?

Söylenirim, çözüm ararım, insanlara sorarım. Konuyu gündemimde tutup çare ararım. Üstüne düşünürüm.

Kapalı alanda çok gazın geldiğinde, tutmakta zorlanıyorsan ne yaparsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…