- 26 Nisan 2023
- 405
- 409
- 23
- 36
- Konu Sahibi CennetKokulum
-
- #8.321
Eşimle metroya bineceğiz önden gidiyorDerste sıra arkadaşım gaz çıkartıp patates çuvalı gibi aşağı gömülmüştü ve de herkes bana bakıp gülüyordu (öğretmen dahil).
Hayatındaki en komik anı neydi?
Hayatı çok fazla ertelemişim. Sağlıklıyken sağlığımın değerini bilememişim.Eşimle metroya bineceğiz önden gidiyor
arkaya elini uzattı ben diye bir amcanın elini tutup metroya kadar el ele yürüdüler. Mahsus bekledim ne kadar gidecekler diye. Epey bir gittiler. Amca da hiç sesini çıkarmadı
En son kendine itiraf ettiğin şey?
Hayatı çok fazla ertelemişim. Sağlıklıyken sağlığımın değerini bilememişim.
Kendinde en sevmediğin özelliğin ne?
İntikam sayılır mı bilmiyorum ama bir komik bişey anlatacam. Küçükken ablamla kavga ettik telefonumu aldı vermiyor. Bende onun telini aldim gizlice ekrandaki şifresini değiştirdim. ( Ayfon) oda uğraşıyor açamıyor tabi benim yaptigimida bilmiyor. Bende eğer telimi verirsen açabilirim. Ayfonlarda böyle şifre kendiliginden değiştiğinde özel numaraları var onu basarsan açılıyor. Telimi aldım böyleceKendimde en sevmediğim özelliğim tembel olmam. Malesef uykuyu,boş boş durmayı vs seviyorum. Hırslı,azimli biri olmayı çok isterdim.
Hiç birisinden intikam aldın mı? Aldıysan nasıl aldın?
Annemi.İntikam sayılır mı bilmiyorum ama bir komik bişey anlatacam. Küçükken ablamla kavga ettik telefonumu aldı vermiyor. Bende onun telini aldim gizlice ekrandaki şifresini değiştirdim. ( Ayfon) oda uğraşıyor açamıyor tabi benim yaptigimida bilmiyor. Bende eğer telimi verirsen açabilirim. Ayfonlarda böyle şifre kendiliginden değiştiğinde özel numaraları var onu basarsan açılıyor. Telimi aldım böylecesonra babaanneme anlatmıştım baya gülmüştük
Dünyada en çok kimi seviyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?