• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Topik Son Olsun...

nursehulya

68.5..68.1....60
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.642
605
113
Bu kilolardan bıktığım gün hergün ama kurtulmak için başlangıcım bu topik olsun...Buraya kilo vermek için çok konu açtım ama bu son olsun...Bundan sonraki başlık başarı öykülerine olsun...katılmak isteyen arkadaşları beklerim....:KK31::KK31::KK31:

merhaba kaç kılosun bende gecen topiklerden hatırlyorum başka bır başlıghın vardı sanırım bende cok güzel kılo verdım ama verdıgımı fazlasıyla aldım artık dur deme vaktı dıyordum kı senın başlığını gordum yıne ben varım yani

merhaba kaç kılosun bende gecen topiklerden hatırlyorum başka bır başlıghın vardı sanırım bende cok güzel kılo verdım ama verdıgımı fazlasıyla aldım artık dur deme vaktı dıyordum kı senın başlığını gordum yıne ben varım yani
Canım ben başladım ama oğlumun doğum gününden ötürü biraz kaçırdım bu hafta yarın kaçamaksız başlangıç günüm hoşgeldinn...

merhaba sevgili günlüğüm ...günün özetini geçiyorum....sabah 5 adet diyet bisküvi,1 çatal ucu beyaz peynir 2 dilim domates... öğle 1 kase çorba küçük kadayıf diliminin yarısı...2 adet elma...1 küçük dilim kek...akşamda çorba içicem...

merhaba hergun yazmıyorsun galıba kaç kılosun hızlı başlamışsın
bende hergun daha da sıs uyanıyorum[/QUOTE
Evet hergün giremiyorum artık daha düzenli girmeye çelışıcam çalışıyorum birde çocuğum var ancak yetişebiliyorum...75 kiloyum 1.60 boyum var ya sen ??

kızlar günaydın umarım bu soon olur lütfen artık silkinip kendimize gelelim kurtulalım şu kilolardan :(

ben 84 kg...:(
dün gördüm tartıda..
zaten vücudumdanda anlıyorudm ...ben en fazla81 görürdüm artık uçmusum :((

ne olur düzenli olsun topikk

Back
X