- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
Valla ağdayla pek mümkün değil ama epilatöre alıştırırsan devamlı temiz olursun.
O degil de ben 1,5 ayda cikmasina takildim,ya ben agda yapiyim 2 hafta sonra cikiyo yaa deli oluyorum
Ben kuafore hic gidemedim,cok utaniyorumcanim ben 6 seneye yakin zamandir kuafore gidiyorum ilk zmanlar bende senin gibiydim son bi senedir boyle inceldi azaldi iyice
Ben kuafore hic gidemedim,cok utaniyorum
Kesinlikle cozum lazer ya bence cunku bildigim kadariyla belli bir seviyeye gelmeden agda yapilmiyor
Nasil ya benim cevremde cok var yaptiran,hic boyle bir sey duymamistimevet benim sorunumda o(( lazeri dusundum ama gorustugum yer evliyseniz tavsiye etmiyorum genital bolgeye dedi kanser riski dogarmis ozellikle bebek yapmak yasak kuaforde bende ilk zamanlar utancimdan acamiyordum bacagimi :))) allahtan sevdigim bi abla kuaforumde acsana kizim aaa yeter bisi olmaz hadi hadi diyediye kavga dovus alistirdi simdi bile cekiniyorum ama npalim
kocan dert değil diyomuş
insan baştan çok takılıyoda kıl tüy meselesine sonrada amaan onda daha çok var deyip teselli veriyo kendineevliliğiniz yeniymiş biraz zaman geçince bu kadar takılmazsın
Nasil ya benim cevremde cok var yaptiran,hic boyle bir sey duymamistim
Cok sasirdim su an. Ben de yakin zamanda baslamayi dusunuyorum gidip iyice bilgi alayimbilmiyorum ki bende korktum baska yere gitmedim kanser riskini arttiyomus rahim agzi kanseri... iki sene de cocuk yapmaman gerekiyo dedi bana
Bende her ay agda yaptırıyorum ama bıktım .tuglerde cansizlasip azalmisken lazere baslicam. Tavsiye ederim
Cok sasirdim su an. Ben de yakin zamanda baslamayi dusunuyorum gidip iyice bilgi alayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?