- Konu Sahibi montesorri
-
Küfür hoş bir şey değil ama arkadaşımızın karşılaştığı durumun yanında devede kulak kalıyor , arkadaş burada alt tarafı ban yer ama o taksiciyi kim banlayacak dersinizYazdığınız küfrü siler misiniz
Şikayetçi olabilirKüfür hoş bir şey değil ama arkadaşımızın karşılaştığı durumun yanında devede kulak kalıyor , arkadaş burada alt tarafı ban yer ama o taksiciyi kim banlayacak dersiniz
Ben de bu kadınların erkek gibi ağızlarında küfürle,kadın haklarını savunmalarına anlam veremiyorum.Genelde yolda taksi şoförleri kornaya basar.Yani ben de dışarı çıktığımda her geçen taksi kornaya basar müşteri almak için.Hee sen başka amaçla olduğunu düşünüyorsan git durağına şikayet et.Ama kornaya bastığının açıklamasını durakta yapacaktır sana.Biraz fazla abartmışsın.Gündelik hayatta insanlar türlü türlü şeylerle de karşılaşabilir.Gunaydin.Dun sabahtan beridir beynim de orospu cocugu bir taksici adam bildigin 55yasinda felan ama beni her gordugunde korna caliyor.ben bu tacizden cok korkuyorum.adam gozunu karartip bana bisey yapsa kim koruyacak beni.tecavuz etse rizasi var diye salarlar adami dun tv de haber de vardi.15yasindaki kiza tecavuz etmisler adamlari salmislar disari. direnmedigi icin rizasi varmis.ben ona zarar versem aklidan gecmiyor degil ben eminim iyi bir ceza alirim.nasil bir ulkedeyiz midem
bulaniyor artik.korkuyorum kizlar cok korkuyorum.basima bir sey gelmesinden.adam bile sayilnayacak birine zarar vermekten ceza almaktan.kadin dogdugum icin kendimden nefret ediyorum.her sucu kadin da bulan milletimizden nefret ediyorum.
Küfür hoş bir şey değil ama arkadaşımızın karşılaştığı durumun yanında devede kulak kalıyor , arkadaş burada alt tarafı ban yer ama o taksiciyi kim banlayacak dersiniz
Gunaydin.Dun sabahtan beridir beynim de orospu cocugu bir taksici adam bildigin 55yasinda felan ama beni her gordugunde korna caliyor.ben bu tacizden cok korkuyorum.adam gozunu karartip bana bisey yapsa kim koruyacak beni.tecavuz etse rizasi var diye salarlar adami dun tv de haber de vardi.15yasindaki kiza tecavuz etmisler adamlari salmislar disari. direnmedigi icin rizasi varmis.ben ona zarar versem aklidan gecmiyor degil ben eminim iyi bir ceza alirim.nasil bir ulkedeyiz midem
bulaniyor artik.korkuyorum kizlar cok korkuyorum.basima bir sey gelmesinden.adam bile sayilnayacak birine zarar vermekten ceza almaktan.kadin dogdugum icin kendimden nefret ediyorum.her sucu kadin da bulan milletimizden nefret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?