BU ÜLKEDE KADIN OLMAK ÇOK ZOR!!(gözle tacize uğradım)

adam gulumsemis bunda birsey yok aslinda ama rahatsiz olduysaniz sebebi vardir.
bundan sonra odemeyi onden yapıp kapiya birak zili calma secenegiji isaretleyin, denk gelmeyin

Bu ülkede kadın olmak çok zor gerçekten yolda yürürken başına bir şey gelmediyse şanslısın evine sağ gidip sağ salim gece başına bir şey gelmeden uyuyorsan şanslısın eşin tarafından vahşice katledilmiyor evladın tarafından öldürülmüyorsan şanslısın devir o kadar değişti ki kadın olmaktan korkar oldum birisi gece zorla evime girecek mi komşuluk yaptığım babam yaşımdaki torun sahibi yaşlı amca beni öldürecek mi yolda giderken bi erkek beni gözüne kestirip tecavüz edip parçalara ayırcak mı diye düşünmekten hayatımız zehir oldu bugün evime getirden yemeklik malzeme sipariş ettim geçen sefer bi kurye geldiğinde sanki beni tanıyor gibi gülerek merhaba falan dedi teslim edip gitti neyse dedim herkes kötü değildir dedim bugün aynı kurye yine geldi ben üstümde askılı altımda düzüstü çok aşık olmayan bi şort vardı kendimi kapının arkasına sakladım çyle açtım ama alırken bir bacağım göründü adam yine aynı şekilde güldü ve bu kez baktı bacaklarıma ve ben hiçbirşey yapamadım şümdi bazı bilmişler sen sesini çıkarmazsan bakar tabi vs yazar sesimi çıkarmaya bile korktum çünkü asker eşiyim ve evde yalnızdım kapıyı zorlayıp içeriye girse elimden ne gelecek kapıyı yüzüne kapattım kitledim saatlerce gidip gitmediğini kontrol ettim bu ülkede yaşadığım için utanıyorum onlarca cinayet oluyo sadece kadın değil çocuklar çocukları öldürüyor ve çoğu serbest kalıyor idam geri gelmeli.
Kurye güler yüzlü diye taciz etti demek çok absürt. Aynı kurye nin gelmesi de çok normal. Asker eşi detayı niye var anlamadım, asker olmayanlar 7/24 evde mi? Kurye sizin asker eşi olduğunuzu nasıl anlayacak?

Yorumlar beni bitirdi iyi ki tüpçü gelmemiş 😂

Bacaklarım açıktı diyorum erkek milleti bakıyorlar hepsi aynı demiyorum gerçekten o kadar şeyden bunu mu taktınız
Ya Allah aşkına tek bacak sizde mi var? Cennet mahallesi pembe gibi sadece bacağınızı mı gösterdiniz adama?

Kapının arkasına saklanacak kadar kendinizi açık giyinmiş ya da göz tacizine uğrayacağınızı düşünüyorsanız ya evinize sipariş vermeyeceksiniz ya da üstünüze uzun bir şey giyeceksiniz. Ama bence haklısınız bir kadın olarak ben neden oramı buramı kapatayım bakanın suçu mu yok mu? Evet bakan suçlu ancak kapı arkasına saklanmak falan diye anlatımızın tedirginliğinizi gösterir o zaman uzun giyinin demekten başka bir şey yok.

Hukuksal olarak bir şey yapamazsınız ancak getir de şikayet edebilirsiniz bir daha evinize aynı kurye gelmez.
Neyi şikayet edecek Allah aşkına ya, Bir insanın ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay mı? Adamı tacizden dolayı işten çıkarsalar Bir daha iş bulabilir mi? Gülümsemiş zavallı nuri alço kahkası mı atmış?

Neyi şikayet edecek Allah aşkına ya, Bir insanın ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay mı? Adamı tacizden dolayı işten çıkarsalar Bir daha iş bulabilir mi? Gülümsemiş zavallı nuri alço kahkası mı atmış?

Bacaklarıma baktı demiş ya ben taciz ederek baktı anladım. Bir de kurye seçme hakkı var diye biliyorum bir daha bu kurye gelmesin diye. Sebep belirtilmesi şart değil. Kadın rahatsız olmuş işte. Hem bu arada ben kuryeciliğe karşıyım sadece kargo firmaları kuryelik yapsın. Sebebine gelince kurye kazaları çok fazla oluyor yazık günah gencecik çocuklar telef oluyorlar.

Sakin olur isterseniz bir şeye Taktığım yok anlamaya çalışıyorum. yani kapalı bir bayan mısınız o anda ev haliyle mi kapıyı açtınız neden saklanma gereği duydunuz . hani sonuçta askılı ve şort giyinmek ayıp bir şey değil ya siz kendinizi neden böyle bir konuma sokup kendinizi sakladınız bunu anlamaya çalışıyorum..

Bacaklarım açıktı diyorsunuz, üzerimde diz üstü çok açık olmayan bir şort vardı diyorsunuz, erkek milleti bakardı diyorsunuz ,sipariş verip sipariş bekliyorsunuz eve bir erkeğin sipariş gideceğini bildiğiniz halde üstünüze çekidüzen vermek yerine kapının arkasına saklanmayı tercih ediyorsunuz. hayır saklanmamanızı gerektirecek bir durum yok ! şort giyebilirsiniz ,askılı giyebilirsiniz ,mayoyla bikiniyle sahile sipariş isteyebilirsiniz , bunlar gayet doğal şeyler . Ama siz şu an hiçbir şey olmamasına rağmen karşınızdaki insana sapık muamelesi yapıyorsunuz.

Ben sizi anlayamadım neden kapının arkasına saklanma gereği duydunuz diye soruyorum , acaba diyorum adam bir şey mi yaptı bir şey mi gördü de kadın kendini kapının arkasına sakladı, siz kalkıp bana da aynı muameleyle yaklaşıyorsunuz bence siz normal birisi değilsiniz.
Canım zaten sapık olmasa bacaklarıma bakmazdı yada geldiğinde rahatsız edici bakmazdı insana

Ki bu arada hizmet sektöründe donuk, gülümsemeyen bir surat ifadesi sergilenmemesi gerektiği defalarca anlatılır.

Son düzenleme:
Kapının arkasına saklanacak kadar kendinizi açık giyinmiş ya da göz tacizine uğrayacağınızı düşünüyorsanız ya evinize sipariş vermeyeceksiniz ya da üstünüze uzun bir şey giyeceksiniz. Ama bence haklısınız bir kadın olarak ben neden oramı buramı kapatayım bakanın suçu mu yok mu? Evet bakan suçlu ancak kapı arkasına saklanmak falan diye anlatımızın tedirginliğinizi gösterir o zaman uzun giyinin demekten başka bir şey yok.

Hukuksal olarak bir şey yapamazsınız ancak getir de şikayet edebilirsiniz bir daha evinize aynı kurye gelmez.
Hanımefendi siz iyi misiniz evimize de sipariş vermeyelim kaldı ki üatüm aslında normalde daha önceki olaydan rahatsız olduğum için kapının arkasına geçtim ne yapmamı bekliyor bu insanlar bu sadece size değil genel olarak şort giydim diye kapıyı sonuna kadar açıp bakmalarına mı izin vereyim ayrıca uzun giymedim çünkü ben insanların bu kadar ileriye gideceğini düşünmedim zaten dışarda giymiyorum

Back
X