Bu unutulur mu a dostlar ?

gulumsekaderine69

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
77
13
3
Merhaba arkadaşlar.. Benim iki yıldır konuştuğum sevgilim iki ay çnce benden ayrıldı ve başka biriyle sevgili oldu 15 gün sonra yeniden barıştık biz ama bunu inadıma beni unutmak için yaptığını söyledi. Ya ama onlaa hep evlenicez biz falnlı konuşmuş çocuklarının ismini bile düşünmüşşler ve beni ayda bi kere görmeye gelmeyen adam onla hergün akşam buluştu konuştu ben bunları unutamıyorum ama ondan da gecemiyorum kendimi çok ezik hissediyorumiki aydır bu konuyu acıp acıp hem kendimi hem onu üzüyorum ama her gğn rüyamda beni bırakıp gittiğini başkalarıyla olduğunu göruprım resmen psikolojim bozuldu napcam ben ne

15 günde çocukların isimlerini mi belirlemişler? :KK45:

Allah akıl fikir versin.
Benimle iki yıl konuştu bu muhabbet gecmedi bile benle yaşamadığı bana söyşemediği çoğu seyi onla yaşayıp ona söyledi benim de zoruma bu gidiyo

Yaşlar kaç bilmiyorum ama sevgilinizin düşünceleri ve duyguları henüz oturmamış gibi ya da yaşla alakasız olarak yapısı böyledir. Tecrübelerim böyle erkeklerden hayır gelmeyeceği yönünde ama aklınızdakileri son kez olmak kaydıyla bir kere daha sorun, madem çok sevmiyordun neden her gün onu görmeye gittin bana neden bunu yapmadın diye. Cevaplarınızı alın, sindirebiliyorsanız devam edin ve konuyu kapatın.
Eğer ters giden bir şeyler varsa zaten bu ilişki maalesef bitme yoluna girecektir. Bunu en iyi siz anlarsınız. Bir başkasını sizden daha fazla önemsemiş olduğunu hissediyorsanız ve bu sizin için problemse ya bitireceksiniz ya da konuyu açmayıp gittiği yere kadar devam edeceksiniz.

Yaşlar kaç bilmiyorum ama sevgilinizin düşünceleri ve duyguları henüz oturmamış gibi ya da yaşla alakasız olarak yapısı böyledir. Tecrübelerim böyle erkeklerden hayır gelmeyeceği yönünde ama aklınızdakileri son kez olmak kaydıyla bir kere daha sorun, madem çok sevmiyordun neden her gün onu görmeye gittin bana neden bunu yapmadın diye. Cevaplarınızı alın, sindirebiliyorsanız devam edin ve konuyu kapatın.
Eğer ters giden bir şeyler varsa zaten bu ilişki maalesef bitme yoluna girecektir. Bunu en iyi siz anlarsınız. Bir başkasını sizden daha fazla önemsemiş olduğunu hissediyorsanız ve bu sizin için problemse ya bitireceksiniz ya da konuyu açmayıp gittiği yere kadar devam edeceksiniz.
Ben onun yaşadığı şehirde okudum o ilçedeydi bende merkezdeydim bu sene mezun oldum ve ben mezun olucaö diye hep gelsin görüşelim istedim ama Onunla aynı yerdeydi her akşam görüşüyolardı benle arasında mesafe vardı ama iki saatlik mesafeydi bu ozamanlar gelmiyodu :( şimdi ben istanbuldayım o sivasta gel bile demeye dilim varmıyo

Yapında sindirmek yok demek ki olanları takıyorsun ilerde daha çok takarsın bence ayrılarak kurtulursun

Peki nasi baristiniz? Nasil affettiniz?
Konuşmaya gittim yüzyüze son kez o zaman bana ben seni unutmak içi n yaptım barışalım falan dedi ünandım barıştım yaşadıkları şeyleri daha sonradan öğrendim ama. :( ben ona ulaşamiyim diye numarasını değiştirip ben tlf kullanmıyorum bile dedi bana sizce beni unutmak isteyen insan mı bu kadarını yapar yoksa o kızla mutlu olmaknisteyen insan mı

Ben onun yaşadığı şehirde okudum o ilçedeydi bende merkezdeydim bu sene mezun oldum ve ben mezun olucaö diye hep gelsin görüşelim istedim ama Onunla aynı yerdeydi her akşam görüşüyolardı benle arasında mesafe vardı ama iki saatlik mesafeydi bu ozamanlar gelmiyodu :KK43: şimdi ben istanbuldayım o sivasta gel bile demeye dilim varmıyo

Durumlar çok farklıymış gelme gitme konusunda. Ama ben olsam sorardım ciddi düşünmediği bir kadınla neden bu kadar kısa sürede çocuk ismi falan konuştun diye. Tutarsızlığa ve gelip geçici heyecanlara çok gıcığım. Ya hazmedip bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz yani.

Konuşmaya gittim yüzyüze son kez o zaman bana ben seni unutmak içi n yaptım barışalım falan dedi ünandım barıştım yaşadıkları şeyleri daha sonradan öğrendim ama. :KK43: ben ona ulaşamiyim diye numarasını değiştirip ben tlf kullanmıyorum bile dedi bana sizce beni unutmak isteyen insan mı bu kadarını yapar yoksa o kızla mutlu olmaknisteyen insan mı

Kusura bakmayin da cabuk kanmissiniz. Terkedilmissiniz uzerine son kez konusmaya siz gitmissiniz sonra da bir lafina kanmissiniz.

Back
X