Banlanırsam bunun için banlanayım,yalnız konun kapanmaz umarım.
O şerefsiz dümdüz pezevengin önde gideni! Yaşın kaç bilmiyorum ama seni kullanıyor bacım.Ben "benim karımı paylaşma fantazim var senle evlenmeyecek miyiz" diyerek kadını başkalarına pazarlamaya çalışanı bile duydum. cinsel olarak kullanamasa bile senin sevgini,ilgini,ona olan bağlılığını kene gibi sömürerek egosunu beslemek için kullanıyor.burda masum arkadaşlar kırıldığını anlat diye yorum yapmış ama geberesice herif senin başka ilişkiden incindiğinin gayet farkında ki seni "dediğimi yapmazsan başkasına giderim ha" diye tehdit ediyo ağzına kirpi dolasıca.
Bak canım kardeşim şu an çok acı duysan da o şerefsiz soysuzdan ayrıl.Sana yemin ediyorum umduğundan da kısa zamanda iyi ki ayrılmışım diyeceksin.Gözün bi açılsın,şimdi burda yazmadığın belki ne rezillikler vardır hepsini farkedeceksin. Hayret edeceksin ben neleri olağan karşılamışım neleri sineye çekmişim diye.
İnan bana bugün ilk fırsatta yeni sevgili bulmasını normal gösteriyor yarın seni erotik konuşmaya zorlamasını normal gösterir,öbür gün aldatmasını normal gösterir,evlensen dövse senin suçun olduğuna ikna eder... Bir kere at o adımı,bir kere geç karşı kaldırıma.Zor biliyorum ama iyi ki diyeceksin.Cinsellik kelimesini görünce delirdim zannedilmesin,seni böyle kendi doğrularından emin olamaz hale soktuğunu okuyunca dellendim,çirkin kelimelerim için özür diliyorum.Her zaman yazabilirsin özelden.