Bu yamukluk geçer mi ( resimli)

sağolasın moral verdiğin için..ama yandan da aşağı sarkıyo ucu gülerken falan..her açıdan vasat aslında..yahu doktor da bi alem..gayet güzel gayet güzel diye diye bi hal oldu muayenede..ben de nasılsa burnum ödemlidir diye pek ses çıkarmadım ama gittikçe kötü bi hal alıyor
Doktor bey/hanım kendisini kurtarmaya çalışıyor bariz şekilde.

Git basekime göster paranı yakma güzelim ya revizyon yapsın ya da herhangi bir dr yapsın paranla
revizyona da para ister ama dimi? Bide para iadesi yaparlar mı acaba? Ameliyattan önce bi yığın maddenin altına imzamı attım..ayrıntılı okumadım bile..

revizyona da para ister ama dimi? Bide para iadesi yaparlar mı acaba? Ameliyattan önce bi yığın maddenin altına imzamı attım..ayrıntılı okumadım bile..
O anestezi için attığın imzalar farklı bu burun kusurlu adam işini yapamadı paranı almasa da revizyonu yapsın

Para iadesi asla yapmaz. Revizyon icin para istemeside insafina kalmis. Bazi devlet doktorlarida hatasini kabul edip sadece hastane masrafini alip yapiyor. 500 tl gibi bir para yani.

Para iadesi asla yapmaz. Revizyon icin para istemeside insafina kalmis. Bazi devlet doktorlarida hatasini kabul edip sadece hastane masrafini alip yapiyor. 500 tl gibi bir para yani.
Ameliyata deviasyon yazar hastalık gösterir hiç para almaz git söyle açık açık revizyon yapsin

Ameliyata deviasyon yazar hastalık gösterir hiç para almaz git söyle açık açık revizyon yapsin
tamam gideyim ben ilk fırsatta,bi de küçük bebeğim var ya,ameliyatta 1 hafta ayrı kaldım çocuktan,şansıma tüküreyim ben :( umarım ters tepmez doktor da insan gibi yardımcı olmaya çalışır.. Gerçi sanırım 6 aydan önce revizyon olmaz diyolar öyle mi,?

6 ay ellemezler evet ama düzeltsin öyle mi gezdirecek seni dolgu yapsın en azindan 6 ay gidiyor o

Ucunun kikirdagiyla dokusuyla bi seyiyle oynamis iste.burun sabit durmuyo.sola meyletmis.
sirtin iyi Allahtan.ucu toparlamak daha kolaydir..Allah sifa versin..o doktora da goz izan ve vicdan versin..
Not:Dudagin cildin de guzel masallah☺

Ucunun kikirdagiyla dokusuyla bi seyiyle oynamis iste.burun sabit durmuyo.sola meyletmis.
sirtin iyi Allahtan.ucu toparlamak daha kolaydir..Allah sifa versin..o doktora da goz izan ve vicdan versin..
Not:KK70:udagin cildin de guzel masallah☺
oyy kuzum teşekkür ederim :) amin diyorum..inşallah sorun çıkarmaz doktor..bakalım pazartesiye randevu aldım..yazarım gelişmeleri..

Not:Dudagin cildin de guzel masallah☺

Son durumunuz nedir
Revizyon öncesi, sonrası fotoğraf paylaşmayı
Unutmayın

Son durumunuz nedir
Revizyon öncesi, sonrası fotoğraf paylaşmayı
Unutmayın
pazartesi gitcem bakalım ne diycek..revizyon yapacağını da sanmıyorum gerçi..öyle de üşengeç bi adam..savaş başlıyor benim için :) param da kalmadı,inşallah vicdana gelir doktor..

Ha bide yapmam düzeltemem derse o zaman da çok üzülürüm..
Deviasyon bir hastalıktır ondan para alınmıyor ben deviasyon da olmuştum 2 sene önce yazık ya 10 bin tl veremediğimiz için bazı insanlar madur halbuki 10 bin alan doktorla aynı sınıfta da okumuş olabilir o doktor bu kadar yanlışlık nasıl yapar

Deviasyon bir hastalıktır ondan para alınmıyor ben deviasyon da olmuştum 2 sene önce yazık ya 10 bin tl veremediğimiz için bazı insanlar madur halbuki 10 bin alan doktorla aynı sınıfta da okumuş olabilir o doktor bu kadar yanlışlık nasıl yapar
kesinlikle katılıyorum

doktor düzeltecek burnumu heheyt:) para da almıycak..umarım düzgün olur bu kez..üstelik 6 ay bekle de demedi..2.5 aylık burnumu ameliyat edicek..

Ama 6. Aydan önce çok riskli;( 6. Aya kadar bekleseydin
evet,ben de şaşırdım..hatta doktora da söyledim 6 ay kadar beklememiz gerekmez mi,sorun olmaz mı diye ama sorun yok dedi..sadece burun ucuna müdahale edeceğimiz için beklemeye gerek yok dedi..iyi madem dedim ben de..

Back
X