bu yanlıştan dönmek istiyorum artık...

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
onun için önemli bi sırrı deşifre ediyomuşum gibi hissettim ve konuyu sildim arkadaşlar.teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam sana benden uzak demis, demek ki gercekten bes para etmeyen biri.
Bu dönemde yapacagin sey devamli yasadiklarinizin olumsuz taraflarina odaklanman.
Hos böyle zamanlarda insan hep güzel hatiralari hatirlar.
Seni ona iten sey gelecek olursak, sadece yasanmamisliktir.
Hersey daha cok sey yasasaydin onunla, tam anlamiyla sevgili olsaydiniz bekli de sen istemeyecektin onu böyle "acaba olsaydi nasil olurdu" düsüncesi celismene neden oluyor.
Eski kiz arkadasiyla neler yasamizsa asagi yukari sana öyle seyler yasatacakti.
Bence dogrusu olmus, uzak dur ondan, kendine deger ver ve bu kadar kolay harcama duygularini.

Canım bence burada yapılan bi yanlış yok, ayrıca ikinizin yaşları kaç onu da söyler misiniz, Çocuk eğer kötü bi çocuk olsaydı o kadar vicdan azabı çekmezdi o kız için, yaptığı hatayı temizlemek için evlenme teklifi etmiş baksana, bi anlık nefse yenilmenin cezasını çok fzlasıyla çekmiş. Bu arada seni de kullanmamış kızla olan her şeyini anlatmış seni kullanmak isteseydi bunları sana söylemezdi ki seni düşünmüş ve senden uzak olmak istediğini söylemiş. Bu durumda sana da acı da olsa ondan vazgeçmek kalıyo:/ Seninde pişmanlık duymana gerek yok sevmişsin beğenmişsin aşık olmuşsun yaptığın bi hata da yok sarılmak elini tutmak bunlar masum şeyler pişmanlık duyacağın şeyler değil

21 yaşındayız.haklısın ben de senin gibi düşünüyorum bu herkese anlatılabilecek bi durum değil kaldı ki onun için bu derece önemli baksanıza...bana değer verdiğini hissetmiştim ama bu olayı anlatınca o kızı hala unutumadığını düşünmeden edemiyorum.vicdan azabını bahane mi ediyo onu düşünmek için?kızla birbirlerine uysalardı-fikir olarak- ,-tamamen zıtlar-,ortada engel kalmıycak mıydı?öyle ya hadi ben aşık oldum madem üzmek istemedi niye geldi her seferinde.sağlam dursaydı gelmeseydi.o kadar cok soru işareti bıraktı ki aklımda.bunlar bile yeter onu düşünmemem.ama hala nefret etmeme yetmiyo işte lanet olsun onunla tanıştığım güne!içimdeki senin söylediği gibi olumsuzlukları düşünmem lazım.sadece onlara odaklanmam gerek.ama zor gerçekten evet

Back
X