Bu yanlizlik beni oldurucek

Eceminci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
64
11
3
Merhaba hanimlar bi cok yerde okumustum ve bende soylim iyki burasi var . yoksa yanlizliktan kafayi yicem insan ne olursa olsun bi sicak selama arada kapisini calacak birilerine ihtiyac duyuyo herkes uzakta ve ben yanlizim cok bunaldim gecemle gunduzum birbirine karisti gece uykusu sifir ailevi sorunlar yetmezmis gibi kimsesizlikte canimi cok yakiyor kendimi ne kadar alistirmaya calissamda olmuyor bi sicak cayimi iccicek insan ariyorum bazen inaninki bazen aglamak bazen kahkaha atmak icin ama yok :(

Derdini söylemeyen derman bulamazmış. :P söyle bakalım niye bunaldın, niye yalnızlık hissediyorsun? Yalnızlık da güzeldir aslında bilene.

Merhaba hanimlar bi cok yerde okumustum ve bende soylim iyki burasi var . yoksa yanlizliktan kafayi yicem insan ne olursa olsun bi sicak selama arada kapisini calacak birilerine ihtiyac duyuyo herkes uzakta ve ben yanlizim cok bunaldim gecemle gunduzum birbirine karisti gece uykusu sifir ailevi sorunlar yetmezmis gibi kimsesizlikte canimi cok yakiyor kendimi ne kadar alistirmaya calissamda olmuyor bi sicak cayimi iccicek insan ariyorum bazen inaninki bazen aglamak bazen kahkaha atmak icin ama yok :KK43:
Yalnizlik Gercekten cok zor Rabbim hic kimseyi yalniz ve caresiz birakmasin yurt disindamisiniz

Derdini söylemeyen derman bulamazmış. :p söyle bakalım niye bunaldın, niye yalnızlık hissediyorsun? Yalnızlık da güzeldir aslında bilene.
Bunaldim iste herkesin derdi olan es ailesi es sorunlari ev coxuk derken cok bunaldim kimsedenyok ailemdd uzakya ne bilim gece yarisi dirup durup agliyorum iste

Merhaba hanimlar bi cok yerde okumustum ve bende soylim iyki burasi var . yoksa yanlizliktan kafayi yicem insan ne olursa olsun bi sicak selama arada kapisini calacak birilerine ihtiyac duyuyo herkes uzakta ve ben yanlizim cok bunaldim gecemle gunduzum birbirine karisti gece uykusu sifir ailevi sorunlar yetmezmis gibi kimsesizlikte canimi cok yakiyor kendimi ne kadar alistirmaya calissamda olmuyor bi sicak cayimi iccicek insan ariyorum bazen inaninki bazen aglamak bazen kahkaha atmak icin ama yok :KK43:
Çook uzun zamandır hayalim bir süre yalnız kalabilmek. Ama haklısın fazlası da yorar insanı. Kurslara falan katılsan arkadaş edinsen biraz kafan dağılır hiç değilse.

Çook uzun zamandır hayalim bir süre yalnız kalabilmek. Ama haklısın fazlası da yorar insanı. Kurslara falan katılsan arkadaş edinsen biraz kafan dağılır hiç değilse.
Bebegim var bir yasinda birakicak kimsem yok o yuzden gidemiyorum cikamiyorum biyere

Benden gencmissin:) yine tribe giricem şimdi evde kaldımdiye :))/ yeni evlisin tabii :) kız niye gidip kocana sarılıp uyumuyosun ssicacik sicacik:)
Benden gencmissin:) yine tribe giricem şimdi evde kaldımdiye :))/ yeni evlisin tabii :) kız niye gidip kocana sarılıp uyumuyosun ssicacik sicacik:)
Sen. Kac yasindasinki sanirim bekarsinda sicacik sarilcamda kafam dolu iste

Eh benimde kimsem yok 4 aylik bebisim var yoldan gecen kizlara imreniyorum nasilda serbest dolasiyolar diye bn evde hapisim diye
Ay sormaya zamaninda bizde oyleydik ama iste evde hapisim bide yanlizim gelen gidende yok arada balkona cikip gelip gecen iyi yuzlu kadinlara buyrun bi kahvemi icin diyesim geliyo o kadar yani:)

Back
X